사랑해 (SEBAEK FanFic)

By BaekhyununGobegi

46K 2.4K 1.3K

Aşk için illa cinsiyet önemli midir? Veya yakınlık?Onun için önemli değildi o Baekhyun'a aşıktı ve bunu söyle... More

~1. Bölüm~
~2. Bölüm~
~3. Bölüm~
~4. Bölüm~
~5. Bölüm~
~6. Bölüm~
~7. Bölüm~
~9. Bölüm~
~10. Bolüm~
~11. Bölüm~
~12. Bölüm~
~13. Bölüm~
~14. Bölüm~ (M)
~15. Bölüm~
~16. Bölüm~
~17.Bölüm~
~18. Bölüm~
NOT
~19. Bölüm~
~20. Bölüm~
~21. Bölüm~ (M)
~22. Bölüm~
~23. Bölüm~
~24. Bölüm~
~25. Bölüm~
~26. Bölüm~
~27. Bölüm~
~28. Bölüm~
~29. Bölüm~
~30. Bölüm~
~31. Bölüm~
~32. Bölüm~ (M)
33. Bölüm
34. Bölüm
35. Bölüm
36. Bölüm
37. Bölüm
38. Bölüm(M)
39. Bölüm
40. Bölüm (M)
41. Bölüm
42. Bölüm (M)
43. Bölüm
44. Bölüm
45. Bölüm
46. Bölüm 《FINAL》
♧ÖZEL BÖLÜM♧
Önemli İstek⛤
⛤ Önemli İstek ⛤

~8. Bölüm~ (M)

2K 83 130
By BaekhyununGobegi

Y/N: Smut vardır rahatsız olanlar atlasın. SeKai okumak istemeyenler de atlayabilir çünkü smut SeKai'nin jdbdjs Bok da çıkabilirin tek örneği bence bu bölüm oldu dkndjd iyi okumalar~
***
Kai ile eve döndüğümüzde hava kararmaya başlamıştı. Zili çalıp açmalarını beklemeye başlayacaktık ki saniyesinde kapı açıldı. Karşımda gülümseyerek bakan bir Baekhyun hyung duruyordu. Kenara çekilip bizim girmemize izin verdikten sonra elimizdeki poşetlerle direk odamıza yöneldik. Elimdeki poşetlerden kendime ait olanları dolabımın önüne diğerlerini de Kai'nin üzerine fırlattım. Şuan hiçbir şey yapacak enerjim kalmadı. Yine şarkı dinlemek istiyordum.

Bazı şarkıları sadece sözleri için dinliyordum aslında. Beni etkileyen sözleri olan birçok şarkı var. İster Korece olsun ister İngilizce. Şarkıları sadece anlamlarına göre dinliyordum. Dün geceki gibi yine kulaklıklarımı kulağıma takıp müziklerime girdim.

Bruno Mars - Just The Way You Are'ın üstüne tıklayıp şarkının kulaklarımı doldurmasına izin verdim.

"Oh onun gözleri

Yıldızları parlamıyormuş gibi gösteriyor

Saçları, saçları

O denemediği halde kusursuzca dalgalanıyor.

O çok güzel

Ve bunu ona her gün söylüyorum

Evet biliyorum, biliyorum

Ona iltifat ettiğimde

Bana inanmayacak.

Ve inanmıyor, inanmıyor

Benim gördüğümü onun görmemesi üzücü

Ama bana 'iyi görünüyor muyum?' diye sorduğunda

Şöyle diyorum

Yüzünü gördüğümde

Değişmek isteyeceğim hiçbir şey yok

Çünkü inanılmazsın

Bu halinle

Ve gülümsediğinde

Tüm dünya durur bir anlığına seni izler

Çünkü inanılmazsın."

Şarkı bittiğinde kulaklığı çıkartıp yatağın köşesine koyup gözlerimi kapattım. Kai ile yakınlaşmak iyiydi ama o fazla çekiciydi. Onun yanındayken tam bir ergen liseli gibi hissediyordum. Sanırım bu sadece arzuydu. Baekhyun hyunga olan hislerimden tamamen farklıydı. Her ne kadar ona bu kadar temas istesem de benim için Baekhyun hyung en öndeydi ve kimse onu geçemezdi.

