44. Bölüm

410 30 17
                                    

Sehun eski sevgilisine hayretle bakmaya devam ederken Baekhyun onun bakışlarını fark edip alayla sırıttı. Bu bakışları alacağından emindi. Üyelerle bir süre sohbet edip odaya geçti Baekhyun. Heyecanlanıyordu fakat belli etmemeliydi. Üzülen taraf hep kendisi olmuştu. Şimdi sıra Sehun'daydı. Kendinden oldukça emindi.

"Cidden bunca zamandır kas için mi çalışıyordun?" Minseok yatağa atlayıp sordu. Karşısında üstünü değiştiren Baekhyun'u izliyordu. "Evet. Güzel planlarım var." Sırıtarak söyledi Baekhyun. Odaya giren Sehun yüzünden ikisi de gerilse de Sehun telefonla konuşmaya çalışıyordu. Dolaptan ceketini almak için dolabın kapağını açtı. "Tamam Kai sen git oraya geleceğiz biz birazdan." Baekhyun o an Kai'nin hattın diğer ucundan ne dediğini çok merak etti.

"Tamam ben sana kıyafet getirim merak etme." Sehun telefonu omzuyla kulağı arasına sıkıştırıp ceketini üstüne giydi. Odadan çıktığında Baekhyun bozulduğunu hissetti. Biraz olsun onun dikkatini çekmek istiyordu.

"Minseok hyung bu çekimden sonra evde dinleneceğiz değil mi?" Baekhyun yumruğunu sıkarken dişleri arasından sordu. "Evet. Neden sordun ki?" Minseok anlamsız bakışlar attığında Baekhyun sadece geçiştirdi. Baekhyun o dinlenecekleri süre zarfında Sehun'u pişman edip delirtme planları yapıyordu.

***

Albüm çekimleri tamamlandığında üyeler yorgunlukla arabaya ilerlediler. "Bir şeyler içelim. Ben ölüyorum yorgunluktan." Suho önerdiğinde diğerleri liderin sözünü dinleyerek kafeler hakkında konuşmaya başladılar. Ortak bir kafede karar kıldıklarında şoför arabayı oraya sürdü. Baekhyun'un saçları yorulduğu için karışmıştı ve gömleğinin yakasından da köprücük kemikleri ve kışkırtıcı beyazlıkta göğsü Sehun'un dikkatini oldukça çekiyordu.

(Y/N: Baekhyun'u böyle görünce benim de üstüne atlayasım geliyor asdasdas neyse devam)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Y/N: Baekhyun'u böyle görünce benim de üstüne atlayasım geliyor asdasdas neyse devam)

"Nereye dalıp gittin Sehun?" Minseok elini Sehun'un yüz hizzasında salladığında Sehun oturduğu yerde sıçradı. Gerçekten nereye dalıp gitmişti? "H-Hiç hyung. Sadece aklıma takılan birkaç önemsiz şey." Sehun zorla gülümsemeye çalıştı. "Pekala devam et o zaman." diğerleriyle konuşmasına dönmeden önce söyledi Minseok.

***

Eve geldiklerinde hepsi ayrı yorulmuşlardı. Baekhyun odasına ilerleyip kapıyı arkasından kapattı. Sehun bugün mecburen bu odaya gelecekti çünkü hala odaları aynıydı. Daha önce hiç denk gelmedikleri için birbirleriyle yatmak zorunda kalmamışlardı. Üstündeki beyaz gömleğin düğmelerini yavaş yavaş açıp üzerinden çıkardı. Bugün tabii ki de sadece rahat yatmak için iç çamaşırıyla yatacaktı.

Eli pantolonunun düğmesine gittiğinde kapı açıldı. Tahmin ettiği gibi Sehun gelmişti. Baekhyun onu boş vermeyi deneyip düğmeyi ve fermuarı açarak pantolonun bacaklarından ayrılmasına izin verdi. Odanın serin havasıyla vücudu yorgunluğunu belli ettiğinde Baekhyun duş alması gerektiğini hissetti. Bu kararıyla Sehun'un yanından geçip odayı terk etti.

사랑해 (SEBAEK FanFic)Where stories live. Discover now