~11. Bölüm~

1.2K 73 33
                                    

"Sehun çok k-komikti ifaden" Baekhyun hyung hala o olan film olayından beri benimle dalga geçiyordu. Aslında film biteli üç saatten fazla olmuştu ama Baekhyun hyung unutmamıza bir türlü izin vermiyor her gördüğü üyeye anlatıyordu.

Neresi komikti bunun yahu. Normal bir tepkiydi aslında!

Sinirden dolayı üstüme gelen duvarlardan kurtulmak için kendimi balkona attım. Burası daha iyiydi.

Ta ki Baekhyun hyung yanıma gelene kadar. Bu sefer gülmüyordu. Yanımda dikilmrye başladığında ona dönüp onun gibi ciddiyetle "Neden gülmüyorsun kafana bir şeyler mi düştü?" Şaşkınlıkla sorduğumda omuz silkip elini kalçalarıma götürdü.

Birkaç kere pat patladıktan sonra "Bizim minik Sehunnie'miz biriyle yatmasına rağmen yatak sahnesinden utanmış. Neden utandın Sehun? Aynı olayı sen de yaşadın sonuçta?" Baekhyun hyung alay ederek başlasa da sonundaki sorusu gerçekten ciddiydi.

"H-Hiç sadece aniden çıkınca şaşırdım." Sesim istemim dışı titremişti. Baekhyun hyungla bu konuları konuşmak utanç vericiydi. Aklıma o fan hikayelerini okuduğumuz gün gelip duruyordu.

Aniden Baekhyun hyung beni belimden çekerek tüm bedenimizi birleştirdiğinde irkilmiştim. Çok ani olmuştu bu.

Kulağıma yaklaşıp "Seni ısırmak istiyorum Sehun

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Kulağıma yaklaşıp "Seni ısırmak istiyorum Sehun. Çok güzel kokuyorsun~" kışkırtıcı şekilde fısıldadı.

Yüzünü boynuma gömdüğü sırada belimdeki elleri kalçalarıma indi ve yavaş hareketlerle sıkmaya başladı. Ufak ufak zevk verse de Baekhyun hyungu kendimden uzaklaştırıp "Beni korkutuyorsun hyung." Söylendim.

Kıkırdadı ve göz kırptı. Onunla daha fazla aynı ortamda kalamayacağımı anlayınca korkarak odaya kaçtım. Resmen balkonda taciz etmişti beni.

***

Bilin bakalım ne yapıyorduk? YİNE DOĞRULUK & CESARETLİLİK OYNUYORDUK!!!

Şişe çevirme sırası bana geldiğinde uzanarak tam ortada duran cam şişeyi çevirdim. Cevap kısmı bana soru kısmı da Baekhyun hyunga gelmişti. Bana sinsi bir sırıtış gönderdikten sonra "Doğruluk veya cesaretlilik hangisi?" Ben de ona sırıttıktan sonra "Cesaret" ne isteyeceğini merakla bekliyordum.

Tekrar sırıttıktan sonra "Tüm kıyafetlerini çıkart." Kendinden emin bir şekilde söylediğinde ben de aynı şekilde kendimden emin bir şekilde ayağa kalktım.

"Sehun soyunmak zorunda değilsin. Alt tarafı ceza olarak bardağı kafaya dikeceksin." Kai söylediğinde kafamı iki yana sallayarak reddettim ve tüm kıyafetlerimi tek tek çıkarttım.

Sıra boxera geldiğinde herkes çıkarmamamı söylüyordu. Baekhyun hyungun gözlerine bakarak çıkarttığımda gözleri büyüdü ve ağzı 'voah' dermiş gibi hareket etti.

사랑해 (SEBAEK FanFic)Where stories live. Discover now