사랑해 (SEBAEK FanFic)

By BaekhyununGobegi

46K 2.4K 1.3K

Aşk için illa cinsiyet önemli midir? Veya yakınlık?Onun için önemli değildi o Baekhyun'a aşıktı ve bunu söyle... More

~1. Bölüm~
~2. Bölüm~
~3. Bölüm~
~4. Bölüm~
~5. Bölüm~
~6. Bölüm~
~7. Bölüm~
~8. Bölüm~ (M)
~9. Bölüm~
~10. Bolüm~
~11. Bölüm~
~12. Bölüm~
~13. Bölüm~
~14. Bölüm~ (M)
~15. Bölüm~
~16. Bölüm~
~18. Bölüm~
NOT
~19. Bölüm~
~20. Bölüm~
~21. Bölüm~ (M)
~22. Bölüm~
~23. Bölüm~
~24. Bölüm~
~25. Bölüm~
~26. Bölüm~
~27. Bölüm~
~28. Bölüm~
~29. Bölüm~
~30. Bölüm~
~31. Bölüm~
~32. Bölüm~ (M)
33. Bölüm
34. Bölüm
35. Bölüm
36. Bölüm
37. Bölüm
38. Bölüm(M)
39. Bölüm
40. Bölüm (M)
41. Bölüm
42. Bölüm (M)
43. Bölüm
44. Bölüm
45. Bölüm
46. Bölüm 《FINAL》
♧ÖZEL BÖLÜM♧
Önemli İstek⛤
⛤ Önemli İstek ⛤

~17.Bölüm~

965 51 18
By BaekhyununGobegi

Y/N: Yola çıktık ve sağ tarafımda uçurum var uçurum kenarında yazıyoruk bu bölümü. Eniştem de beynimi yıkıyor sabah sabah. Saçma sapaağn cümlelerdeğnn

ÖNEMLİ: SMUTUMSU ŞEYLER VAR
***

"Uh S-Sehun" Baekhyun hyung gözlerime bakarken diyecek sözlerini beyninde düzenliyor olmalıydı. Kekeliyordu çünkü.

"Efendim hyung? Cevabını bekliyorum." Baekhyun hyunga inat sesim tamamen öz güven dolu çıktı.

Şaşırması normaldi. Beklemiyordu böyle bir şey söyleyeceğimi. "Uh o-olabilir. A-aslında... Sehun kafanı koparacağım heyecanlandım ya!" Baekhyun hyung göğsüme vururken gülümsemesine engel olamadan söyledi.

Ben de onunla birlikte güldüm. Gülümsemeyi yakıştırdığım tek insan sanırım Baekhyun hyungtu.

Kollarını boynuma sarıp yüzüme yaklaştı. "Denemekten zarar gelmez" diyerek dudaklarımızı birleştirdi. Karşılık verdiğimde derinleştirmeye çalıştı ama engel oldum.

Eğer derinleştirirsem daha ileri gitmek isteyecekti çünkü. Bunu istemiyordum. En azından böyle bir zamanda olmazdı. Ve ayrıca yarın konserimiz vardı.

***

Konser başladı. Şuan da üyeler konuşma yapıyordu. Yine her zamanki sıralamadaydık. Baekhyun hyung bana doğru dönüp yanıma doğru yaklaştı. Gözlerim istemsiz olarak onun gözleriyle birleştiğinde tuhaf hissettim.

Fanların önünde böyle davranacağı aklımın ucuna gelmezdi. Yaklaşıp yüzünü boynuma gömdüğünde utanmadan edemedim. Ellerim istemsizce onu ittirdiğinde bana yataktaki sinsi sırıtışlarından attı.

Bana bakmaya devam ederken utandığımı hissediyordum. Bana tekrar bulaşmaz sanarken tekrar yanıma yaklaştı ve omzumu ısırmaya çalıştı.

Bu sefer onu takmamaya çalıştım. Somurtarak yerine döndüğünde hedefimde başarılıydım. Baekhyun hyung konuşma sırası ona geldiğinde saçma sapan hareketler yapmaya başladı.

Sıkça bana bakıyor gülümsüyor ve diğerlerine dönüyordu. O konuşmaya devam ederken arkasından sessizce yaklaşıp sarıldım. İrkildi ama korkmadı ve konuşmasına devam etti.


