Christina & Kaiden {voltooid}

By shakiracesarx

62.5K 3.7K 280

Christina is een beeld schoon meisje ze hoeft niet om aandacht te vragen die krijgt ze vanzelf , Kaiden daare... More

Meet us
mededeling
mededeling 2.0
House Tour
002
003
004
005
006
007
008
009
010
🇨🇻🇨🇻Mededeling🇨🇻🇨🇻
011
012
013
014
Gelukkig nieuwjaar
015
016
017
018
019
Mededeling
House Tour
020
021
vraagje..
022
023
024
025
026
027
028
029
030
1K
031
032
033
New Book!!!!!
034
035
036
037
038
039
040
041
042
043
044
045
046
047
048
049
050
051

001

2.8K 93 12
By shakiracesarx

* Tring Tring *

Mijn kut wekker gaat af en ik sta op maak me bed op doe mijn gordijnen en ramen open, Ik loop naar mijn badkamer en stap in de douche. Ik stap uit de douche en wikkel me om in een hand doek en droog me af smeer me in doe me lingerie aan en kies leuke kleding uit. Ik doe producten in mijn haar en droog het met een diffuser en wauw me krullen zijn mooi bouncy.

outfitje

Ik pak me tas in en loop naar beneden ' goodmorning mama inoe ' zeg ik ik geef me moeder een kus en me vader een knuffel ' waar is Chris?' vraag ik ' hier a izan ' zegt Chris ik spring op hem en knuffel hem dood ' yallah laat los ' zegt Chris ik hou hem nog steviger vast en hij begint me te kietelen ' kaolo hond HAHAHA s.s..stop HAHAHA ' lach / schreeuw ik uit. We zitten aan tafel te eten en ik kijk op mijn klok ' whaaa het is al 10:50u ik begin 11:15u ' zeg ik terwijl ik opsta en me stoel aanschuif ' doei mama doei papa ' zeg ik en pak me Canada Goose jas en me schooltas en loop de deur uit. Ik stap in me nieuwe auto ik heb gisteren een Range Rover Evoque ( omslag ) gekregen van me vader ben echt blij , ik bel Yasmina op.

Christina: Yasmina sta klaar met Emina ik kom jullie halen

Yasmina: is cool tot zo babe

ik hang op en start de auto ik zet muziek op en rijd weg, ik stop bij een stoplicht en wacht tot het groen word in de tussen tijd zing ik heel hard mee met F1rstman - Let me go omin mensen kijken me aan en ik had schijt. Ik toeter 3x dan komen Jas en Mina naar buiten Yasmina stapt voor in en Emina achter ' ewaaa chica's ready for school? ' vraag ik ' welloe ready maar moet is laatste jaar ' zegt Yasmina ' we gaan knallen a mattie ' zegt Emina.

School

Ik parkeer mijn auto in de leerlingen garage en we stappen uit. We zien een meisje fietsen en ze valt door de gladde weg het is koud het regent en het sneeuwt ' meskiena ze valt gewoon ' zeg ik en hoor iemand lachen ' hahahaha kaolo chap wesh hebben haar ouders geen money dat ze met fiets komt ' zegt Heavenly ' wat lach je a zbel' zegt Emina ey Emina is niet op die spelletjes. We krijgen alle drie een scheve blik van haar ' hou je bek a zemel ' zegt Heavenly. Ik geef haar een dodelijke blik en loop naar het meisje toe ' hey ik ben Christina ' zeg ik vriendelijk en ze kijkt me bang aan ik zeg tegen haar dat ik niet bijt en ze lacht verlegen ' ik ben Emily - Mae ' zegt ze ik knik en help haar haar fiets weg te zetten en samen lopen we met z'n 4en naar binnen.

Emily - Mae Yhēsmin - 17 ( Palestijns )

' Eindelijk klaar ' zeg ik en de meisjes knikken ik loop naar me kluis en pak me boeken en stop die in me tas ik doe me jas aan en sluit me kluis ik loop terug naar de meiden. ' Emily wil je mee rijden? ' vraag ik ' nee ik wil je niet tot last zijn ' zegt Emily ik kijk haar boos aan ' wejo begin mee te gaan ' zeg ik en ze lacht ' haar fiets a bakra ' zegt Yasmina ' hij kan opvouwen ' zegt Emily ' ai doe in achterbak ' zeg ik. We stappen in en zetten muziek op. Ik rijd Emily's oprit op en zie een grote huis ' wauw mooi huis schat ' zeg ik ' dankje me ouders zijn heel rijk ' zegt ze ongelovig ik knik en ze stapt uit ik wacht tot ze naar binnen gaat maar ze gaat niet naar binnen en ze belt ook niet aan ik doe me raam open ' zijn je ouders niet thuis? ' vraag ik en ze knikt van wel en loop via de bosjes naar achteren raar als ik zie dat ze weg is rijd ik ook weg. ' volgens mij woont ze hier niet eens.. ' zegt Emina ' wollah laat ze is nieuw misschien wilt ze niet dat we weten waar ze woont ' zegt Yasmina, Ik kom aan bij hun huis en wacht tot ze binnen zijn ' doei koetjes ' zeg ik en rijd weg.

POV Chris

Ik loop naar mijn auto een Mercedes die heb ik van me ma gekregen ( omslag andere hoofdstuk). Ik roep Kaiden en we stappen samen in ' wejo school was hayeck saai ' zeg ik ' wollah wel ' zegt Kaiden We rijden naar mijn huis. We rijden de oprit op en parkeer mijn auto in de garage ' air kom ' zeg ik en stap uit ik loop naar de voor deur en loop naar binnen. ' niemand is thuis wollah heb honger ' zeg ik en pak de huistelefoon en bel domino's pizza op.

Chris: hallo mag ik 4 pizza's , 2 Margarita en 1 shoarma en 1 salami en 2 blikken Redbull

Domino's: ja adres aub?

Chris: Rozenrijn straat 134b

Domino's contant of pinnen?

Chris: contant

Domino's: we zijn er in 20 minuten

Chris: bedankt

ik hang op en leg de huistelefoon weg ' e willi kom naar boven ' zeg ik en we lopen naar boven. We zijn op de playstation Fifa 17 aan het spelen ' broer ik ga winnen haha ' zegt Kaiden ' welloe man ' zeg ik en dan gaat de bel ik ren naar beneden en open de deur ' alsjeblieft ' zeg ik en geef de man geld en pak de pizza's en de Redbull blikjes en ren terug naar boven. We zijn zo druk bezig dat we niet eens merken dat er iemand de trap op loopt. Ik word gebeld.

Chris: Hallo?

mama: Chris ga voor mij snel naar Ah koop 2 vleespakken , aardappelen , jus , bloemkool , kaas , 10 blikken Redbull en 2 flessen cola

Chris: is goed dag mama inoe

Ik hang op en doe me schoenen aan ' ey ik ga effe naar Ah wil je mee ? ' vraag ik en hij knikt.

POV Christina

Ik kom thuis en hoor dat Chris thuis is ik pak 2 blikken Redbull en 1 zak chips ik loop naar boven. Ik loop naar de badkamer en stap in de douche, ik wikkel me om in een handdoek en droog me af smeer me in doe me lingerie aan en me Marokkaanse huisjurk ik heb een Paarse ik doe me Paarse sokken aan en doe me haar in een hoge knot. Ik zet muziek op ( Single Ladies - Beyonce ) en dans er op mee terwijl ik mijn chips zak openmaak en eet ik maak me Redbull blik open en drink er uit. De deur gaat open en ik ben aan het twerken en playbacken + eten ik kijk op en zie een onbekende jongen ik zie dat hij schrikt en de deur dicht doet ik doe me muziek uit en veeg me chips lippen en loop naar de gang ' kan je niet kloppen ofzo ' zeg ik boos en hij kijkt beledigd ' sorry hoor prinsesje ' zegt hij hoe durft hij me prinsesje te noemen en nog sarcastische zijn ook ' wat doe je hier ga mijn huis uit ' zeg ik ' het is niet jou huis wat doe jij hier ga weg ' zegt hij ook nog mij willen wegsturen in MIJN huis ' wtf ' zeg ik en begin hem te duwen ' ga me focking huis uit ' zeg ik boos en begin te schreeuwen ' GA WEG WAT DOE JE HIER ' schreeuw ik en hoor iemand de trap op rennen. ' ewa faka met jullie man gedraag ' zegt Chris en tilt mij op en brengt me naar mijn kamer ' gedraag hij is me nieuwe mattie moss wil je dat ik eindig zonder vrienden a zeekoe ' zegt hij en doet de deur dicht ik hoor hem nog iets zeggen tegen die ene jongen maar daarna hoor ik ze niet meer.

POV Kaiden

Ik loop met Chris naar zijn auto zijn zusje he echt een arrogante bitch maar ze is wel hot als ze boos is alsnog is ze een arrogante bitch. ' broer wie was dat? ' vraag ik ' is me tweeling zus ' zegt Chris ' oh sorry man broer dat ik dit zeg maar ze lijkt me beetje arrogant ze werd kapot snel boos ' zeg ik en hij kijkt me serieus aan dit is denk ik zijn blik van praat niet zo over haar ik slik me spuug door en blijf heel de rit rustig ik ben nieuw op school ik wil geen slechte indruk maken. Bij de Ah loop ik naar binnen met Chris en halen we alles wat we moesten halen als we bij de kassa zijn zie ik een mooi meisje ik geef haar een knipoog en loop met Chris mee naar zijn auto. ' broer ik ga je thuis zetten ja want ik ben straks niet meer thuis ' zegt Chris en ik knik ' me adres is Youku straat 90h ' zeg ik. Als we in mijn straat rijden groet ik hem nog met een boks en stap ik uit en loop mijn huis binnen.

POV Christina

Ik hoor de deur open gaan het zijn vast mijn ouders ik loop naar beneden en gooi me blikken Redbull en zak chips weg. ' MAMA INOEE ' schreeuw ik en knuffel haar ' je vader moet weer overwerken ' zegt ze en ik knik begrijpelijk ook Chris komt naar binnen zonder die ene boy. We zitten nu de eten ' mama ey deze aardappelpuree met bloemkool en kaas met biefstuk is heaven gewoon ' zeg ik ' wollah wel ' zegt Chris met een volle mond. Na het eten help ik me moeder met opruimen ik loop daarna naar boven en doe me pyjama aan en poets me tanden. Ik lig in me bed en val gelijk in slaap.

Continue Reading

You'll Also Like

217K 9.4K 71
Mijn 1e boek, © He changed everything. Begonnen op :07/02/2017 Voltooid op : 22 september 2017 - Na het gebeuren met haar ex Farid, neemt Oumaima afs...
1.1M 17K 88
**VOLTOOID** "They say all good boys go to heaven, but bad boys brings heaven to you." Mijn eerste stap op het schoolplein van mijn nieuwe school is...
959 13 8
nieuw verhaal! Dit verhaal gaat over een meisje genaamd Noa. Ze is 16 jaar oud. Noa's vader is twee jaar geleden overleden. Sindsdien woont ze met ha...
671 3 4
Segs