사랑해 (SEBAEK FanFic)

By BaekhyununGobegi

46K 2.4K 1.3K

Aşk için illa cinsiyet önemli midir? Veya yakınlık?Onun için önemli değildi o Baekhyun'a aşıktı ve bunu söyle... More

~1. Bölüm~
~2. Bölüm~
~3. Bölüm~
~4. Bölüm~
~5. Bölüm~
~6. Bölüm~
~7. Bölüm~
~8. Bölüm~ (M)
~9. Bölüm~
~10. Bolüm~
~11. Bölüm~
~12. Bölüm~
~13. Bölüm~
~14. Bölüm~ (M)
~15. Bölüm~
~16. Bölüm~
~17.Bölüm~
~18. Bölüm~
NOT
~19. Bölüm~
~20. Bölüm~
~21. Bölüm~ (M)
~22. Bölüm~
~23. Bölüm~
~24. Bölüm~
~26. Bölüm~
~27. Bölüm~
~28. Bölüm~
~29. Bölüm~
~30. Bölüm~
~31. Bölüm~
~32. Bölüm~ (M)
33. Bölüm
34. Bölüm
35. Bölüm
36. Bölüm
37. Bölüm
38. Bölüm(M)
39. Bölüm
40. Bölüm (M)
41. Bölüm
42. Bölüm (M)
43. Bölüm
44. Bölüm
45. Bölüm
46. Bölüm 《FINAL》
♧ÖZEL BÖLÜM♧
Önemli İstek⛤
⛤ Önemli İstek ⛤

~25. Bölüm~

688 44 26
By BaekhyununGobegi

Baekhyun hyung yanıma uzandıktan sonra hiç çekinmeden elini kasıklarıma koydu. Ah bunu neden yapıyordu bu? Ne güzel dizi izliyorduk içeride. Lanet olsun sana Byun Baekhyun.

"Minik Hun ne yapıyormuş bakalım? Beni özlemiş mi?" eli kasıklarımda minik minik daireler çizmeye başladığında kendimi tutamayıp inledim.

Yapmak istemiyordum. Yan odada Kai vardı. Daha onun beni sevdiğini yeni öğrendim. Bilerek yapıyormuşum gibi olurdu.

Elimi Baekhyun hyungun eline koyup ittirdim. Kaşları çatıldı. "Sehun. Kızdırma ve izin ver!" Baekhyun hyung resmen bağırdı. Başımı sallayarak onayladım.

***

"LANET OLSUN SANA BYUN BAEKHYUN!" Hala yatakta yatarken çığlık attım. Beni bu halde bırakma planları olduğu aklıma gelemezdi. Hızla yattığım yerden kalkıp banyoya daldım. Suyun ısınmasını bile beklemeden kendimi altına attım. Rahatlamam gerekiyordu.

***

Salona gittiğimde Baekhyun hyung ve Kai'yi dizi izlerken buldum. Gerçekten ne yapacaktım ben bu ikisiyle?

Gidip ortalarına oturduğumda ikisi de bana döner diye planlamıştım. Ama ikisi de beni takmadan dizilerini izlemeye devam etti.

Elime telefonumu alıp internette gezinme fikriyle internetimi açtım. Yağan bildirimlere rağmen bakınmaya başladım.

İnstagramda gezinmek sıkıcı olduğu için netizen yorumlarını okuyordum. En azından zevkli oluyordu.

(Y/N: Arkadaşlar aşağıdaki yorumları pek siklemeyin ben sallıyorum kafadan xnsjsbdjb)

"1. Cidden iğrençler. Toplumumuzda bu tür insanların olması korkutucu.

2. Baya yakışıyorlar. En doğru fikir. Korkusuzca söylemeleri iyi olmuş. Mutluluklar~

3. Sehun'u Irene ile yakıştırıyordum cry 😢

4. Bu çok normal bir şey bence. Zaten birbirlerini yıllardır tanıyorlar ve yıllarca aynı evde yaşadılar. Belki tek sevgili değillerdir. Hem özel eve çıktıklarına göre illa aralarında cinsel bir şeyler olmuştur."

Son yoruma kaşlarımı çatıp "Jong In ile aramızda cinsel şeyler olmadı salak netizen!" Söylendim. İkisi de aynı anda bana döndü. 'Mal mısın?" Bakışları atıyorlardı.

"Siz devam edin sadece netizen yorumlarını okuyordum." Sahte bir gülümseme ile söyledim.

"Yorumu sesli okusana." Baekhyun hyung söylediğinde ne kadar istemesem de "Bu normal bir şey bence. Zaten birbirlerini yıllardır tanıyorlar ve yıllarca aynı evde yaşadılar. Belki tek sevgili değillerdir. Hem özel eve çıktıklarına göre illa aralarında cinsel bir şeyler olmuştur." Söyledim.