Ellerimi onun göğsünde birleştirdim. O da kendi ellerini benim ellerimin üstüne koydu.
Konuşmasının devamını öyle yaptı.

***

Eve dönüyorduk. Bugün son kalışımdı otelde. Yarın yurda dönecektim. Ve tekrar eskisi gibi Baekhyun hyungla daha doğrusu sevgilimle odamı paylaşacaktım.

Baekhyun hyung ile arabayla otele doğru ilerliyorduk. "Sehun" Baekhyun hyung omzuma dokunarak söyledi.

"Efendim hyung?"

"Sence biraz şımarıklık yapsam nasıl olur?" Söyleyip elini omzumdan aşağı bölgelerime doğru kaydırmaya başladı.

Eli kasıklarıma geldiğinde yavaş yavaş okşamaya başladı. Bir elimi direksiyondan çekerek onun eline attığımda elimi ittirdi. "Şşh sessiz ol Sehun-ah" elini kasıklarımda gezdirmeye devam ederken söyledi.

Biraz daha devam ederse kaza yapmamıza sebep olabilirdi. "HYUNG KAZA YAPACAĞIZ YAPMA!" Durması için sesimi yüksettiğimde o da canımın acıması için elini bastırdı.

İstemsizce sesim kesilirken arabayı kenara çekip durdurdum ve el frenini çektim. "Hyung ölmek mi istiyorsun?!" Sesim hala sinirden dolayı yüksekti. "Sadece biraz oyun istemiştim Sehun-ah"

"Hyung kaza yapabilirdik. Gerçekten korktum. Bir daha öyle bir şey yapacaksan kendini sık biraz." Göz devirerek söyledikten sonra kemerimi çözdüm. Sırtımı koltuğa yaslayıp "Şimdi ne yapmak istiyorsan yapabilirsin bekliyorum hyung" sırıtarak söyledim.

Utandığı için yapmayacaktı biliyordum. Bir keresinde de yurtta üstümü giyinmeye çalışırken kaslarıma bakmaya çalışmıştı. Tişörtümü kapatıp ona dönüp 'Bakabilirsin hyung' dediğimde bana çenemi kapatmamı söyleyip gitmişti.

Aniden eli koltuğumun yan tarafına gitti. Koltuğun kaydırılan kısmını çevirip tüm gücüyle koltuğumu arkaya ittiğinde gerçekten de koltuk arka koltuğa kadar yaslandı. Hemen ardından emniyet kemerini çıkarıp koltuktan kalktı.

Bacaklarımın arasına girip dizlerinin üstünde kendini dengeledikten sonra kemerimi, düğmemi ve fermuarımı açması çok kısa sürmüştü.Bacaklarımdan çekmeye çalıştığında ona yardım edip kalçalarımı koltuktan kaldırdım. Pantolonumu ve iç çamaşırımı dizlerime kadar çekip gözlerimizi birleştirdi.

Hemen ardından boynumdan tutup beni kendine çekti ve dudaklarımızı uzun süreliğine birbirine hapsetti.

***

Yanaklarında kızarıklık mı var?

Gidişatı değiştirmeme korkusuyla doldun mu hiç,

Dişine takılan şey gibi seni bırakmayan korku?

Birkaç koz mu gizliyorsun elinde?

Dibe battığının farkında değil misin?

Bu hafta neredeyse her gece senin hayalini kurdum

Daha ne kadar sır saklayabilirsin?

Çünkü burada bana seni düşündürten bir şarkı var

Ve sürekli onu çalıyorum

Uykuya dalana dek

Kanepeme koyuyorum

(Bilmek istiyor muyum?)

Eğer bu duygu iki tarafın da hissettiğiyse

(Gidiyor olmanı görmek üzücü)

Bir bakıma kalmanı umuyorum

(Bebeğim ikimiz de biliyoruz)

Esasen yarın söyleyemeyeceğin şeyleri

Pişmanlıkla geri dönüyorum sana

Kafan kıyak olduğunda çağırmayı hiç düşündün mü?

Çünkü ben hep yapıyorum

Belki ben çok...

Yeni birine aşık olmaktansa senin olmakla meşgulüm

Artık enine boyuna düşündüm

Geri dönüp ayaklarına kapanıyorum

O halde cesaretin var mı?

Kalbin hala açık mı merak ediyorum

Eğer öyleyse ne zaman kapanacağını bilmek

Sakinleş ve dudaklarını büzüştür

Sözünü kestiğim için üzgünüm

Ben sadece, daima

Seni öpmenin eşiğindeyim

Sen de aynı benim gibi mi hissediyorsun bilmiyorum

Birlikte olabilirdik,

Eğer isteseydin

(Bilmek istiyor muyum)

Eğer bu duygu iki tarafın da hissettiğiyse

(Gidiyor olmanı görmek üzücü)

Bir bakıma kalmanı umuyorum

(Bebeğim ikimiz de biliyoruz)

Esasen yarın söyleyemeyeceğin şeyleri

Pişmanlıkla geri dönüyorum sana

Kafan kıyak olduğunda çağırmayı hiç düşündün mü?

Çünkü ben hep yapıyorum

Belki ben çok...

Yeni birine aşık olmaktansa senin olmakla meşgulüm

Artık enine boyuna düşündüm

Geri dönüp ayaklarına kapanıyorum

(Bilmek istiyor muyum)

Eğer bu duygu iki tarafın da hissettiğiyse

(Gidiyor olmanı görmek üzücü)

Bir bakıma kalmanı umuyorum

(Bebeğim ikimiz de biliyoruz)

Esasen yarın söyleyemeyeceğin şeyleri söylemek için olan geceleri

(Bilmek istiyor muyum)

Aşık olmak yerine senin olmakla meşgulüm

(Gidiyor olmanı görmek üzücü)

Çağırmayı düşündün mü hiç?

(Bilmek istiyor muyum)

Sana geri dönüp ayaklarına kapanmamı istiyor musun?

(Arctic Monkeys - Do I Wanna Know?)

***

(Y/N: Şarkıyı da okuyun. Anlamı gerçekten bu bölüme uyuyor)

Yurda dönmek için sabah kalktığımda yanımda çıplak bir Baekhyun hyung karşıladı beni. Ne zaman çıkarmıştı bu kıyafetlerimizi? Hadi kendi kıyafetlerini çıkartmış, benimkileri niye çıkarttı?

Bana doğru dönük olan kalçasına sertçe vurduğumda "Siktir." diyerek gözlerini açtı. Beklemediği kesindi. Ama beni ilgilendirmiyordu.

"Neden vurdun şimdi?!" Baekhyun hyungun sesi tamamen sinirli ve uykulu çıkıyordu. Suratıma zoraki bir gülümseme takınarak "Uyuyan güzel uyanırsa yurda döneceğiz." Onu sinir etmek için nefret ettiği kelimelerden biriyle seslendim.

Yataktan hızla kalkıp "Seni döverim Sehun" her bir kelimeyi vurgulayarak söyledi. Onun sinirli tavrına karşılık fazlasıyla sakin bir tavırla onu altıma çektim ve bacaklarını bacaklarımla kıstırdım. Tam kollarını kaldırıp bana vuracakken iki yanında tuttum.

Çırpınmaya başladığında suratımda mutluluktan oluşan saçma bir ifade vardı. "Bırak beni Sehun konuşmuyorum seninle!" Sesi hala sinirliydi.

"Ne yaparsam aramızdaki küslük düzelir?" Tuhaf bir ses tonuyla sordum. Kaşları benim sorumla eş zamanlı çatıldı. "Küslük düzelmeyecek bırak beni yurda döneceğim!" Tekrar kalkmaya çalıştığında geçen gün gelirken getirdiği kelepçelere uzanıp aldım.

İlk defa bir şeyin bu kadar yakınımda olmasına sevindim. Bana kötü bakışlarını atarken ayaklarını gıdıklayabeceğim şekilde sabitledim.

"HAYIR! SAKIN O AKLIMDAKİNİ YAPMA! SİKERİM SENİ OH SEHUN!" Sinirle çığlık attığında kahkaha atarak ayaklarının altından gıdıklamaya başladım.

Deli gibi kahkaha atıyor çırpınıyordu. Yine de kurtulamıyordu. Ayaklarını serbest bırakıp ona döndükten sonra "Beni affettin mi hyung?" Masum taklidi yaparak sorduğumda göz devirip "Hayır! Defol git Sehun!" Sinirli ses tonuyla söylediğinde suratımda her zamanki gülümsemelerimden biri belirdi.

