~15. Bölüm~

1.2K 58 25
                                    

"Tamam ağlamayacağım. Sadece.. Neden bu kadar sevmek zorundasın? Seni kırmak istemiyorum. Lütfen" Baekhyun hyung bana tekrar arkasını dönerken mırıldandı.

Elimdeki şampuandan birazını Baekhyun hyungun saçına sıktım. Saçları gerçekten çok yumuşaktı. Masaj yaparak saçlarını şampuanladım. Gözlerini kapatmış ufak ufak mırıltılar çıkarıyordu.

Saçlarını suyla temizledikten sonra bedenini temizlemek için kendi kullandığım vanilyalı vücut şampuanını aldım. Benim gibi kokacak olması... Vücudunun üst kısmını elimdeki sabunluk ile temizledikten sonra ayağa kaldırıp önce kalçalarını, sonra ön tarafını, sonra da sırasıyla bacaklarını temizledim. Tekrar oturduğunda "Biraz burada oturalım. Burayı sevdim ben." diyerek tüm bedenini tamamen bana yapıştırdı.

Hareket etmesinden dolayı kan dolaşımım yolunu şaşmış güneylere doğru inmeye başlamıştı. Ona arkasından sarılıp "Hyung" seslendim. Sanki biliyormuş gibi tekrar kıpırdandı. Nefesim kısa bir süreliğine kesildiğinde onu biraz daha kendime çektim. "Dizi çekimine başlayacağım biliyorsun değil mi?" sorup cevap beklemeden "Ve sen de dizi çekiyorsun. Lütfen meşgul olsak bile konuşmaya devam edelim. Özlüyorum seni. Şuan bile bana arkan dönük olduğu için özlemeye devam ediyorum." tekrar kıpırdandı.

"Ve hyung lütfen hareket etmeyi kes." sesim titrek ve kısık çıktı. Baekhyun hyungun kıkırdama sesi odada yankılandı. "Neden Sehun? Minik Hun'umuz rahat durmuyor galiba?" soru sordu. Ama tabi ki de yanıtlamayacaktım.

Kendini yavaşça bana çevirip bacaklarını yanımdan geçirerek belime doladı ve kendini benim bedenime bastırdı. Gözlerimde yıldızlar uçuşurken kendimi daha fazla tutamayıp inledim. "Hyung. L-Lütfen daha fazla ileri gitme. Yine canın acıyacak" zorlanarak söylediğimde uzanıp dudaklarımızı birleştirdi.

***

Kısa (!) süren duşumuzun ardından yemek yemek için dışarı çıktık. Et yiyebileceğimiz bir restorana girip menüden istediğimiz yemekleri söyledik.

Şuan ise Baekhyun hyung karşıda fazla azdırıcı şekilde yemeğini yiyor arada bana üstü kapalı anlamda kelimeler söylüyordu. Bu akşam üyelerle birlikte pahalı bir restorana gidecekmişiz o yüzden fazla yemememizi söylediler.

"Hyung neden bu şekilde yiyorsun? Biraz daha insancıl olamaz mısın?" daha fazla dayanamayıp sorduğumda benim ciddi tavrıma karşılık kıkırdayarak "Bilerek böyle yiyorum Sehun-ah. Zevk aldığını biliyorum"

***

"Gözlerinin içine bakıp dalıyorum.

Her seferinde, sana daha fazla ve daha fazla dokunuyorum.

Ayrılacağın zaman gitme diye yalvarıyorum.

Adını üç kere art arda haykırıyorum.

Benim için açıklaması çok gülünç bir şey,

Nasıl hissettiğimi...

Ve suçlanması gereken tek şey gururum.

Evet çünkü anlamadığımı biliyorum.

Nasıl oluyor da kimsenin yapamadığını sadece senin aşkın yapıyor?

Beni şimdi çok çılgın gösteriyor.

Beni çok çılgın gösteriyor.

Dokunuşun beni çılgına çeviriyor.

사랑해 (SEBAEK FanFic)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora