~9. Bölüm~

1.4K 80 36
                                    

Şirketten çıktıktan sonra direk eve gitmemiz gerekiyordu çünkü yarın SMA (Seoul Music Award) vardı ve erken kalkıp gitmeliydik.

Kapının önünde duran arabadan inerek hızlıca eve girdik. Herkes fazlasıyla yorgundu. Odama giderken düşünebildiğim tek şey Baekhyun hyungun mesajıydı. Yarınki konserde Eunji noonaya sevdiğini söyleyecekti.

Endişeliydim. Ama elimden bir şey gelmiyordu. Hızlıca Kai ile kaldığımız odama dalıp üstümdekiler çıkarttım. Üstüme hiçbir şey giymeden kendimi yatağa attım. Bugün diğer günlere göre daha yorgun hissediyordum.

Gözlerim ağır çekimde kapanırken odanın kapısı açıldı ve Xiumin hyungun sesi doldurdu odayı.

"Sehun yemek yiyeceğiz kalk uyuma." Kalkacak halim yoktu ama kendimi zorlayarak kalktım ve mutfaktaki yemek masasına yavaş adımlarla ilerlemeye başladım.

Her zamanki gibi birbirlerine komik espriler yapıyorlar ve kahkaha atıyorlardı. Baekhyun hyung da gülüyordu. Gülerken tamamen meleğe benziyordu.

Ona bakmaya devam ederken masadaki yerime oturdum

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Ona bakmaya devam ederken masadaki yerime oturdum. Xiumin hyung tabağıma bütün yemeklerden koyup bana uzattı. Ne ara tabağımı aldığını bile fark etmedim.

Baekhyun hyungu izlemeye devam ederken aynı zamanda da yemeğimden çok yavaş şekilde yiyordum. Nedense Baekhyun hyung ile tekrar eskisi gibi şakalaşmayı istiyordum. Tekrar beni ısırmasını ve güzel koktuğumu söylemesini istiyordum.

Ama bunu yapmayacakmış gibi bir his vardı içimde. Bu his ile yemeğimi az öncekine göre daha hızlı ve sinirli yemeye başladım. Baekhyun hyungtan ayrı kalmak beni fazlasıyla korkutuyordu.

"Sehun-ah birazdan markete gidebilir misin? Alınacak bazı şeyler var" Kyungsoo hyung yumuşak ses tonuyla söylediğinde her ne kadar yorgun olsam da onu kırmak istemedim. "Baekhyun sen de git yanında" Suho hyung önerdiğinde gerilmeye başladım.

Bana inat olarak mı yapıyorlardı emin değilim ama bu konu hakkında onlarla konuşmam gerekiyordu sanırım.

Yemeğimin son parçasını da ağzıma attıktan sonra masadan kalkıp odama döndüm. Üstüme gelişi güzel kıyafet geçirip telefonumu da aldıktan sonra yemek masasına geri döndüm. Kyungsoo hyung anlamış gibi bana bir kağıt ve bir miktar para uzattı.

 Kyungsoo hyung anlamış gibi bana bir kağıt ve bir miktar para uzattı

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.
사랑해 (SEBAEK FanFic)Onde histórias criam vida. Descubra agora