~4. Bölüm~

1.5K 91 68
                                    

Heleşükür yurda döndüğümüzde fazlasıyla yorgundum. Direk odaya gidip bavulumu bıraktığım gibi kendimi sıcak suyun altına attım. Kendimi temizlemeye başladığımda banyonun kapısı açıldı.

Baekhyun hyung tuvalet için gelmişti. Yerinde zıplamasından fazlasıyla belli oluyordu. Onun bu haline göz devirerek bedenimi tamamen temizledim ve suyu kapatarak Baekhyun hyunga bakmamaya çalışarak kapının arkasındaki havluyu alıp belime bağladım. Ellerini yıkamak için arkasına döndüğünde beni görüp gülümsedi.

Suratıma sahte bir gülümseme yerleştirdiğimde göz devirip ellerini yıkadı. Odaya dönerek dolabımdan eşofman altı salaş beyaz bir tişört çıkartıp üstüme geçirdim. Daha fazla oyalanmayarak kendimi iki kişilik yatağın üstüne attım.

Baekhyun hyung odaya telefonla konuşarak girdi. Büyük ihtimalle dizi çekimindeki arkadaşlarından biriyle konuşuyordu. Gözlerimi kapatıp onu dinlemeyi kestim ve kendimi rüyalarıma teslim ettim.

***

"Sehun-ah uyanmak zorundasın yoksa programa geç kalacağız" Baekhyun hyungun rahatlatıcı tondaki sesi kulaklarıma dolduğunda istemsiz olarak gözlerimi araladım.

Yüzlerimiz çok yakındı ve gülümsüyordu. Ben de gülümseyerek onu -istemeyerek- ittirdim. Doğrulup banyoya koştuktan sonra fazla bir vaktimin olmadığını bildiğim için hızlıca duş aldım, dişlerimi fırçaladım ve saçlarımı yapıp odaya geri döndüm. Herkes hazırlanıyordu. Suho hyung, Chanyeol hyung, Minseok hyung ve Lay hyung mutfaktalardı. Baekhyun hyung odada eyeliner sürüyordu. Diğerleri de büyük ihtimal kendi odalarındaydılar.

Odadan üstüme beyaz tişört, siyah kot pantolon ve tişörtün üstüne de kot ceket giydikten sonra saatimi ve telefonumu aldım. Hala aynanın karşısında oyalanan Baekhyun hyungun arkasından parfümüme uzanıp boynuma ve bedenime sıkıp Baekhyun hyungun daha yeni yapmış olduğu saçlarını karıştırdım.

Kapının oraya gidip ayağıma siyah spor ayakkabılarımı geçirdikten sonra diğerlerini beklerken bildirimlerimi kontrol etmenin mantıklı olduğunu düşünerek elimdeki telefonun ekran kilidini açıp sosyal hesaplarıma sırasıyla baktım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kapının oraya gidip ayağıma siyah spor ayakkabılarımı geçirdikten sonra diğerlerini beklerken bildirimlerimi kontrol etmenin mantıklı olduğunu düşünerek elimdeki telefonun ekran kilidini açıp sosyal hesaplarıma sırasıyla baktım.

***

Baekhyun hyung yanıma geldiğinde neredeyse aynı kıyafetleri giydiğimizi fark ettim. Aynı çift gibi gözüküyorduk. Siyah pantolon, beyaz bir kazak ve kot ceket giymişti.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
사랑해 (SEBAEK FanFic)Where stories live. Discover now