~7. Bölüm~

1.2K 81 58
                                    

Y/N: Yazım yanlışları varsa affedin kontrol ettim ama uykusuz yazınca gözden kaçmış olabilir. 4 gündür uyumuyorum alkışlayın beni 🎉🎉🎉

Baekhyun hyung hala okumaya devam ederken ben yan tarafından sessizce kalktım. Kalktığımı fark etmez sanmıştım ama bakışlarını hemen bana çevirip "Nereye gidiyorsun Sehun?" Diye sordu. Yanından geçip "Banyo yaptıktan sonra biraz dışarı çıkacağım hyung istediğin bir şey olursa ben gitmeden önce söylemen yeter" tam banyoya yöneliyordum ki "Zaten daha yeni banyo yaptın Sehun. Niye tekrar banyo yapacaksın?" Diye sordu.

"Sadece tekrar yıkanmak istedim." Diyerek daha fazla beni sorgulamadan banyoya daldım. Kıyafetlerimi sepete attıktan sonra kendimi suyun altına attım. Fazlasıyla sertleşmiştim. Ve biran önce kendimle ilgilenmem gerekiyordu.

***

Banyoda işim bittikten sonra belime havluyu sarıp odama geçtim. Baekhyun hyung hala aynı yerde oturuyordu. Dolabımdan kıyafet çıkartıp hızlıca üstüme geçirdikten sonra saçlarımı kurutup Baekhyun hyungun yanına adımladım.

Beni görünce gülümseyip "Bana sadece çikolata al Sehun-ah" dedi. Başımla onaylayıp kapının ordaki ayakkabılıktan herhangi bir ayakkabı alarak evden çıktım.

***

Geri geldiğimde ev sessizdi. Galiba daha gelmemişlerdi. Baekhyun hyunga bakmak için odasına yaklaştığımda inleme sesleri geliyordu. Çikolatasını vermek için kapıya gidip tıklattım. Büyük ihtimalle çıkardığı sesten dolayı duymamıştı.

Kapıyı yavaşça açıp içeri girdiğimde hemen beni fark edip sırıtmıştı. Onu öyle görmeyeli uzun zaman olmuştu. Yanına yaklaşıp çikolataların olduğu büyük poşeti onun yanına bıraktım.

Bileğimden tuttuktan sonra beni yatağa oturmam için çekti. Oturduğumda ona dönüp "Ne oldu hyung?" sordum. Sırıttıktan sonra "Neden sen de denemiyorsun?" Diye sordu. Emin olmak için "Neyi denemiyorum?" Sırıttı. "Benim yaptığım-ıhmm" söylediği şeyi inlemesi kesti.

Daha fazla orda kalıp etkilenmemek için ayağa kalktım ve onun dediği hiçbir şeyi umursamayarak hızla odama gittim. Cidden bunun derdi neydi?

Tam yatağa yatacakken kapının çalmasıyla söylenerek odadan çıktım. Kapıya gittiğimde Kai gelmişti. Elinden tutup odaya doğru çektiğimde o da Baekhyun hyungun sesini duymuştu. Arkamdan bir şeyler mırıldanmıştı ama o sırada onu duymamıştım bile.

***

Kai'ye olan her şeyi anlattıktan sonra kafama takmamamı söylemişti sadece. Şuan da ikimiz de kendi yataklarımıza yatmış telefonlarımızla uğraşıyorduk.

Ekranda Baekhyun hyungla okuduğumuz fan hikayesinin devamını okuyordum. Her kim yazdıysa hayal gücüne bayılmıştım. Okumaya devam ederken altta mavi renkle yazılmış karışık harfler vardı. Tıklayıp tıklamamak arasında kalıp tıklamamayı seçtim ve telefonun ekranını kapatarak yastığımın yanına koydum.

"Kai nasıl bir his biliyor musun?" kafamı ona çevirip cevap bekledim. "Ne nasıl bir his?" soruma soruyla cevap verdi. "Ne olabilir sence?" sinirle söylendikten sonra kıkırdayıp "Bilmem. Ne zamandır yapmıyoruz. Biraz eğlensek mi?" suratında piçimsi bir gülümseme vardı.

"Olabilir aslında..." utanarak söyledim. Yattığı yerden fırlayıp laptopuyla birlikte yanıma geldi. Tekrar giderek kapıyı kilitleyip işimizi güvenceye almak amaçlı perdeleri de kapadı.

***

Banyodan çıktıktan sonra hızlıca üstümü giyinip kendimi yatağıma bıraktım. Bugün fazlasıyla yorucu geçmişti aslında.

사랑해 (SEBAEK FanFic)Where stories live. Discover now