Kai şuan üstünü değiştiriyordu ve sadece boxer vardı üstünde. Sırıtıp yattığım yerden kalktım ve arkasından sarılıp elimi onun boxerının ön tarafına attım. Ani hareketimle irkilmiş "S-Sehun ne yapıyorsun?"sesi titrediğinde gerçekten sahnedeki Kai yerine evimizin neşe kaynağı olan Jong In'in burada olduğunu fark ettim. Kıkırdayıp boynuna sulu bir öpücük bırakıp elimi sıktım.

Kafasını omzuma yaslayıp inledi. Kıkırdayıp boynunu emmeye ve aynı zamanda da yalamaya başladım. Elimi bez parçasının üstünde hareket ettirmeye başladığımda sertleşmeye başladığını fark ettim.

Kai aniden beni yatağa ittirip üstüme çıktığında sırıttım. Tam olarak istediğim buydu. Gömleğimin düğmelerini hızla açıp üstümden çıkarttıktan sonra sağ göğsümün ucunu ağzına alıp dişlerini de kullanarak emmeye başladı. Elinin birisi de boşta kalan göğüs ucumu sıkıp oynuyordu.

Vücuduma yayılan zevk dalgalarıyla kafamı arkaya atıp inledim. Boynumda açılan boşlukla sıcak ağzının yeni rotası boynum olmuştu. Sulu öpücükler bırakıyordu sadece. Isırma veya emme yoktu. Bunun sebebi fanların fark etme ihtimaliydi kesin.

Eli pantolonumun fermuarına gittiğinde kalçalarımı ona doğru ittirdim. Suratında korkunç bir sırıtma yer edinmişti. Uzanarak dudaklarımızı birleştirdiğimde dudaklarımı sömürmek istiyorcasına öpüyordu. Hoşuma gitmişti bu his.

Öpüşmemizi derinleştirdiği sırada kemerini açmayı becerdiği pantolonu bacaklarımdan sıyırıp yere attı. Hemen ardından benim ona yaptığım gibi boxerımın üzerinde elini gezdiriyordu. Kendimi tekrar ona ittirdiğimde bana karşı tepki vererek benim havada asılı kalan kalçamı yatağa geri indirdi.

Yataktan kalkıp önce benim sonra da kendinin boxerını çıkardı. Ani soğukluk ürperticiydi ama onun yerini Kai'nin sıcaklığı aldı. Yatakta oturur pozisyona gelerek Kai'yi kalçalarından tutup kendime doğru çektim.

Penisi tam ağzımla aynı hizzadaydı. Onu biraz daha kendime çekerek penisini ağzıma aldım. Emiyor, dişlerimi sürtüyor bazen de dilimi devreye sokarak yalıyordum. Birkaç kere daha ağzımda hareket ettikten sonra çıkartıp yatağa geri yattım.

"Bu ne içindi Bay Oh" suratında yine aynı sırıtma vardı. Gülümseyip omuz silktim ve "İşi hızlandırmak içindi Bay Kim. Lütfen oyalanmayı kesip işinize dönün." Kai söylediğimle birlikte penisini deliğime konumlandırdı.

Yavaş yavaş sokmaya başladığında inlemelerimi daha fazla tutamayıp saldım. Kai de inliyordu. Şuanki halimiz ile nasıl hissettirdiğini anlamıştım. Görüş açım karardığında Kai de hızlandı. Boşalmadan önce elini penisime atıp kendi hareketleriyle eş zamanlı olarak çekmeye başladü. İkimiz de aynı anda boşaldığımızda Kai içimden çıkıp yanıma yattı ve belime sarıldı. Yatağımın baş kısmındaki lambayı kapatmak için kafamı çevirdiğimde aralık kapıdan bizi izleyen -gözleri dolmuş olan- Baekhyun hyungu gördüm.

Gözlerimiz buluşunca kapıyı kapatıp gitti. Ben de lambanın tuşuna basıp kapattıktan sonra Kai'ye dönüp "Baekhyun hyung gördü Kai..." titreyen sesimle söyledim. Saçlarımı karıştırıp "Boşver böylesi daha iyi belki yakınlaşırsınız?" soru sordu. Ama cevap istemediği belliydi.

