~17.Bölüm~

965 51 18
                                    

Y/N: Yola çıktık ve sağ tarafımda uçurum var uçurum kenarında yazıyoruk bu bölümü. Eniştem de beynimi yıkıyor sabah sabah. Saçma sapaağn cümlelerdeğnn

ÖNEMLİ: SMUTUMSU ŞEYLER VAR
***

"Uh S-Sehun" Baekhyun hyung gözlerime bakarken diyecek sözlerini beyninde düzenliyor olmalıydı. Kekeliyordu çünkü.

"Efendim hyung? Cevabını bekliyorum." Baekhyun hyunga inat sesim tamamen öz güven dolu çıktı.

Şaşırması normaldi. Beklemiyordu böyle bir şey söyleyeceğimi. "Uh o-olabilir. A-aslında... Sehun kafanı koparacağım heyecanlandım ya!" Baekhyun hyung göğsüme vururken gülümsemesine engel olamadan söyledi.

Ben de onunla birlikte güldüm. Gülümsemeyi yakıştırdığım tek insan sanırım Baekhyun hyungtu.

Kollarını boynuma sarıp yüzüme yaklaştı. "Denemekten zarar gelmez" diyerek dudaklarımızı birleştirdi. Karşılık verdiğimde derinleştirmeye çalıştı ama engel oldum.

Eğer derinleştirirsem daha ileri gitmek isteyecekti çünkü. Bunu istemiyordum. En azından böyle bir zamanda olmazdı. Ve ayrıca yarın konserimiz vardı.

***

Konser başladı. Şuan da üyeler konuşma yapıyordu. Yine her zamanki sıralamadaydık. Baekhyun hyung bana doğru dönüp yanıma doğru yaklaştı. Gözlerim istemsiz olarak onun gözleriyle birleştiğinde tuhaf hissettim.

Fanların önünde böyle davranacağı aklımın ucuna gelmezdi. Yaklaşıp yüzünü boynuma gömdüğünde utanmadan edemedim. Ellerim istemsizce onu ittirdiğinde bana yataktaki sinsi sırıtışlarından attı.

Bana bakmaya devam ederken utandığımı hissediyordum

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Bana bakmaya devam ederken utandığımı hissediyordum. Bana tekrar bulaşmaz sanarken tekrar yanıma yaklaştı ve omzumu ısırmaya çalıştı.

 Bana tekrar bulaşmaz sanarken tekrar yanıma yaklaştı ve omzumu ısırmaya çalıştı

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Bu sefer onu takmamaya çalıştım. Somurtarak yerine döndüğünde hedefimde başarılıydım. Baekhyun hyung konuşma sırası ona geldiğinde saçma sapan hareketler yapmaya başladı.

사랑해 (SEBAEK FanFic)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang