38. Bölüm(M)

592 21 7
                                    

"Cidden barışmayacak mısın benimle?" Sehun son kez sabırla sorduğunda Baekhyun bir süre sessiz kalıp Sehun'a döndü ve dudaklarını onunkilerle birleştirdi.

"Bu gece ağır geçecek sizin galiba?" Suho dalga geçerek sorduğunda Baekhyun dudaklarını Sehun'un dudaklarından ayırdı. Utanmıştı. "Neden durdunuz devam etsenize canlı porno izlemiş oluruz biz de." Kai kahkaha atarak söylediğinde Sehun sinirlenmişti. "Sevgilinden çok uzak kaldın galiba. Biraz daha dayan yarın kavuşacaksın. " Sehun sinirini belli eden bir tonda söylendiğinde Kai duyduklarıyla susmuştu.

"Tartışmayı kesin." Suho söylenip gözlerini kapadı. Her zamanki halleriydi. Alışıklardı bu yüzden.

***

Kore'ye döndüklerinde yine her zamanki gibi Kai, Baekhyun ve Sehun diğer üyelerden ayrı olarak kendi evlerine geçtiler. Kai daha evden girerken sevgilisi onun boynuna atlamıştı ve yarım saat onların kapının ortasından çekilmesini beklemişlerdi. "Yemek hazır mı?" Baekhyun midesini tutarak odadan çıktığında Sehun kıkırdadı.

*Sehun'un Ağzından*

Baekhyun odadan yanımıza gelirken midesini tutmuş dudaklarını yalıyordu. Biran önce gece olmasını istiyordum. "Gel buraya." Baekhyun'u kolundan tutup kucağıma çektim.

Kai ve sevgilisi bizim bu halimizi takmayınca ellerimi Baekhyun'un kalçalarına koydum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Kai ve sevgilisi bizim bu halimizi takmayınca ellerimi Baekhyun'un kalçalarına koydum. Dudaklarımızın arasında milim kala Kai tarafından yan tarafımızdan kafalarımıza isabet eden yastık yüzünden ayrılmak zorunda kaldık. Kai, sevgilisini de alıp odasına gittiğinde kaldığımız yerden devam etmek üzere Baekhyun'u kendime çektim.

"Burada yapmamız doğru değil gel odamıza gidelim." Baekhyun ayağa kalkıp beni de kaldırdı. El ele odamıza girdiğimizde sabırsızlıkla kapıyı kapadım. Fazlasıyla azmıştım ve şuan düşünebildiğim tek şey Baekhyun'la yorgunluktan bayılana kadar sevişmekti.

"Sehun biraz sakin olur musun? Neden bu kadar acelecisin?" Baekhyun beni yatağa yatırırken sordu. Elleri benimkine oranla daha yavaştı. Gömleğimin düğmelerini açıp omuzlarımdan sıyırdı. Yattığım yerden kalkarak onun işini kolaylaştırdım. Gömleğim yeri boylarken ellerimi onun gömleğine attım.

Aramızdaki tüm mesafeler yavaş yavaş yeri boylarken tamamen çıplak kaldık. Yavaşça onun üstündeki konumumu alarak dudaklarına parmaklarımı sürttüm. Yumuşaklardı. Ayrıca sürekli yalandıklarından dolayı ıslaklardı. Baekhyun elini elimle birleştirip dudaklarındaki elimi aşağıya indirdi. Hiç beklemeden uzandı ve dudaklarımızı birleştirdi.

Dudaklarımız tutkuyla dans ederken ellerimi onun bedeninde gezdirmeye başladım. Göğüs uçlarında başlayan gezdirme işlemi bacağının iç kısmında bitti. Bedeninde hiçbir kusur yoktu. Kaslarının olduğu yerdeki çıkıntılar haricinde tamamiyle pürüzsüzdü bedeni.

Dudaklarımı onun dudaklarından ayırıp çene hattı boyunca öptüm. Çenesinin bitiminde dudaklarım kulak memesiyle buluştu. Bir süre öptükten sonra "Yorgunluktan bayılana kadar birbirimizin olalım" fısıldayarak boynuna indim. Yarın programımız vardı. Bunun bilincinde karşımdaki pürüzsüz beyaz boyna birçok kez morluk bıraktım. Nasıl olsa herkes biliyordu sevgili olduğumuzu. Şu andan itibaren hiçbir şeyden korkmuyorum.

사랑해 (SEBAEK FanFic)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin