~3. Bölüm~

1.6K 105 76
                                    

Y/N: Sevgili okurlarım şuan bu bölümü yazdığım saat 02:05 şuan Balıkesirdeyim. Balkonda oturdum ve cırcır böcekleriyle birlikte hafif hafif esen rüzgarın sesiyle birlikte yazıyorum. He bir de unutmadan yan taraftaki balkondan gelen rakı kokusunu da unutmayayım... İyi okumalar

---

İfadesiz bir surat eşliğinde Kyungsoo hyungun odasından çıkarak Kai ile birlikte kaldığımız odama dönmek üzere uzun koridorda adımlamaya başladım. Yaptığım şeyin bir hata olduğu her seferinde karşıma başka yollar yardımıyla çıkıyordu. Odanın kapısına geldiğimde Kai'nin uyuyor olabileceği ihtimaliyle kapıyı çalmak yerine şifreyi girerek içeri girdim.

Tahminlerim yanlış çıktı. Yanına yattığımda bana dönüp "Neredeydin?" diye sordu. Sesi titremişti. Ona haber vermeden gittiğim için endişelenmiş olmalıydı. Konuşmayı uzatmamak için gözlerimi kapatıp direk kendimi uykuyla baş başa bıraktım.

***

'Sehun-ah hyungun çok yanlış bir şey yaptı. Biliyorum aynı grupta olduğumuz için çok yanlış bir şey. Ve özellikle de ikimiz de erkeğiz biliyorum ama seni düşünmeden duramıyorum. Beynimde sadece sen yer alıyorsun. Bilmiyorum. Hala emin değilim. Bana kızacağından da emin değilim. Özür dilerim. Seni seviyorum. ' aramızda çok az bir mesafe vardı. Baekhyun hyung gözleri dolu bir şekilde söyledi. Onu bu şekilde görmeye dayanamıyordum. Ben de onu seviyordum. İkimizin hisleri de yanlıştı. Ama bu elimizde olan bir şey değildi değil mi? Zaten bizi destekleyenler de vardı. Bir adım daha yaklaşıp kendi dudaklarımı onun pembe ve yumuşak dudaklarıyla birleştirdim.

Vücudum heyecan ve mutluluktan titriyordu ve saatlerce kahkaha atmak istiyordum.'

"Sehun kalkmazsan geç kalacağız kaldır koca götünü." başımda bağırıp duran Kai ile gözlerimi araladım. Ve o saniyede beynime kurşun yemiş gibi hissetmeye başladım. Tüm gördüklerim rüyaymış...

Hızlıca yattığım yerden kalktıktan sonra altıma siyah pantolon ve üstüme de beyaz tişört geçirdikten sonra hızlıca odadan çıktım. Üyeler çoktan arabaya binmişlerdi. Ben de koşarak onlara yetiştiğimde etrafta hiç fan yoktu. Büyük hatta çok büyük ihtimalle konser alanındalardı.

Araba hareket etmeye başladığında Kai ve Kyungsoo hyung dikkatle beni izliyor Baekhyun hyung bir şeyler anlatıyor ben ise telefonla oynuyordum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Araba hareket etmeye başladığında Kai ve Kyungsoo hyung dikkatle beni izliyor Baekhyun hyung bir şeyler anlatıyor ben ise telefonla oynuyordum. Başka yapacak bir şeyim yoktu çünkü. Kafamı kaldırıp kısa süreliğine camdan baktığımda konser alanına yakın olduğumuzu gördüm.

Bakışlarım tekrar telefonuma dönecekken bir anlığına Baekhyun hyungta duraksadı. Bana bakıyordu. Heyecanlandığım için kalbim daha hızlı atmaya başladığı sırada "Sen Eunji'ye söylemem hakkında ne düşünüyorsun Sehun-ah?" sordu. Kyungsoo hyung ve Kai endişeyle bana bakarken Baekhyun hyung gülümsüyordu.

사랑해 (SEBAEK FanFic)Where stories live. Discover now