~2. Bölüm~

1.6K 100 27
                                    

Ekranda gördüğüm yazıyla beynim tamamen durmuştu. Ne olduğunu tam olarak algılamaya çalışıyordum. Ne demek hoşlandığı birisi vardı? Kamera şakası falan mı yapılıyordu. Nefesim kesilirken Kai'nin bana baktığından emindim. Elimdeki telefonu sıkmaktan eklemlerim bembeyaz olmuştu. Saatlerce kahkaha atma isteğiyle dolup taşmıştım. Sinirlerim tamamen beynime baskı yapmaya başladığında elimdeki telefonu duvara sinirle fırlattım.

Onda da şanslı değildim. Sadece sandalyenin üstüne düşmüştü. Yüzümü yastığıma gömdüğümde odada duyulan tek ses Kai'nin küfürleriydi. Sesli ve ağır küfürler ediyordu. Onun küfürlerini dinlemeye devam ederken bir yandan da yastığı parçalamak istercesine sıkıyordum.

***
Sabah 7:30'a kurulu olan alarm sesi yüzünden söylenerek kalktım. Konser alanına gitmemiz gerekiyordu. Yarınki konserin son tekrarlarını yapacaktık.

Bavuldan giyeceğim kıyafetleri çıkarıp hızlıca üstüme geçirdiğimde Kai ile aynı kıyafetleri giydiğimizi fark ettim. Aynı çift gibi duruyorduk. Sevimli~

Odadan çıktığımızda tüm üyeler asansöre biniyordu. Biz de koşarak onlara yetiştiğimizde asansörün kapısı kapanmak üzereydi. Kapı arkamızdan kapandığında hepsi tip tip bize bakıyordu. Onlara anlamsız bakışlarımızı yollarken Chanyeol hyung "Anlaşarak mı çift kıyafetleri giydiniz?" Diye sorarak kahkaha atmaya başladı.

Aslında komik durmuyordu ama diğer üyeler de onunla -Baekhyun hyung da dahil- birlikte gülmeye başladığında ikimiz de aynı anda göz devirmiştik. Asansör en alt kata geldiğinde kapısı yavaşça açılmıştı. İçinden tek tek çıktıktan sonra otelin kapısına doğru yürüyorduk. Buradan bile fanların sesleri duyuluyordu.

Bizim şarkılarımızı söylerlerken çok güzellerdi. Onların bize olan sevgisi beni her seferinde özel hissettiriyordu. Kapıya geldiğimizde bizi görmeleriyle şarkı söylemeyi bırakıp bize seslenmeye başlamışlardı. Onların aralarındaki ayrılmış yerden geçerek arabalara bindiğimizde hala bize seslenmeye devam ediyorlardı. Camımı açarak onlara el salladığımda bağırma sesleri arttı. Son kez gülümseyerek camımı geri kapattım.

***

Konser alanına vardığımızda şimdiden orada bekleyen fanlar olduğunu gördüğümde çok şaşırdım. Sessizce arka kapıdan girerek mikrafonlarımızı taktırmak için sahne arkasına gitmiştik. Herkes fazlasıyla telaşlıydı. Kıyafetlerimiz kontrol ediliyor ayarlanıyor ve tekrar yerlerine konuluyordu.

Mikrafonlarımız takıldıktan sonra hızlı adımlarla sahneye çıktık.

(Y/N: Arkadaşlar şarkılar LU'XION ve EXO'rDIUM karışımı olacak. Sıralamayı aşağıya yazacağım:
1-MAMA
2-Sing For You
3-Chanyeol'ün gitar performansı
4-El Dorado
5-Playboy
6-Artificial Love
7-White Noise
8-Monster
9-Lucky One
10-Growl
11-Baekhyun / EXO-L Dream
12- Monodrama
13-Unfair )

Sahnedeki yerlerimizi aldığımızda şarkı başladı. Çıkış şarkımız tüm alanda yankılanmaya başladığında biz de dans hareketlerine başladık.

***

Provaların sonu yaklaştı. Şuan Yixing hyung şarkısını söylüyordu. Şuan içeride fanlar olsa kesinlikle ona eşlik ederlerdi.

Unfair başladığında tekrar harekerimiz başladı. Şarkıdaki en sevdiğim kısım Baekhyun hyung ile temasımızın olduğu kısımdı. Birbirimize o kısımda fazlasıyla yakın oluyorduk. Herkes aynı hevesle şarkıyı söylerken sonunda o kısma geldik.

Baekhyun hyung ile temasımız gerçekleştiğinde her ne kadar ona kızgın olsam da yine de elimde değildi. Kalbim istemsiz olarak hızlanmaya başladı.

사랑해 (SEBAEK FanFic)On viuen les histories. Descobreix ara