~20. Bölüm~

881 48 25
                                    

Üstümdeki Baekhyun hyungu ittirerek yattığım yerden kalktım. Boynumda kocaman bir morarıklık vardı. Ve fazla belli oluyordu. Ayaklarımı sürükleye sürükleye odaya daldım.

Amacı neydi bunun? Yarın programa katılacaktık. Gerçekten sadece Chanyeol hyung ile yakın durduğumuz için benim ne suçum vardı ki?

Odanın kapısını kapayım üstümdeki tişörtü çıkardım. Dolaba ilerleyip kıyafet almak yerine direk iç çamaşırı ile kalmanın daha rahat olacağı fikriyle birlikte pantolonumu da çıkarttım.

Kıyafetlerimi dolaba koyarken kapı açıldı. Hafifçe dönüp gelen kişiye baktığımda tam da beklediğim kişiydi. Sırıtarak bana bakıyordu. Ben de sırıtıp dolabın kapağını kapadım.

Baekhyun hyung hızlı adımlarla bana yaklaşıp dudaklarıma yapıştı. Hızla emmeye başladığında ben de ona karşılık vererek üstünlüğü elime aldım.

Elleri bedenimde gezinmeye başladığında bedenimin alev aldığını hissediyordum. Ani sıcaklık artışıyla terlemeye başladım. Ellerim Baekhyun hyungun tişörtünü bulduğunda yavaş yavaş yukarı sıyırdım. Bedeni çok mükemmeldi.

Kilo almıştı ve çok daha iyi gözüküyordu. Daha sağlıklı duruyordu. Tişörtü tamamen çıkartmak için dudaklarımızı ayırdım.

Nefes nefeseydi. Baygın gözlerini benim gözlerimle buluşturdu. Tişörtü yere atarak Baekhyun hyungu hızla kucağıma alıp yatağa ilerledim. Aramızda fazlalık olan bir şort kalmıştı.

Ellerim bedeninde gezmeye devam ederken şortunun lastiklerini kavrayıp aşağıya çektim. İlk çekişimde çıkartmayı başararak kenara attım. Artık aranızda herhangi bir fazlalık kalmadığından rahatlıkla bacaklarının arasına yerleştim.

Bedeni o kadar kusursuzdu ki başka birisi görse kesinlikle kıskanırdı. "Bundan sonra benim yanım dışında hiçbir yerde tişörtsüz gezmiyorsun. Üyelerin yanında bile! Odadan çıkarken tişörtünü giyip öyle çık. Eğer bir görürsem seni onların yanında konuşmam seninle" uyarımı yapıp cevap vermesine izin vermeden çok uzun süre ayrı kalan dudaklarımızı birleştirdim.

İkimiz de sadece birbirimizi arzuluyorduk. Ben onu seviyordum. Tabi onun beni sevip sevmediğinden emin değildim. Ama illa bir süre sonra o da beni sevecekti. Ben buna inanıyordum.

Öpüşmemizi yarım kesip arzuyla kıvrınan bedenlerimizi daha fazla ayrı tutmamak için önce kendi boxerımı sonra da Baekhyun hyungun boxerını çıkardım.

İkimiz de tamamiyle çıplak kaldık. Birkaç saniyeliğine bedenini incelediğimde hala bile zayıf olduğu gözüme takıldı. Bol bol yemek yedirmem gerektiği beynime kendi istemim dışı yazıldı.

Baekhyun hyung daha fazla beklemek istemediğinden olsa gerek boynumdan yakalayıp tekrar birleştirdi dudaklarımızı.

Bacakları eş zamanlı olarak belime dolanırken onu gerçekten sevdiğimi bir kere daha hissettim. Sanki o benim bedenimi tamamlayan bir yapboz parçası gibiydi. Tam göğsümun sol tarafı onun yeriydi. Eğer o kaybolursa ben ölürdüm. Eğer o kaybolursa ben eksilirdim...

***

Kendi bedenimi onun canını acıtmamak için oldukça yavaş bir şekilde ona ittim. Onun canının acıması benim anında yarım bırakmam demekti. Onun canı acımamalıydı.

Hiçbir zaman ağlamamalıydı.

'Kapıyı kapat, ışıkları söndür

Seninle olmak istiyorum

Senin aşkını hissetmek istiyorum

사랑해 (SEBAEK FanFic)Where stories live. Discover now