Şimdi yapacaklarımdan habersizdi. Ve ben de bunun mutluluğunu yaşıyordum.

***

Y/N: Çok piçim değil mi? Ehehe nasılsınız arkadaşlar? Ben fazlasıyla kötüyüm. Karnım ağrıyor, başım ağrıyor, zaten sakat olan belimi tekrar sakatladım, sağ ayak bileğimi doktora hala göstermedim ve bugün yine burktum. Bir kere daha burkulursa büyük ihtimalle kırılacak ayağım. Pikniğe gittiğimizde hedefim aslında hamakta yatıp bölüm yazmaktı ama olmadı.

Bu yüzden sizden fazlasıyla özür dilerim. Küçük yeğenim bir tek beni istiyor şu sıralar. Orada da sürekli benim peşimdeydi. Bir de aile kalabalıktı bugün normalde biz hep annem ben ve babam giderdik. Bugün asdsadas annem, ben, babam, babaannem, dedem, ablam, eniştem, yeğenim, eniştemin yeğeni. Bir de babamın şirketinin düzenlediği bir piknik bu. Bir de o şirkette çalışan akrabalarımdan da var. Kuzenlerim, yengem, amcam asdasda baya kalabalıktık yani. Bir de etkinlikler düzenlenmişti onları izliyorduk.

Keşke bilgi yarışmasına katılsaymışım. Bütün soruları yemek yerken doğru bildim. Katılsaydım IPad alacaktım...

Her neysecime yarın bölüm gelmeyebilir. Sebebi bölüm atacağım yedeğe. Eğer yazamayacağım günler olursa hazırda bölüm olsun. Hatta tek yarın da olmayabilir. En fazla bir hafta bekletirim. O süre zarfında da zaten günde 3 bölümden 21 bölüm falan yapıyor. yani baya bölüm olur yedekte.

Ay o değil de ben size anlatmayı unuttum. Bugünkü piknikte çok yakışıklı bi çocuk vardı o beni ben onu kese kese az kalsın saçma sapan bi yarışmaya giriyordum. Son anda kuzenim saolsun çok yardımcı oldu adasda

Yorum ve Vote unutmayın. Bu arada bölümlere şarkılardan rahatsız oluyorsanız lütfen o kısımları atlayın. Ben bu fici kendi kafamda kurguladım ve kendi istediğim tarzda yazıyorum. Ve değiştirmek de istemiyorum. Eğer oraları rahatsız ediyorsa okumayabilirsiniz. Eğer çok istiyorsanız finale kadar okumaya da bilirsiniz.

Bu size kalmış. Siz istemeseniz bile bu kitap bana ait olduğu için koymaya devam edeceğim.

Ve son olarak arkadaşlar geceleri uyuyamadığım için fice bölüm yazmaya çalışıyorum. Bazen uykum varsa bile oturup yazıyorum. Yazım hataları ve yanlışları varsa, cümlede anlatım bozukluğu varsa lütfen satır arası yorumlarla belirtin.

Türkçe kurallarını ihlal etmek istemiyorum. Bana gelen kısaltma mesajları da sevmem mesela. Bu arada bu bölümü bebeğim SeptNess 'e ithaf ediyorum asdasdas elleşmeli bölüm için beynimi sikip duruyordu.

He son olarak eğer yorumlarda soğuk bir cevap verdiysem büyük ihtimalle sinirliyimdir. Şu sıralar cidden çok fazla sinir yüklüyüm. Ve ayrıca bölümlere saçma sapan yorumlar gelirse yorumu hiç düşünmeden sileceğim. Haberiniz olsun.

Continue Reading

You'll Also Like

60K 3.6K 25
"7 Altın Kural" / kaihun Uyarlamadır.
88.8K 7K 38
sadece erkeklerin olduğu bir üniversitede gay yönelimin odağı ve tüm dikkati üzerine çeken Jungkook, bu durumdan sıkılan ve onu bu rahatsızlıktan ko...
93K 4K 21
Yabani dizisinden tanıdığımız Asi ve Alaz'ın muhtemelen hiç yazılmayacak anlarına dair tek veya birkaç bölümden oluşacak hikayelerdir.
33.5K 3K 12
Kim Taehyung öğrencisine fazla mı ayrıcalık tanıyordu? Daha ona sınav cevaplarını verdiği kısma gelmedik. Yaş farkı !