NOT

689 33 11
                                    

Arkadaşlar sıklıkla not yayınladığım için kusuruma bakmayın. Ama bunu gerçekten yazmak istiyorum. Eğer yazıp rahatlamazsam Wattpad hesabım da dahil olarak ister reel hesabım olsun ister fake hesaplarım olsun hepsini kapatıp telefon ve bilgisayarımdan kurtulacağım.

Size kendi hakkımda söylemek istediğim bir şeyler var.

Öncelikle ben OT12 değil OT9 destekliyorum. Bunu Facebook hesabımda (Luhan'ın Ego'su) itiraf etiketiyle bildirdim. OT9 desteklememin sebebi şu ki YiFan, Luhan ve Tao artık grupta değil. Kendi istekleriyle çıktılar. Mutlular ve gayet başarılılar. Artık onları EXO adı altında görmek zorunda değilim. Geri zekalılar gibi onları hala EXO üyesi olarak görecek de değilim. Kendi istekleriyle çıkmak yerine atılsalardı gruptan o zaman desteklerdim. Ama kendi istekleri doğrultusunda çıkıp başarılı olmalarına rağmen ben kendimi onları hala 'EXO'ya dönebilirler. Bir gün EXO 12 kişi olacak.' Düşüncesiyle yaşamak istemiyorum.

Beni yakından tanıyan okurlarım bilirler belki. Ben YiFan'ın gruptan çıktığını öğrendiğimde ağladığım kadar hiçbir şeyde ağlamadım. EXO-M biasım Luhan'ın gruptan ayrıldığını öğrendiğimde resmen sadece 2 gün boyunca oturduğum yerde ağlayarak duvarı izledim. Tao'da fazla ağlamadım. Zaten Luhan'dan sonra alışmıştım.

Bir de üstüne üstlük herkesten çok sevdiğim kişinin ilişki haberi güzel koymuştu bana.

Ben kendimi OT9'a alıştırdım. Onlar o şekilde mutlu ve başarılılar. Ben de isterdim hiç ayrılmamalarını. 12 kişi kalmayı. Ama artık iş işten geçti. Tao kesin olarak davasız bir şekilde çıktı gruptan.

YiFan ve Luhan'ın davaları sonuçlandı. Şirketle olan anlaşmaları bitene kadar SM adı altında gözükecekler ve gelirlerinin %10'luk kısmıydı sanırım SM'e ödeyecekler. Ve kesinlikle EXO adı altında çalışma yapmayacaklar. Bunlar gerçekler arkadaşlar. Onlar kendi başlarına yükselişe geçmişken ben onları hala EXO'da göremem.

Diğer bir şeye geçersem bunu bugün SeptNess 'e de sordum. Eğer bir gün beni sanalda aratıp bulamasaydın ne yapardın diye. Size de sormak istiyorum. Bir gün kalktığınızda benim ne Facebook, ne Instagram, ne Pinterest, ne We Heart It ne Snapchat... Tüm sosyal hesaplarımın ortadan kalktığını görseniz. Wattpad de dahil. Ne tepki verirdiniz?

Bir diğer konuya gelirsem. Ben kesinlikle B×G desteklemiyorum. O yüzden herhangi bir ilişki haberi çıkarsa veya BaekYeon, KaiStal momentı gelirse beni sanal üzerinde unutun. Nefret ediyorum. Tüm B×G couplelardan. Şahsen ben de biseksüelim. Şuana kadar iki tane sevgilim oldu. İkisi de kızdı.

Ve ayrıca arkadaşlar size son bir şey söylemek istiyorum. Okul zamanı bölüm gelemezse yb ne zaman tarzı yorum yapmamaya çalışın. Hepiniz biliyorsunuz ki ben liseye yeni geçtim. Benim reelden bir arkadaşımla iddiam var. Lise 1 de kesinlikle boş geçmemem ve notlarımı yüksek tutmam lazım. Ve bir çoğunuz beni Facede takip ediyorsanız bilirsiniz. Benim ablamla aramda kötü bir ilişki var. Onun zamanında ailemin durumu olmadığı için onun her istediği yapılamamış.

Şimdi o evlenmesine rağmen haftanın yarısında bizde kalıyorlar. Yetmezmiş gibi ailem onun her istediğini yapmaya çalışıyor. Gittiği lise kötüydü. Notları düşüktü. Dershaneye falan gidemedi. Sadece lise ve üniversitedeyken Japonya'yı fazlasıyla sevip takip ediyordu. Japon ünlülerden arkadaşları sevgilisi vardı. Çok güzel Japonca konuşuyordu. Gidecekti ama evlendi. Tüm akrabalarım benim de sonumun ablam gibi olacağını söylüyor. Benim onlara inat çalışmam lazım. Ablam gibi pes etmemeliyim. Benim tek hayalim şu ki liseyi burada en iyi şekilde okuyup aynı zamanda Korece öğrenip üniversite için Kore'ye gitmek. Orada kendime yaşam kurup çalışmak. Bunun için fazlasıyla çalışmalıyım.

Kimse benim sağlık mesleğe gideceğimi tahmin edemedi. Ben hastanelerden korkuyordum çünkü. Ama ani değişen kararlarım ve kazandığım okul herkesi şaşırttı. Annem bile şaşırdı.

Benim hedefim cerrah olmak. Hedefimi gerçekleştirmek için elimden ne geliyorsa yapacağım. Gerekirse telefonumu ve bilgisayarımı bile kenara iterim. Sanalı arkadaşlarımı kenara iterim. Bunu şimdiden bilmenizi istiyorum.

Bu arada size son bir şey daha söylemek istiyorum. Ani bir gitme kararı alırsam tüm bölümleri tamamlar öyle giderim içiniz rahat olsun.

Eğer okuduysanız hepinize teşekkür ederim. Bu notu yazmamın sebebini kısaca söyle söyleyeyim Facebook'ta biri bana OT9 desteklediğim için komik olduğumu YiFan, Luhan ve Tao'nun kendi başına başarısız olduğumu OT12 desteklemek varken OT9 desteklediğim için geri zekalı ve komik olduğumu söyledi. Ve bunu kendi yazdığı OT12 yazısının altına yaptığım 'Lütfen beni OT12 gönderilerine etiketlemeyin OT9 destekliyorum.' Dediğim için dediler. O an sadece sinirden krize girecektim. Şuan bile ellerim titriyor sinirden her an ağlayabilecek durumdayım.

Eğer bir gün sanaldan gidecek olursam hepinize teşekkür ederim. Hep yanımda oldunuz. Ve hepinizden özür dilerim. Yarı yolda bırakmış olacağım her şeyi.

Bugün gerçekten yapmaya kalkıştım. Sinirden Facebook hesabımı kapatıyordum. Baekhyun resimleri paylaştığım Instagram hesabımdaki 100 tane resim ve videoyu sildim. Hesabı gizliye aldım. Son anda kendimi dizginleyebildim....

Hepinizden son kez özür dilerim ve buraha kadar okuduysanız da fazlasıyla teşekkür ederim.

사랑해 (SEBAEK FanFic)Where stories live. Discover now