"Doğru söylemiş oldu zaten." Kai televizyona bakarken cevapladı. Baekhyun hyung bana bakıp "ikiniz yaptınız mı?" Sorduğunda başımı sallayıp "Hayır. En son yurttayken yapmıştık işte o zaman da seninle sevgili değildik Baekie" aegyo dolu sesim ile söyledim.

Göz devirip diziye devam etti.

"5. Bence Amerika'ya gidip evlenmelisiniz.

6. EXO'dan birisini beklememiştim açıkçası şaşırdım.

7. Niye midem bulanıyor benim?

8. Lütfen bu kadar ağır yorumlar yapmayın. Kimin hangi cinsten hoşlanacağını bilemezsiniz. Belki bu da onların elinde olan bir şey değil? Saçma yorumlarınızı kendinize saklayın. Onları sahnede görünce salyalarınızı akıtmayı biliyorsunuz ama.

9. Gidin sevişin.

10. Yorumsuz bırakıyorum. En iyisi onlar için neyse o olsun. Lütfen kırıcı yorumlar yapmayın. Onların da kalbi var.

11. Sehun-ah, Kai-ah lütfen üstteki netizen yorumlarını okumayın. Sadece kendilerini beğenmiş salak onların hepsi.

12. Neden çok fazla nefret kazanmaları gereken yerde hiç tepki almadılar? Tamam bu iyi bir şey de tuhaf geldi. Netizenler çoktan ailelerine kadar küfür etmiş olmalıydı İLGİNÇ...

13. Ben Koreli değilim. Ve ben bir kızım. sevgilim kız. Bu bizim elimizde olan bir şey değil. Bizim gibilere iğrenç demeyi kesin. Asıl iğrenç olanlar sizlersiniz. Tiksinç yaratıklar."


Cidden sinir bozucu olan yorumları okuduğum için ciddi anlamda pişmandım. Eş cinsel kişilere olan nefretlerini anlamış değilim. Niye bizden tiksiniyorlar? Biz insan yemiyoruz. Duygularımız bizim elimizde olan bir şey değil ki.

Yıllarca birbirinden yakışıklı on iki kişiyle kalıyorum. Onların her halini gördüm. Belki aşık olacağım kişi Baekhyun hyung değil de başka birisi olabilirdi. Gerçekten size bakmıyor.

***

Baekhyun hyung gece 1:30 civarında gitti. Şuan Kai ile birlikte yatakta boş boş oturuyorduk. İkimizin de uykusu olmadığı için sırtımızı yatak başlığına dayadık.

"Sehun benim seni sevdiğimi öğrendiğinde ne hissettin?" Kai ani sorusuyla beni şaşırtsa da düşündüm.

Gerçekten ne düşünmüştüm? Kai hakkında kötü bir şey düşünemezdim. O yıllardır bana en yakın davranan üyemiz ve benim en yakınlarımdan biriydi.

"Kötü olan bir şey yok Kai. Sen kendi hislerine kendin karar vermiyorsun. Ve sana küçük bir sır vereyim Baekhyun hyung olmasaydı sana aşık olacağımdan eminim. Çok yakışıklısın göt" söyledikten sonra üstüne çıkıp gıdıklamaya başladım.

"Ya-h S-Sehun yapma."yine eski zamanlardaki gibi eğleniyorduk. Gerçekten onunla eğlenmeyi özlemişim.

Kai'nin gözlerinden yaş geldiğini gördüğümde yavaşça yana attım kendimi. Hala gülüyordu. "Neden bunu yaptın?" Kai sinirle sordu.

"Hiç sadece yapmak istedim" bakışlarımız birleşti. Onunla yattığım günkü bakışları vardı yüzünde. Safa yatarak önüme döndüm ve telefonumu aldım.

(Y/N: Alttaki resmin tişörtlerinin olmayan versiyonunu hayal edin ve yatakta olan versiyonunu hayal edin)

Ön kamerayı açıp poz verdim. Kai de arkamdan poz vermişti.

"Bunu Instagrama atacağım. Sana uyar değil mi?" Kai'ye bakarak sorduğumda yüzünde çok silik bir gülümseme vardı.

Cevap vermesini beklemeden Instagrama girip resimi seçtim. Açıklama kısmına ne yazacağımı düşünürken Kai aniden telefonu elimden çekip açıklama kısmına tıkladı "💕 #Kkamjong #Maknae" yazarak resmi paylaştı.

Yüzündeki gülümseme daha belirginleşmişti. Elimi saçlarına atıp karıştırdım. "Eğer Baekhyun hyung kızarsa Kai yaptı dersin." Kai duvara bakarken söyledi.

"Fikir benden çıktı beyefendi. Neyse birazdan girer resime gelecek netizen yorumlarını okuruz. Gerçekten komik oluyorlar. İlişkimizin haberindeki yorumları görmen lazım." Telefonu Kai'ye uzatıp okuması için ekranı işaret ettim.

(O sırada EXO'nun yurdu.)
"OH SEHUN SİKECEĞİM SENİ NE DEMEK KAİ İLE ÇIPLAK FOTOĞRAF KOYUYORSUN! İKİ SAAT ÖNCE ADIMI İNLİYORDUN SİK KAFALI PİÇ!" Baekhyun yurdun içerisinde çığlık atarak tepiniyordu. Herkes salonda oturmuş onun bu haliyle dalga geçiyordu.

"Yah sonuçta onların ilişkisi onaylandı belki sevişmişlerdir." Chen soru sorarcasına söylediğinde herkes kahkaha atarak güldü. Baekhyun hariç. O şuan sinirden kudurmuştu ve Sehun'u öldürmek istiyordu.

"Sevişmemişlerdir değil mi? Sehun yapmaz değil mi?" Baekhyun gözleri dolmaya başlamışken sorduğunda Kyungsoo kahkaha attı.

"Çok ümitlenme canım. İkiside birbirinden seksi. Yani birbirlerinin üstlerine atlarlarsa şaşırmam. Hem baksana saçları falan dağılmış. Adeta 'Biz yattık' diye bağırıyorlar. Sehun'u bu kadar sıkıştırma. Daha yeni sevgili oldunuz. Senden ayrılmasını falan mı istiyorsun yoksa?" Kyungsoo başlarda dalga geçse de sonlarda ciddileşmişti.

Baekhyun şuanda ne yapacağını bilmiyordu. Kıskançlık krizlerine girse de sesini çıkartamadı.

(KAİ VE SEHUN)

"Kai netizen sitesinde paylaşılmış bile. Yorumları okuyalım mı?" Önerdiğimde Kai sadece başını salladı. Netizen sitesine girdiğimde en başta benim paylaştığım resmin postu vardı. Hızlıca üstüne tıkladım.

"1. Gerçekten aralarında cinsel şeyler olmuş olmalı ikisi de çıplak çünkü.

2. Bu iğrenç.

3. Korkusuzca paylaşmaları çok tuhaf.

4. Bir kız ve bir erkek ilişkisi açıklandığında onları destekleyenlere genelde sadece bir kere gözüküyorlar. Onların bu cesurca davranışı gerçekten tebrik edilebilecek bir şey.

5. Hangisi üstte? Neyse yarın topallayandan anlaşılır zaten.

6. Niye herkes yattıklarını düşünüyor? Genelde erkekler evde tişörtsüz dolaşır ben de şuan mesela tişörtsüzüm.

7. Lütfen Amerika'ya siktirin gidin ve bir daha da geri gelmeyin.

8. Kai ve Krystal'in sevgili dedikoduları vardı. Şuan galiba cevap veriyorlar dedikodulara. Onları destekliyorum. Yakışıyorlar.

9. Üç gün sonra konser var bakalım birbirlerine yakın davranacaklar mı?"

Kai okuduğumuz süre zarfı boyunca kötü olan tüm yorumlarda 'Siktir' dedi. Onun bana karşı olan sevgisiyle ne yapacağımı bilmiyorum.

Konserlerde Baekhyun hyung ile yakın davranamayacağım. Umarım bana kızmaz.

***

-Konser Günü-

Konser başladı. Herkes şuan masalarındaydı. Çoğu kişinin bu kadar tuhaf bakması acayip geliyordu. Sanki biz yaratıkmışız gibi bakıyorlardı. Masadaki oturma düzenimizde bir yanımda Baekhyun hyung vardı. Diğer yanımda da Kai.

Baekhyun hyung her bir hareketimizi dikkatle izliyordu.

***
Son ödülü biz almıştık ve şuan sahnedeydik. Herkes çığlık atıyordu. Kollarımı açıp zıplayacağım sırada belime dolanan kollarla ve cebime giren ellerle duraksadım. Kai gerçekten bunu yapmış olamazdı değil mi?

Ciddi miydi bu çocuk?


(Y/N: Bunun gibi düşünün. Arkadan bedenlerini tamamen birleştiriyor arada hiç mesafe kalmıyor djndd)

---

Y/N: Arkadaşlar Dispatch'ın paylaştığı resimleri aşağıdakiler olarak düşünebilirsiniz. Hepsini ben editledim. Ve bölümler kısa son zamanlarda fark etmişsinizdir. Normalde 1300 kelimeyi geçiriyordum. Artık geçiremiyorum 1200 lerde kalıyor... Vote ve yorumu unutmayın lütfen. Sizleri seviyorum

Continue Reading

You'll Also Like

60K 3.6K 25
"7 Altın Kural" / kaihun Uyarlamadır.
1.9K 279 12
jimin ölen sevgilisine her ayın 29'unda mektup yazar, Şubat'ı unutarak.
5.1K 601 28
"Belki de kendi mucizemizi kendimiz yaratırız. "
396K 36.3K 32
Kore'nin nesillerdir düşman olan iki sürüsü; Kim'ler ve Jeon'lar aynı davete katılır. Beklemedikleri şey ise attığı yumruk ile ruh eşi oldukları orta...