YENİ BİR HAYAT (TAMAMLANDI)

By yazar110

636K 27.5K 3.6K

Kendi hayatını kızının üzerine adamış bir kadın... Hayatındaki en büyük şans olan o adam... Adam bir bataklık... More

YENİ BİR HAYAT (TANITIM)
1.BÖLÜM
2.BÖLÜM
3.BÖLÜM
4.BÖLÜM
5.BÖLÜM
6.BÖLÜM
7.BÖLÜM
8.BÖLÜM
9.BÖLÜM
10.BÖLÜM
11.BÖLÜM
12.BÖLÜM
13.BÖLÜM
14.BÖLÜM
15.BÖLÜM
Hakkımda 20 Şey
16.BÖLÜM
17.BÖLÜM
18.BÖLÜM
19.BÖLÜM
20.BÖLÜM
21.BÖLÜM
22.BÖLÜM
23.BÖLÜM
24.BÖLÜM
25.BÖLÜM
26.BÖLÜM
27.BÖLÜM
28.BÖLÜM
29.BÖLÜM
30.BÖLÜM
31.BÖLÜM
32.BÖLÜM
33.BÖLÜM
34.BÖLÜM
35.BÖLÜM
36.BÖLÜM
37.BÖLÜM
38.BÖLÜM
39.BÖLÜM
40.BÖLÜM
41.BÖLÜM
42.BÖLÜM
43.BÖLÜM
44.BÖLÜM
45.BÖLÜM
46.BÖLÜM
47.BÖLÜM
48.BÖLÜM
49.BÖLÜM
50.BÖLÜM
51.BÖLÜM
52.BÖLÜM
53.BÖLÜM
54.BÖLÜM
55.BÖLÜM
56.BÖLÜM
57.BÖLÜM
58.BÖLÜM
59.BÖLÜM
60.BÖLÜM
YENİ BİR GELİŞME!
61.BÖLÜM
62.BÖLÜM
63.BÖLÜM
64.BÖLÜM
66.BÖLÜM
67.BÖLÜM
68.BÖLÜM
69. BÖLÜM
70.BÖLÜM
71.BÖLÜM
72.BÖLÜM
73.BÖLÜM
74.BÖLÜM
75.BÖLÜM
76.BÖLÜM
77.BÖLÜM
78.BÖLÜM
79.BÖLÜM
80.BÖLÜM
81.BÖLÜM
82.BÖLÜM
83.BÖLÜM
84.BÖLÜM
85.BÖLÜM
86.BÖLÜM
87.BÖLÜM
88.BÖLÜM
BİLGİ
89.BÖLÜM
90.BÖLÜM
91.BÖLÜM
92.BÖLÜM
93.BÖLÜM
94.BÖLÜM
95.Bölüm
96.BÖLÜM
97.BÖLÜM
98.BÖLÜM
-YENİ KURGU-
99.BÖLÜM
100.BÖLÜM
GELDİM!
101.BÖLÜM
102.BÖLÜM
103.Bölüm
104.BÖLÜM
105.BÖLÜM
106.BÖLÜM
107.BÖLÜM
108.BÖLÜM
109.BÖLÜM
Bilgilendirme!
110.BÖLÜM
111.BÖLÜM
DANIŞMA'
Geldi!
Yeniden!
112.BÖLÜM

65.BÖLÜM

4.5K 237 34
By yazar110


Herkese merhabalar arkadaşlar. Nasılsınız? Umarım çok iyisinizdir. Sınav sonuçları açıklandı ve içinizde o sınavlara giren arkadaşlar varsa umarım hepinizin istediği şeyler olmuştur. Eğer olmadıysa bu hiç birşeyin sonu değil lütfen kendinizi üzmeyin. Önünüzde çok güzel yıllar var. Hepinizi çok seviyorum. Umarım bu bölümde mutlu eder sizi.

Özellikle yorumlarınızı çok merak ettiğim bir bölüm. Hemen diğer bölümü bitirip paylaşmak istiyorum inanın ve en kısa zamanda gelecek. Neyse uzatmayayım sizler geçin bölüme.

Sizleri çok seviyorum iyi okumalar♥》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

Karsına sonunda sıkı sıkı sarılabilmiş onu doya doya öpebilmişti. Melekti ama kanatları çıkacak ve kolları arasından sıyrılıp gidecek diye korkuyordu artık. Annesi haklıydı, kimse yapmazdı belki de bunu. Böyle hoşgörüyle karşılamazdı. Hatta belki büyük bir kavgaya bile neden olabilirdi.
Ama o yapmıyordu. Güzel kalbi hep iyi şeyler düşünüyordu iyi şeyler getiriyordu. Kolları arasındaki karısını severken karnındaki diğer meleğini de unutmuyordu. Onu da seviyor konuşuyordu.

Karısını öpmeyi bir süreliğine bıraktığında onun biraz daha büyümüş olan karnına geçti ve onuda öptü defalarca. Yavaşça bebeğini hissederek okşadı.

_ Bebeğim. Uyudun mu bakayım? Eğer uyumadıysan hemen kapat gözlerini olur mu ? Bak saat geç oldu, ablan uyudu. Seninde uyuman lazım. Anneyide üzmek yormak yok. Ne anlaşmıştık seninle unutma. Anneyi yormak yok. Uslu uslu duracaksın yanımıza gelene kadar. Seni çok seviyorum.

Zeynep uzanırken kocası her zaman ki gibi bebeğiyle konuşuyordu ve onun yüzü gülüyordu. Gerçekten sanki Kerem konuştukça daha da rahatlıyordu. Ufacık bir kasılma bile varsa iki dakika içinde geçiyordu. Çocuklarının ona olan sevgisini öyle yoğun hissediyordu ki.

Yeniden kocasının yüzü karşısına gelirken elini yanağına götürdü.

_ Sesini duyunca sakinleşti yine. Dediğini yapıp uykuya geçti sanırım. Çocuklarımız seni o kadar seviyor ki... Böyle hissetmek daha da gerçekliğini gösterdi bana. Senin sesinle sakinleşiyor. Çocuklarımız da bende seni çok seviyoruz.

Kerem gülümserken böyle olmasından dolayı çok mutluydu. O da onları canı gibi seviyordu. Herşeyleriydi onlar. Karısının dudaklarından alnına çıktı ve öpüp saçlarını okşadı.

_ İçimden bir ses ne diyor biliyor musun güzelim?

Zeynep gülümserken başını iki yana salladı.

_ Ne?

Kerem elini yeniden karnına indirip okşadı ve musmutlu gülümsemesi ile baktı karısına.

_ Bebeğimiz, bence kız. Yeniden bir kızımız olacakmış gibi geçiyor içimden.

Zeynep ona kocaman gülümseyerek karşılık verdi. Gerçekten öyle mi hissetmişti?

_ Gerçekten mi? Öyle mi hissediyorsun?

_ Hıhı. Sanki öyleymiş gibi geliyor. Yeniden bir kızımız olacakmış gibi.
_ Peki öyle olsun ister misin? Yeniden bir kızın olsun.

_ İstemez miyim hiç, çok isterim hemde. Ben erkek mi kız mı olmasına bakmıyorum. Sağlıklı olsun yanımıza gelsin yeter. Hangisi olursa aynı sevinci yaşıyacağım.

_ Bende öyle. Kızımızda olsa oğlumuzda olsa bizim bebeğimiz olacak. Kızımızın kardeşi olacak. Hiç fark etmez. Ama sen öyle hissediyorsan... Ne bileyim yani seni onlar böyle hisserken seninde onları hissetmen... Çok, gerçekçi. Gerçekten. Sanki bir tane de kızımız olacakmış gibime geliyor şuandan itibaren.

Kerem yeniden eğilip gülümseyen dudaklarını yerleştirdi dudaklarını. Eli kocasının ensesini okşarken hormonların ne kadar çabuk devreye girdiğini hissetti. Böyle birşeyin olduğuna inanamadı bir an. Ensesindeki eli çıplak göğsüne inerken durdu o an ve yutkunduktan sonra kocasına baktı.

_ Hamile bir kadının hormonlarıyla oynuyorsun. Bak hiç iyi değil.

Kerem buna kahkaha attığında Zeynep de istemeden gülmüştü. Ama öyleydi ve kerem üstüne geliyordu. Kocasını göğsünden ittirdi ve ona arkasını döndü.

_Komik de değil ayrıca. Hamileyim ben ve sende inadına yapıyorsun. Çok ayıp.

Kerem hâlâ gülerken başını yastığa yaslamış elinin tersini dudaklarının üzerine koymuştu. En sonunda gülümsemesi sessize dönerken başını karısına çevirdi ve ardından hemen ona yaklaşıp sıkıca sardı kolları ile. Saçlarını bir kenara doğru nazikçe çekip ensesini öptü.

_ E söylemen iyi oldu güzelim.

Zeynep gülen dudaklarını ensesinde hissederken kendisi de dudaklarını birbirine bastırdı ve elini vurmak için arkaya attığında kocası yavaşça tutup dudaklarına götürmüş ve ardında karnının üzerine yerleştirmişti kendi eli ile birlikte.

_ Kötü birşey demedim güzelim. İyi ki söyledin dedim.

_ Yaa tabi, senin onun altına koyduğun anlamları ben çok iyi çözüyorum hayatım.

_ Hiç farkında değilim valla.

_ Hıhı, eminim. Sen böyle şeylerin inatla üstüne gidiyorsun kocacığım.

_ Giderim tabi, karım değil misin sen benim? Karımsın. Hem seni böyle kızdırıp küstürmek hoşuma gidiyor.

_ Bir gün tam küsersem görürsün.

Kerem ona gülüp yeniden öptü ensesini.

_ Ama ben küstürsemde barıştığımız zamanları da seviyorum.

Yine onun kalbine açılan yolu bulurken dudaklarını boynuna doğru götürdü.

_ Kerem kendini koltukta sırtın tutularak uyurken bulmak istermisin, canım?

Kerem bir an dursada ardından devam etti ve onun üstüne eğilirken dudaklarını buldu. Ayrıldığında baktı gülümseyen yüzü ile.

_ Kıyabilir misin ki?

_Bilemiyorum valla olabilir.

Kerem ona emin misin der gibi tek kaşını kaldırdığında Zeynep gülüp ensesinde yeniden kendine çekti ve öpmeye başladı onu. Elbette Kıyamazdı.

******

Doktora gidecekleri için her zamanki gibi çok mutlulardı. Sadece Duygu ikisi birden evden çıkınca huysuzlanmıştı. İçleri el vermesede mecburen çıkmışlardı evden. Ona dayanamıyorlardı ama yinede hastaneye götürmek istemiyorlardı.

Kerem doktorun her hareketine bakarken bir yandan da karısı ile ilgileniyordu. Onun bir ihtiyacı olursa doktordan önce müdahale etmeye çalışıyordu. Zaten bakışlarıyla birşeyi karşı tarafa rahatça anlatabiliyordu. Bebeklerinin durumunun iyi olduğunu öğrendiklerinde çok mutlu ve rahatlamış hissetmişlerdi.

Bunun mutluluğu ve rahatlığıyla binmişlerdi arabaya. Hava kapalı olsada yağmur yağmayacak gibiydi ve Zeynep bu havanın tadını çıkarmak istemişti. Nefes almak istemişti. Kerem'e bunu söylediğinde o da onaylamış ve arabayı kenara çektiğinde inmişlerdi. Hemen elleri birleşirken yürümeye başlamışlardı. Zeynep karşıda pamuk şeker gördüğünde hemen canının çekmesiyle Kerem'e dönmüştü.

_ Kerem şuan bebeğimiz içeriden bana pamuk şeker alın bana diye bağırıyor. Hastaneden çıktık ya canı çekti heralde.

Kerem ona dönerken mutlulukla gülümsedi ve başını elleri arasına alıp alnını öptükten sonra karnını okşadı.

_ Peki, alalım bakalım.

_ Bak şurda satıyorlar.

Kerem hevesle gösterdiği yere bakıp gülümseye devam ederken elini sıktı ve oraya gittiklerinde hemen alıp ona verdi. Zeynep hemen paketi açmaya çalışsada becerememişti. Kerem onun elinden yavaşça alıp açtı ve yanında duran çöpe poşeti attıktan sonra karısına uzattı. Zeynep gülümseyerek elinden aldıktan sonra hemen birsz kopartıp yedi. Onunla duramayıp gelen istekle daha fazla yerken Kerem mutlulukla izliyordu.

Elini dudağına götürdü ve bulaşan şekeri sildi yavaşça. Zeynep başını kaldırıp ona bakınca güldü.

_ Çok canı çekmiş.

_ Bebeğimizin mi? Senin çekmedi mi güzelim?

_ Yani işte bir parçada benim çekmiş olabilir tabi. Kerem doyamıyorum resmen.

Yeniden bir parça yemeye başlarken Kerem ona bir manzaraya bakar gibi bakıyordu. Zaten onun manzarası karısı kızı ve gelecek bebekleriydi. Onu böyle birşeyler isteyerek yerken mutlulukla yerken görünce dünyalar onun oluyor, hava aydınlanıyordu.

O aydınlanan hava kulak yakıcı, kuşların bağıran sesini duyduran bir ses ile kapkara olmuştu. Yeniden herşey kararmış sanki tüm kara bulutlar onların üzerine çökmüştü. Bu ses ikisininde bir an gözlerini kapayıp açmasını sağlarken açtıkları zaman bulutları ağlatmaya başlamıştı. Sesi gibi o can alıcı gücüyle de yerleşmişti yerine, kurşun......................

Continue Reading

You'll Also Like

11.8M 576K 87
18 yaşında genç bir kızın yolu çıkmaz bir sokakta hiç kesişmemesi gereken bir adamla kesişti. Adam hayata ve mavi renge küskündü. Genç kızla beraber...
108K 3.8K 42
Genç Ağa'nın sıradan ama bir o kadar da güzel bir kızla olan evliliği ve o evlilikten doğan büyük bir aşk hikayesi. karşılarına ne engeller çıkarsa ç...
72.1K 5.9K 23
Üniversitesinin serseri çocuğu jungkook, kız arkadaşını rahatlatmak için kayda aldığı inlemelerini yanlışlıkla yeni atanan rektörü Kim Taehyung'a ata...
3.1K 118 7
Babamın küs olduğu ailesiyle barışması için düştüm yollara. Ama sorun şu ki, babam ailesiyle neden küs bilmiyorum ve babam bunu bana söylmemekte ısra...