~12. Bölüm~

1.3K 78 73
                                    

Y/N: KÜFÜR VARDIR!

Sabah alarm sesiyle gözlerimi araladım. Benim alarmım değildi. Ama kalkıp odadan çıktım. Kai sabahın bu saatinde nereye gidecekti ki?

Mutfağa girip masanın üstünde duran şişeden bir bardak su doldurup kafaya diktim. Kai'den sonra diğerleri de sırayla evden çıkmaya başladığında bir şeyler olduğunu düşünmeye başlamadan edemedim.

Evde bir tek Chanyeol hyung, Baekhyun hyung ve ben vardım. Kendime kahvaltı için bir bardak süt koydum ve omlet yaptım.

Diğer ikisi de zaten uyuyordu.

***

Çoktan öğlen olmuştu ve ben şuan marketteydim ve kendime aburcubur alıyordum.

Elimdeki sepetin içine birkaç tane daha çikolata attıktan sonra artık daha fazla almamam gerektiğini fark ederek kasaya ilerledim. Yaklaşık iki paket cips bir şişe kola ve altı tane de çikolata almıştım.

Kasadaki genç kız beni tanımış olmalıydı ki utangaç bakışlar atıyordu. Parayı ödedikten sonra kıza bakıp "Beni tanıyorsun değil mi?" Diye sordum. Kafasını sallayıp onayladıktan sonra tedirgince dudağını ısırdı.

"Çok yakışıklıyım değil mi?" Diye sordum. Ne olmuş kendimi beğeniyorsam? Normaldi bu bir kere!

Kız yine başını sallayıp onayladı. Tam konuşmayı bilmediğini düşünmeye başlamıştım ki "İmza verebilir misin?" Diye sordu.

Gülümseyerek bana uzattığı telefonunu ve kalemi aldım. Hızla imzalayarak kıza uzattım. Aldıktan sonra eğildim ve marketten çıktım.

Evden çıkalı bir saat olmuştu. Hızlı adımlarla eve gidiyordum. Bu sefer kulaklıklarımı almamıştım. İlk defa bu yolun bu kadar sıkıcı olduğunu düşündüm.

Sokağı döndükten sonra bizim yurt gözüktü. Etrafında ağaçlar vardı. Adımlarımı daha da hızlandırdım. Chanyeol hyung ve Baekhyun hyung kalkmış olmalıydı.

Hızlıca yurda ilerleyip kapının şifresini girdiğimde çıkan ses ile birlikte kapı da açıldı. Ayakkabılarımı kenardaki ayakkabıların yanına fırlatıp koşarak içeri girdim.

Elimdeki poşeti koyabileceğim en güvenli yerin odam olduğuna karar verip oraya ilerliyordum ki aniden kulağıma boğukça inleme sesleri geldi. Chanyeol hyungun odasından geliyordu.

Hızlıca odama gidip elimdeki poşeyi yatağıma hedefleyerek kapıdan fırlattım. Hemen ardından birkaç saniye içerisinde kendimi Chanyeol hyungun odasının önünde buldum. Umarım düşündüğüm şey olmazdı yoksa...

Son kez derin bir nefes alıp kapıya yaklaştım ve sessizce araladım. Yatak görüş açıma girmeyince mecburen biraz daha açmak zorunda kalmıştım.

Kafamı araladığım kısımdan içeri soktuğumda 'Keşke burada olmasaydım' demeden edemedim. Chanyeol hyung yatakta yatıyor Baekhyun hyung da üstündeydi. Çıplak olmasalardı Baekhyun hyung her zamanki gibi uyandırıyor derdim ama maalesef ki diyemiyorum.

***

Çantaya son olarak kulaklık ve şarj aletimi de koyduktan sonra hızla yurttan çıktım.

Biraz ilerideki arabama binip kemerimi taktıktan sonra arabayı çalıştırmadan önce telefonumu elime alıp grup konuşmamıza girdim.

Gönderen: Sehunnie

Mesaj: Ben birkaç gün arkadaşlarımda kalacağım haberiniz olsun. Beklemeyin boşuna.

사랑해 (SEBAEK FanFic)Where stories live. Discover now