91.BÖLÜM

3.3K 182 24
                                    

Birtanelerim ben geldim! Size dediğim gibi istekleriniz o güzel sözleriniz üzerine dayanamadım hemen bugün yeni bölüm yazdım ve atıyorum!  Sizler öyle değerlisiniz ki... Öyle güzelsiniz ki... Anlatamam. Yanımda olduğunuz, destek olduğunuz için çok teşekkür ederim. 

Yorumlarınızı çok merak ediyorum bakalım aradan sonra gelen bölümümüzü beğenecek misiniz? Sizleri çok ama çok seviyorum,  iyi ki varsınız♡

İyi okumalar canlarım♡》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

Zeynep midesine inen acı tat ile yüzünü buruştururken dayanabileceğini sandı ancak bunun gerçekleşemeyeceğini dayanamayağını biliyordu.  Elini dudaklarının üzerine götürürken yutkunmaya çalıştı ancak bu onu daha da kötü hâle getirirken  nefes almaya çalışarak kocasının kolları arasından çıktı ve hızlı adımlar ile midesi daha da bulanırken banyoya koştu.  Midesinde ki acı ve yerinden oynayan his artarken ellerini klozetin kenarlarına dayayarak bu histen kurtulmak istercesine midesindekileri çıkarmaya başladı. Acısı da şiddetlenirken midesini kasmamaya çalışıyordu ama yapamıyordu. Sesi boğuklaşırken içinde ne varsa çıkarmış artık boş bir şekilde öğürüyordu.

Bu sırada saçları bir el tarafından enesinde toplanmış ve beline sarılarak ona destek vermişti.  Kerem onun bu haline içi parçalanarak bakarken belini sıkmadan sarıldı ve saçlarını öptü. Böyle olduğu zaman o da dayanamıyordu. Zeynep bittiğini anladığın da titreyen elini zor bir şekilde kaldırıp sifona bastı ve bir süre öylece kaldılar. Zeynep bu sürede derin derin nefes alıyordu. Midesinin sakinleşmesini istiyordu.

Kerem onun biraz daha rahatdığını gördüğü zaman onu yavaşça kendine çekip sırtını kendi göğsüne yaslamasını sağlamış ve yanağını okşamıştı. Sesi oldukça alçak ve şefkatliydi. Aynı zamanda da endişeli.

_ Güzelim, iyi misin?

Zeynep kapattığı gözlerini aralarken derin bir nefes daha çekti ve kocasının kokusu ile daha da sakinleşti. Onu güçsüz çıkan sesi ile cevapladı.

_ İyiyim. 

_ Hadi gel, yüzünü yıkayalım.

Kerem karısını yerden kaldırırken onu kendine yaslamış ve kolları arasına alıp sıkıca sarmıştı. Zeynep yükünü ona verirken beline sıkıca tutunmuştu. Lavabonun önüne geldiklerin de Kerem karısını önüne alarak suyu açmış ve sağuk suyu yavaşça yüzünde dolaştırmaya başlamıştı. Zeynep gözlerini kapatırken soğuk suyun verdiği rahatlatıcı hisle kendine gelmeye başlamıştı. Son olarak ağzını çalkaladıktan hemen sonra Kerem karısını kendine çevirmiş ve yüzünü havlu ile silmişti. Havluyu kenara bırakıp yüzünü elleri arasına aldığında Zeynep gözlerini kapatmıştu. Yüzü bembeyaz olmuştu.  Kerem kavradığı yüzünü baş parmağı ile okşadı ve alnından öptü.  Zeynep de o sırada gözlerini açtı ve kocasına yorgun gözler ile baktı. Bir anlık denge kaybı yaşarken kocasının karnının hizasından kazağına tutundu. Kerem onu hemen yakalarken kolunu bacaklarından geçirdi ve kucağına aldı.  Zeynep'in gözleri anında kapanırken başını göğsüne yaslamış ve kendini kocasına bırakmıştı. Kerem endişelenirken bsnyodan çıkmış ve odalarına geçmişti.

Karısını yavaşça yatağın üzerine yerleştirip evin içi sıcak olduğundan dolayı ve onun da bu sıcaktan etkilenmesini istemediğinden üzerinde ki kazağı onu fazla hareket ettirmeden çıkardı ve başını yavaşça yastığın üzerine geri bıraktı. Yorganı açıp karısını yatağın içine soktuğunda Zeynep'in yanına oturarak elini çıplak karnına yerleştirdi.

_ Yorma anneyi bu kadar bebeğim. Biraz daha sakin kal. Babayı dinle.

Kerem karnını okşarken eğilip öptü ve ardından üstünü örttü. Zeynep gözlerini yavaşça aralarken bakış açısına yeşil gözler girdi. Elini yavaşça kocasının elinin içine kaydırıp sıkıca tuttu. Gücü yettiğince gülümsedi.

YENİ BİR HAYAT (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin