~6. Bölüm~

1.2K 90 61
                                    

Y/N: Yazım yanlışım varsa özür dilerim bunu geçiş bölümü gibi görebilirsiniz. İyi okumalar. Vote ve yorumu unutmayın~

Bugün üyelerle birlikte pratik yapacaktık. Şu sıralar programlarımız boş olduğu için genelde evde vakit geçiriyorduk. Dolaptan kot pantolon ve tişört çıkartıp yatağa attım. Tekrar aynı dolaptan iç çamaşırı da alarak banyoya girdim. Neyse ki kimse yoktu. Hızlıca kıyafetlerimi çıkartıp kirli sepetine atıp kendimi sıcak suyun altına attım.

Saçlarımı sabunlerken kapı açıldı. Nedense beni hiç şaşırtmayan biri girmişti içeriye. Baekhyun hyung elinde eşyalarla dalarak "Sehun-ah üzgünüm ama birlikte banyo yapmamız lazım biliyorsun ki fazla vaktimiz yok" hızla kıyafetlerini çıkarmaya başladığında utandığım için yanaklarım ısınmaya başlamıştı. Ona arkamı dönerek bedenimi yıkamaya başladığım sırada o da suyun altına girdi.

Bedenlerimiz birbirine sürtüyordu. Biraz daha hızlı davranmaya çalıştım. Dün geceki sözümü geri alıyorum. Ondan kaçmak hiç de kolay değildi. Beni kolumdan tutup kendine doğru çevirdi. Suratını bana yaklaştırdığı sırada yine öpeceğini düşünmeden edemedim. Aniden rotası değişmiş ve kulağıma yaklaşıp "Kimi seviyorsun Sehun-ah?" diye sordu.

Buradayken bile bu soruyu sorması tuhafıma gitmişti açıkçası. Omuz silkip onu cevapsız bıraktım. Tekrar kolumu dürttükten sonra "Hadi ama cevap versene güvenmiyor musun bana?" Diye sordu.

"Güvenmemekle alakası yok hyung. Kimsenin bilmesini istemiyorum." utanarak söyledim. Köşeye sıkışmış gibi hissediyordum. "Bana yalan söyleme Sehun. Kai ve Kyungsoo biliyor. Onlara neden söyledin o zaman? Sevdiğin kişi erkek mi? Bu yüzden mi söylemiyorsun? Sana kızacağız diye mi düşünüyorsun?" Sesi nazik ama bir o kadar da sinir dolu çıktı.

O sırada 'Seni seviyorum' demek istemiştim. Ama bunun için daha erkendi. Hem de fazlasıyla. Onu cevapsız bırakıp çıkacaktım ki tutup tekrar geri çekti. "Cevap vermeden bir yere gitmek yok Sehun Bey" söylendikten sonra tekrar çıkmaya çalışıp "Hyung bizi bekliyorlar. Pratiğe gideceğiz unuttun mu?" Kurtulacağım düşüncesiyle tekrar adın atacaktım ki yine çekildim.

Bu sefer daha sert çekildiğim için arkamdaki oturma kısmına oturdum. Birbirimizin gözlerine bakıyorduk. "Onlar zaten gittiler. Pratik planı iptal olmuş çünkü Kai ve Xiumin hyungun dizi çekimi var. Chanyeol ve Suho hyungun da programa katılması gerekiyormuş. Diğerleri de bir şeyler yapmak için evden çıktılar. Yani şuan tekiz ve söylemeden bu banyodan çıkmayacaksın" uyarıcı ses tonu ürkütmüştü beni.

"Biliyor musun Sehun ben Eunji'den hoşlanmadığımı fark ettim. Sadece beğenme gibi bir hismiş." Bunu bana neden dediğini düşünmeye başladığımda bir anlık Kyungsoo hyung ve Kai'nin ona söylemiş olma ihtimali doldu beynime.

"Erkeklerden hoşlanıyorum hyung" sesim fazlasıyla kısık çıktı. Bir de su sesinden dolayı duyma ihtimalinin düşük olduğunu düşündüm.

"Bu normal bir şey Sehun. Sekiz tane erkekle birlikte aynı evde kalıyorsun. Onların her halini görüyorsun. Onun haricinde etrafında birçok erkek var. Bunu bize söylememendeki sebep korkman değil mi?" Kafamı sallayarak onu onayladım.

"Bu normal bir şey Sehun. Senin haricinde erkeklerden hoşlanan üyelerimiz da var. Bunu bilmiyorsun değil mi?" Kaşlarım çatıldı. Benden sakladıkları şey olacağını düşünmezdim. Uzanıp boşa akan suyu kapattım.

"Chanyeol ve Xiumin hyung erkeklerden hoşlanıyor. Ben hem erkeklerden hem de kızlardan hoşlanıyorum. Bizim haricimizde eski üyelerimizden Luhan hyung ve YiFan hyung sevgililermiş." tek nefeste kurduğu cümleyle beynim döndü.

'Ben hem erkeklerden hem de kızlardan hoşlanıyorum' söylediği cümle beynimde fırtına etkisi yaratmıştı adeta. "H-Hyung sevdiğim kişiyi daha sonra söylesem olur mu? Sadece buradan çıkmak istiyorum. Utanç verici. İkimiz de çıplağız ve tam önümde duruyorsun. Banyoya biri girse yanlış anlayacak" kaçmak için bahane üretmeye devam ettiğim sırada kıkırdama sesi duydum.

Neye gülüyordu ki komik bir şey yoktu. "Neden güldün hyung komik bir şey yok ki?" Mırıldandığımda kıkırdamayı kesip "Sehunnie büyümüş ve ayıp şeyler düşünmeye mi başlamış?" Adeta bir bebekle konuşuyormuşçasına sordu. Utancımdan bakışlarımı yere indirip yüzümü ellerimin arasına aldım.

Beynimde ne kadar düşünce varsa yok oldu. Sevdiğim kişi benimle oyun oynuyordu sanki.

"Utanma Hunnie. Bu normal bir şey sen erkeksin sonuçta." Tekrar dalga geçer gibi söylediğinde oturduğum yerden kalktım. Suratı aniden ciddileşti. "Nasıl hissettirdiğini merak ediyor musun Sehun?" Bu soruya cevap veremezdim çünkü sonu kötüye gidecekti.

Onu kenara ittirerek yanından geçtim ve belime kapının yanındaki dolaptan bir havlu sarıp banyoyu terk ettim. Odadaki kıyafetlerimi üstüme geçirip salona ilerledim. Evde tek birinin yapabileceği en iyi sey televizyon izlemekti.

Kumandayla kanalları dolaşırken yanımda hissettiğim hareketlenme ile kalktım. Artık gerçekten kaçmam gerekiyordu. Onun yüzüme bakamıyordum utancımdan.

Bacağımdan tutup beni geri oturttu. Ona 'Ne yapıyorsun?' Bakışları attığımda gülümseyip "Seninle biraz internette dolaşalım mı? Sana okutacaklarım var~" dedi.

Kalktığım yere oturup Baekhyun hyungun kucağındaki bilgisayara baktım. Ekranda uzun bir yazı vardı. "Bu ne hyung?" Merakla ona döndüğümde "Bizim için yazılan hikayeler. Fanların yazdıkları. Onları okuyalım." Ekrandaki yazıyı okumaya başladım.

Gerçekten böyle mi düşünüyorlardı? Dikkatimi çeken şey bölüm sayısının yanında parantez içerisinde M işareti vardı. Ne demek olduğunu bilmediğim için okumaya devam ettim. Baekhyun hyung sayfayı aşağıya kaydırdığında okuduğumuz kısım tuhaflaşmaya başladı.

Bölümün cinselliğe doğru gittiğini fark ettiğimde utancımdan dolayı domatese döndüm. Baekhyun hyung ise hiç tepki vermeden okumaya devam ediyordu. İkimiz de o kısmı bitirdiğimizde ekranı tekrar aşağıya kaydırdı.

Artık tamamen cinselliğe girmişti. Utansam bile merak edip okumaya devam ettim. Baekhyun hyung benden büyük olmasına rağmen onu beceren kişi niye bendim? Bu olayda bir terslik vardı.

Yazı derinleştikçe utanmamın haricinde okuduğum kısımdan etkilenmiş olmalıyım ki vücudumdaki tüm kanın aşağıya doğru çekildiğini hissediyordum. Pantolonuma baktığımda önümdeki belirginliği fark ettim. Evet şimdi sıçmıştım.

---
Y/N: Hadi böyle bir yerde yazdığım için bana sövün sevgili okurlarım. Bir sonraki bölüm smut olabilir olmayada bilir. Bilmiyorum ona gece karar vereceğim. Bu arada bizi trolleyen SM'e burdan selamlar. Çok severim kendisini. Bu arada bu bölüm kısa oldu affedin beni ~

Şuraya da gurur sıçan bir yazar çizin bakayım xkxnjdndj SILVER2 da 2

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Şuraya da gurur sıçan bir yazar çizin bakayım xkxnjdndj SILVER2 da 2.yim ejeheh kxndjsbsj ne kadar mutluyum bir bilseniz sjbdjs

사랑해 (SEBAEK FanFic)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin