40. Bölüm (M)

516 17 2
                                    

*Bir Önceki Bölümden Hatırlatma*

Öpüşmeleri her dakika ilerlerken Xiumin, Chen'i belinden tutup üstüne çekti. "Gece yarısına kadar daha iki saatimiz var. Fazla ses çıkarmadan işimizi halledebiliriz bence" Xiumin gülümseyerek söyledikten sonra Chen'i boynundan tutup dudaklarını tutkuyla birleştirdi.

*Bir Önceki Bölümden Hatırlatmanın Sonu*

---

Chen altındaki bedenin dudaklarından kurtulup yavaşça boynuna indi. İz bırakamazdı çünkü henüz üyelerin haberi yoktu. Minik öpücüklerini sırasıyla boynunun her yerine kondurdu. İkisi de daha yolun başındayken kendilerinden geçmişlerdi. Yaklaşık üç aya yakın süredir çıkıyorlardı. Birbirlerine açıldıkları zaman Sehun ve Baekhyun'un arası karışık olduğu için diğer üyelere bir şey söyleyememişlerdi.

Xiumin uzanarak Chen'in üstündeki beyaz ince v yakalı tişörtü çekerek çıkardı. Chen'in fazla belli olmayan kasları vücudunu çok güzel gösteriyordu. Chen'in tişörtü yeri boylarken Xiumin hiç zorlanmadan yattığı yerde biraz kıpırdanarak kendi tişörtünü de Chen'in tışörtünün yanına yolladı.

Üstlerindeki kıyafetler sırayla yeri boylarken ikisi de heyecanlıydı. Her zaman böyle oluyorlardı. Birbirleriyle birliktelerken heyecan onları yalnız bırakmıyordu. İkisinin dudakları birbirini kapatırken Chen komodinin üstünde duran kreme uzandı.

Eline bir miktar sıktıktan sonra sertleşmiş penisini sıvazlayarak elindeki kremi. Uzun zaman sonra kendiyle ilgilenmeye vakit bulmuştu. Ünlü olduktan sonra uyumaya ve hatta yemek yemeye bile doğru düzgün vakit bulamıyorlardı.

"Hazır mısın hyung?" Chen, Xiumin'in dudaklarına eğilirken sordu. O an yine hyung kelimesini kullanmıştı unutarak. "Evet hazırım ama lütfen hyung deme." Xiumin uyararak kollarını üstündeki bedenin boynuna sardı. Vakit kaybetmeden dudaklarını birleştirdi.

Chen penisini Xiumin'in sıkı deliğine konumlandırdıktan sonra yavaşça onun canını acıtmadan içine girdi. İkisi de o an kesilen nefesleriyle dudaklarını ayırdı. Xiumin acıdan dolayı gözlerini sıkıca kapatarak derin nefes almaya başladı. Acısının biran önce zevke dönüşmesi için Tanrıya dua etmekle meşgulken Chen kendini geri çekerek bir kere daha ittirdi içine.

İkisinin de bedeni kasılıyor sonradan tekrar eski haline dönüyordu. Chen birkaç kere daha girip çıktıktan sonra Xiumin daha fazla dayanamayıp biraz daha sert olmasını söyledi. Canı acıyordu fakat bir yerden sonra zevk alacaktı illaki.

Chen geri çıkıp sertçr girdiğinde Xiumin prostatına çarpan penisle kafasını yastığa bastırıp inledi.

"U-uhmm C-Chen... evet" zorlukla söylediğinde Chen hareketlerini hızlandırmaya devam etti. Şimdi eşitlik sağlanmıştı. İkisi de zevk alıyordu.

Xiumin yataktaki çarşafı sıkan ellerinin bir tanesini kendi ilgi için bekleyen penisine attı. Chen'in hızıyla aynı hızda kendini çekmeye başladığında kendinden geçmişti adeta.

İkisi de birkaç dakika sonra sarsılarak boşaldıktan sonra Chen, Xiumin'in içinde birkaç kere daha hareket edip kendini yatağın diğer kısmına attı.

"Sanırım bu şuana kadarki en iyi deneyimimizdi." Xiumin nefesini düzenlemeye çalışırken zorlukla konuştu.

***

---SeBaek Smut---
*Sehun'un ağzından*

Eve geldiğimizde saat epey geçti fakat niyeyse hala enerji doluydum. "Baekhyun." Dizime yatmış televizyon izleyen sevgilime seslendiğimde gülümseyerek bana baktı. Ondaki en sevdiğim özellik de buydu işte. Ne zaman onunla konuşmak istesem her zaman gülümseyerek benimle konuşurdu.

사랑해 (SEBAEK FanFic)Where stories live. Discover now