~1. Bölüm~

3.5K 151 98
                                    

Y/N: Hikayenin çoğunluğu Sehun'un ağzından olacak o yüzden başka bir kişiye çevirmediğim sürece her bölümün başına yazmayacağım sadece bu bölümde olacak.
Ve arıca birçok yerde resim kuandım. İçlerinden birisi benim editim haberiniz olsun eheheh

VE ARKADAŞLAR UYARIMI YAPAYIM KONSERLERİ EXO'RDIUM GİBİ BİR ŞEY OLCAK LU'XION VE EXO'RDIUM KARIŞIMI HAYAL GÜCÜM GELİŞMİŞ OLDUĞUNDAN HEHEH

---

*Sehun'un Ağzından*

Havaalanına erken gitmemiz gerektiği için yine sabahın erken saatinde başımda bağırıp duran Suho hyung ile birlikte uyanmak zorunda kaldım. Gerçekten çok fazla yorgundum ve kolumu kıpırdatacak enerjim yoktu. Dün gece yurda sabaha karşı 4 gibi geldik ve şuan saat 07:17'yi gösteriyordu.

Yavaş hareketlerle yataktan çıkıp odanın içerisinde oradan oraya koşturan Baekhyun hyunga baktım. Gerçekten çok sevimli gözüküyordu. Daha fazla azar işitmemek için ilk önce yüzümü yıkamak için banyoya gittim. Tahmin ettiğim gibi doluydu ama pek de umursadığım söylenmez. Genelde birbirimizden utanmayız.

Elime bolca su alıp yüzüme çarptığımda biraz daha açılmıştım. Doğru düzgün yemek yiyemediğimizden dolayı karnım açtı. Ama eminim ki yemek yemeye vaktimiz yoktu. Odaya geçerek önceden hazırladığım bavulumu kenara çekip dolabın içerisinden siyah dar paça kotumu ve üstüne de kot gömleğimi geçirdikten sonra saçlarıma şekil vermek için tekrar banyoya döndüm.

 Odaya geçerek önceden hazırladığım bavulumu kenara çekip dolabın içerisinden siyah dar paça kotumu ve üstüne de kot gömleğimi geçirdikten sonra saçlarıma şekil vermek için tekrar banyoya döndüm

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Baekhyun hyung da saçlarını yapıyordu. Onu yavaşça yana doğru ittirerek yanındaki yerimi aldım. Ona karşı hislerim diğer üyelerimize karşı olan hislerimden daha farklıydı. Ondan hoşlanıyordum ve ne zaman görsem etrafında minik sarı sarı yıldızlar uçuyordu.

Aynadan gözlerimiz buluştuğunda "Çok yakışıklısın Sehun-ah. Senin yanındayken kendimi kötü hissetmeme sebep oluyorsun" diye söylendi. Sesi isyan eder gibi çıkmıştı. Ona mükemmel bir gülümseme gönderdikten sonra "Teşekkürler Baekhyun hyung. Ayrıca sen sevimlisin. İnternette insanların senin yanaklarını sıkmak istediğini söylediği birkaç yorum okumuştum" diyerek kıkırdadım.

Kendisine sevimlisin dediğinde herkese 'Ya ben sevimli değil yakışıklıyım. Kaslı erkekler yakışıklı olur' diyordu. Ben hariç. Bana her seferinde tepki vermeyip sadece gülümsüyordu. Kendimi özel hissetmemi sağlıyordu ama sanırım bu yanlıştı. Ona karşı hislerimi söndürmek istedikçe daha da bağlanıyordum. Rafta duran fırçaların içerisinden kendi fırçamı alarak biraz macun sıktım ve dişlerimi fırçalamaya başladım. Baekhyun hyung hala saçlarıyla uğraşıyordu ve yapamadığı için dudaklarını büzmüştü. Onu o şekilde gördüğüm her yerde öpme isteği uyandırıyordu.

Ağzımı suyla çalkaladıktan sonra diş fırçamı da çantama koymak için tekrar odaya döndüm. Artık çıkma vaktimiz geldiği için bavulumu aldıktan sonra odadan çıktım. Herkes salondaydı. Baekhyun hyung benim arkamdan geldikten sonra çıkmak için teker teker kapıya gittik.

사랑해 (SEBAEK FanFic)Where stories live. Discover now