26.BÖLÜM

6.8K 289 30
                                    

Herkese merhabalar♥ Nasılsınız kuzucuklarım♥ Sizlere birbirine yakın Zeyker getirdimm♡ Düşüncelerinizi merak ediyorum♥ Hepinizi çok seviyorum ♥ iyi okumalar ♥ 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》

"Kerem evden ayrılmış ameliyatı yapan doktora gitmişti ve pansuman yaptırmıştı. Eve döndüğünde çalışma odasına geçip Ufuğu çağırdı yanına. "

_ Ufuk ne buldun?

_ Tahmin ettiğimiz kişi efendim. Karışılık bekliyorduk ama böyle değil. Evde onca adama onca kameraya rağmen böyle bir şeye cesaret etmişler.

_ Beni vuran kimmiş?

_ Adı Recep Aldemir. Araştırdık hemen araştırtık fakat adam tesadüftür ki sizi vurduktan dört saat önce ölmüş.

" Kerem elini ensesine götürdükten sonra sıktığı çene kasını daha da sıktı. Boynunda gerilen damar fark dilmeyecek gibi değildi. "

_ Ölmüş demek. O herif nerde Ufuk?! O herifi bul hemen bana! Cehennemin dibine de gitse bul çıkar ve bana getir!

_ Kerem bey şuanda iyi değilsiniz efendim.

_ Ufuk! Hemen dediğimi yap! Bir şeyim yok iyiyim. Doktor da iyi olduğumu söyledi. En kısa zamanda istiyorum o iti! Bana hemde evimde bunu yapmaya nasıl cesaret ediyor öğrenelim bakalım! O daha benim kim olduğumu öğrenmemiş! Özellikle takip edeceksin Ufuk. Şuanda giriş yapan tüm mallar durdurulacak. O itin üzerinde imzası olan her şey durdurulacak!

_ Peki efendim. Siz nasıl isterseniz. Başka bir emriniz var mı?

_ Yok. Çıkabilirsin sen.

"Ufuk önündeki ellerini çözüp çıktı odadan. Kerem bir süre daha kalıp sakinleşmeyi bekledi. Sakinleşmeliydi çünkü Zeynep ve Duygu vardı. Elini koyduğu masaya sert şekilde çarptıktan sonra çıktı. Belindeki ağrı ilki gibi değildi. Daha iyiydi. Odasına geçecekken vazgeçti ve aşağıya inmeye başladı. Duygu da Zeynep de ortalarda yoktu. Gelen sesler doğrultusunda mutfağa yöneldi. Duygu'nun gülme sesleri gelirken Zeynep'in tam tersine yakınma sesleri geliyordu. Mutfağa girdiğinde Zeynep Duygu'nun çikolata olmuş yüzünü ve ellerini siliyordu. "

_ Çok güzel bir şey yapmışsın anneciğim. Gül aferin.

" Duygu çikolata olan elini ağzına götürmeye yeltendiğinde Zeynep tuttu. "

_ Duygu. Vereceğim dedim çikolatayı niye daldın içine kızım?

"Duygu elini çekmek için zorlayınca bıraktı ve elini ağzına götürmesine izin verdi. Onun yüzüne bu sefer gülerek baktı. Yanlarına yaklaşan Kerem'i ayak sesinden fark ettiler. Zeynep başını çevirdiğinde Kerem yanlarına ulaşmıştı bile tüm siniri geçmiş gitmiş bir şekilde. "

_ N'oldu benim kızıma?

_ Çikolata canavarı olmaya karar vermiş.

" Kerem onu böyle gördükçe daha fazla gülümsüyordu. Duygu kendisini görünce bir elini ağzından uzaklaştırıp babasına doğru sallamaya başlamıştı. "

_ Baba.

" Kerem mutluluktan uçacağını hissettiğinde tezgahın üzerinde otururan kızının iki elini de tutup öptü. Bu da ona yetmezken yine çikolata olmuş daha da tatlı olan yanaklarını öpmeye başladı. "

_ Baba diyor ya. Baba diyor. Yerim seni ben. Sen baba de ben sana bunlardan bir sürü alırım. Ne kadar istersen.

_ Şımartma çocuğu. Sonra büyüdüğünde başa çıkamayız.

YENİ BİR HAYAT (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin