~25. Bölüm~

688 44 26
                                    

Baekhyun hyung yanıma uzandıktan sonra hiç çekinmeden elini kasıklarıma koydu. Ah bunu neden yapıyordu bu? Ne güzel dizi izliyorduk içeride. Lanet olsun sana Byun Baekhyun.

"Minik Hun ne yapıyormuş bakalım? Beni özlemiş mi?" eli kasıklarımda minik minik daireler çizmeye başladığında kendimi tutamayıp inledim.

Yapmak istemiyordum. Yan odada Kai vardı. Daha onun beni sevdiğini yeni öğrendim. Bilerek yapıyormuşum gibi olurdu.

Elimi Baekhyun hyungun eline koyup ittirdim. Kaşları çatıldı. "Sehun. Kızdırma ve izin ver!" Baekhyun hyung resmen bağırdı. Başımı sallayarak onayladım.

***

"LANET OLSUN SANA BYUN BAEKHYUN!" Hala yatakta yatarken çığlık attım. Beni bu halde bırakma planları olduğu aklıma gelemezdi. Hızla yattığım yerden kalkıp banyoya daldım. Suyun ısınmasını bile beklemeden kendimi altına attım. Rahatlamam gerekiyordu.

***

Salona gittiğimde Baekhyun hyung ve Kai'yi dizi izlerken buldum. Gerçekten ne yapacaktım ben bu ikisiyle?

Gidip ortalarına oturduğumda ikisi de bana döner diye planlamıştım. Ama ikisi de beni takmadan dizilerini izlemeye devam etti.

Elime telefonumu alıp internette gezinme fikriyle internetimi açtım. Yağan bildirimlere rağmen bakınmaya başladım.

İnstagramda gezinmek sıkıcı olduğu için netizen yorumlarını okuyordum. En azından zevkli oluyordu.

(Y/N: Arkadaşlar aşağıdaki yorumları pek siklemeyin ben sallıyorum kafadan xnsjsbdjb)

"1. Cidden iğrençler. Toplumumuzda bu tür insanların olması korkutucu.

2. Baya yakışıyorlar. En doğru fikir. Korkusuzca söylemeleri iyi olmuş. Mutluluklar~

3. Sehun'u Irene ile yakıştırıyordum cry 😢

4. Bu çok normal bir şey bence. Zaten birbirlerini yıllardır tanıyorlar ve yıllarca aynı evde yaşadılar. Belki tek sevgili değillerdir. Hem özel eve çıktıklarına göre illa aralarında cinsel bir şeyler olmuştur."

Son yoruma kaşlarımı çatıp "Jong In ile aramızda cinsel şeyler olmadı salak netizen!" Söylendim. İkisi de aynı anda bana döndü. 'Mal mısın?" Bakışları atıyorlardı.

"Siz devam edin sadece netizen yorumlarını okuyordum." Sahte bir gülümseme ile söyledim.

"Yorumu sesli okusana." Baekhyun hyung söylediğinde ne kadar istemesem de "Bu normal bir şey bence. Zaten birbirlerini yıllardır tanıyorlar ve yıllarca aynı evde yaşadılar. Belki tek sevgili değillerdir. Hem özel eve çıktıklarına göre illa aralarında cinsel bir şeyler olmuştur." Söyledim.

"Doğru söylemiş oldu zaten." Kai televizyona bakarken cevapladı. Baekhyun hyung bana bakıp "ikiniz yaptınız mı?" Sorduğunda başımı sallayıp "Hayır. En son yurttayken yapmıştık işte o zaman da seninle sevgili değildik Baekie" aegyo dolu sesim ile söyledim.

Göz devirip diziye devam etti.

"5. Bence Amerika'ya gidip evlenmelisiniz.

6. EXO'dan birisini beklememiştim açıkçası şaşırdım.

7. Niye midem bulanıyor benim?

사랑해 (SEBAEK FanFic)Where stories live. Discover now