***

Sabah belimin altında hissettiğim hareketlilikle gözlerimi araladım. Kai bir eline kendi diğer elinde benim penisimi almış ikimizi de aynı anda çekiyordu. Gözlerimi aralayıp zorlukla telefonumu aldıktan sonra ekranı açtım. Saat dokuza geliyordu. Yaklaşık bir saat sonra tekrar pratik yapmak için şirkete gidecektik. Kai hızlandığında benim de nefes alış verişim hızlandı. Elimdeki telefon yerdeki kıyafetlerimin üstüne düşerken nefes almaya zorluyordum kendimi.

İkimiz de art arda boşaldıktan sonra gözlerimi aralayıp terli bedenlerimize bakıp kıkırdadım. "Seks için iyi birisin Kai." saçlarını karıştırıp yataktan kalktım ve yerdeki boxerımı bacaklarımdan geçirip odadan çıktım. Suho hyung, Baekhyun hyung, Kyungsoo hyung ve Xiumin hyung salonda bir konu hakkında tartışıyordu.

Lay hyung, Chanyeol hyung ve Chen hyung da mutfakta bağırarak bir şeyler konuşuyorlardı. Banyoya girip kapıyı arkamdan kapatarak kendimi suyun altına bıraktım. Kasılan bedenim yavaşça gevşerken tüm bedenimi iyice temizlediğimden emin oldum. Yine kapı açıldı. Artık kapının açılmasına alıştığım için dönüp kim olduğuna bakmadım.

"Birlikte yıkanalım mı Sehun?" Baekhyun hyungun hayal kırıklığıyla dolu titreyen sesi kulaklarıma dolduğunda "O-olur hyung N-Neden olmasın ki?" sesimin titremesine engel olamadan sordum. Sadece gülümsedi ve suyun altına girdi. İkimiz de kendimizi temizliyorduk. Aniden hareket etmeyi kesti. Bana dönerek kolumdan tuttu ve yine geçen seferki gibi beni oturma kısmına ittirdi.

"Lanet olasıca Kai eşcinsel veya biseksüel değilken bile onunla yattın. Senin derdin ne? Ben varken neden ona gittin? Anlamıyorum seni Oh Sehun. Bana kendini neden anlatmıyorsun? SÖYLE LANET OLASICA SÖYLE! NİYE SÖYLEMİYORSUN?! Aah doğru onun bedeni benden daha iyi. O daha yakışıklı. O daha uz-" Baekhyun hyungun sözünü dudaklarına yapışıp onu kucağıma aldığımda kesildi. Sırtını soğuk duvara dayayarak öpüşmemizi derinleştirdim. Şimdi kaçış yolu yoktu sanırım.

Ama beni istemeyecekti. Bundan emindim. Kulağına yaklaşıp artık ezbere bildiğim şarkının sözlerini mırıldanmaya başladım.

"Oh onun gözleri

Yıldızları parlamıyormuş gibi gösteriyor

Saçları, saçları

O denemediği halde kusursuzca dalgalanıyor.

O çok güzel

Ve bunu ona her gün söylüyorum

Evet biliyorum, biliyorum

Ona iltifat ettiğimde

Bana inanmayacak.

Ve inanmıyor, inanmıyor

Benim gördüğümü onun görmemesi üzücü

Ama bana 'iyi görünüyor muyum?' diye sorduğunda

Şöyle diyorum

Yüzünü gördüğümde

Değişmek isteyeceğim hiçbir şey yok

Çünkü inanılmazsın

Bu halinle

Ve gülümsediğinde

Tüm dünya durur bir anlığına seni izler

Çünkü inanılmazsın."

Baekhyun hyungun yüz ifadelerine baktığımda gözlerini kapatmış boynuma sarıldı. Onun bu hali beni istemsiz olarak gülümsetti. Son kez suyun altında durulandıktan sonra Baekhyun hyungu oraya oturtup banyodan çıktım. Belimdeki havluyla hızlıca odaya girip dünkü kıyafetlerimi üstüme geçirip saçlarımı kuruttum. Herkes hazırdı. Ayakkabılarımı giydikten sonra kapıda onları beklemeye başladım.

Herkes sessizdi. Özellikle de Kai ve benimle konuşmuyorlardı. Dün geceki olaydan haberleri olduğunun farkına vardığımda Baekhyun hyung geldi. Hep birlikte çıkıp arabalara ilerledik. Bundan sonra ağır bir çalışma programımız vardı.

***

Playboy dansını yapıyorduk ve her zamanki gibi eşim Kai'ydi. Hareketleri yaparken birbirimizin elini bulduramayınca Kai'nin eli kalçama koydu.

Gözlerim istemim dışı kapandığında ağzım da gözlerimle birlikte aralandı. Diğerleri durup bize bakmaya başladığında biz de durduk. "Siz ikinizin bize anlatması gerekenler var değil mi?" Suho hyung sinirli ses tonuyla söylediğinde ikimiz de eş zamanlı olarak yutkunduk.

"E-Evet sanırım var hyung" kekeleyerek mırıldandığımda Kai öne adım atıp "Birbirimize fazlasıyla yakın hissettiğimiz için normal yakınlık haricinde başka bir şekilde yakınlaşabileceğimizi de düşünerek dün gece yattık. Bunun sorun olacağını sanmıyorum. " Kai kendin emin şekilde söyledi. Açıkçası söyledikleri beni şaşırttı. Hem de fazlasıyla.

"Sorunumuz sizin yatmanız değil bunu gelip bize Baekhyun'un söylemesi. Bir dahaki sefere lütfen Baekhyun yerine siz gelin!" sesi uyarırcasına çıktı.

Tekrar dans hareketlerini yapmaya başladığımızda arkamın ağrımaya başladığını hissettim. Dans hareketlerinin bazılarını yapmama engel olacak kadar ağrıyordu. Kendimi zorlayıp dans bitince kendimi arkaya doğru atıp yere sertçe oturdum. Ağrı beş katı fazlasına çıkarken çığlık atıp gözlerimi sıkıca yumdum. Herkes dönüp bana bakıp ne olduğunu soruyorlardı.

Kai kahkahasını tutamayıp yanıma düştüğünde onun sırtını tekmeleyip "Göt herif bana ağrı kesici bul hemen!" bağırdığımda herkes anlamış ve dalga geçmeye başladı. Baekhyun hyung hariç. O ifadesizce bakıyordu. Onu umursamamaya çalışıp tekrar Kai'yi tekmeledim. En sonunda cebinden çıkardığı ağrı kesiciyi bana attı.

"Bunun olacağını bildiğim için yanımda getirmiştim Sehun. Al iç"

---

Y/N: Sizin piç yazarınız geldi. asdasdsa Şu sıralar bence bana minnettar olmalısınız çünkü bence Wattpadde benim kadar sık bölüm paylaşan yazar yok asdasdsa SeBaek gösterip SeKai'den vurdum. Her bir SeBaek ficime SeKai sokmazsam olmaz ama ya. SeKai shipper olmak da böyle işte. Her neyse bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz? Sevdiniz mi? Bol Bol yorum yapmayı unutmayın.

Atmadan önce tekrar kontrol edeceğim ama yazım yanlışım varsa özür dilerim kontrol etsem bile gözümden kaçtığı olabiliyor.

Bunları da buraya bırakıp gidiyorum umarım az söversiniz~

Continue Reading

You'll Also Like

37.1K 3.1K 12
Kim Taehyung öğrencisine fazla mı ayrıcalık tanıyordu? Daha ona sınav cevaplarını verdiği kısma gelmedik. Yaş farkı !
93.6K 4K 21
Yabani dizisinden tanıdığımız Asi ve Alaz'ın muhtemelen hiç yazılmayacak anlarına dair tek veya birkaç bölümden oluşacak hikayelerdir.
16.6K 734 21
ByunBacon: Beni kurtaramazsın. Yakında öleceğim. Happychan: Sen benimsin. Seni benden ölüm bile alamaz.
22.8K 2.5K 25
bazen sadece normal olmamızı dilerdim. wattpad'deki ilk cherik hikayesi © 9biwan