Bilgilendirme!

2K 30 7
                                    






Haydi toplanalım iki dakika buraya, sizlere bir haberim var. Burada Zeyker hikayeleri yazdığımdan dolayı diğer hikayelerimi yürüyemiyorum. Sizlere de çok hak veriyorum bu konuda. Alıştığınız istediğiniz düzen bu...

Ancak bir yerden sonra onları çok sevsemde başka bir yöne yönelmek istiyorum. Onları yazmayı hiç bırakmayacağım.  Bırakamam. Ama kendimi de geliştirmem gerekiyor.

Sizlere söyleyip söylememekte kararsızdım ama size çok şey borçlu olduğumdan gelip söylemek istedim. Bu hesabımda Zeyker hikayeler yazıyor olacağım. Ancak kendime yeni bir hesap açtım, orada ise başka konularda yazacağım. Hatta hesabı açtım ve uzun zamandır aklımda olan bir hikayeyi yayıma koydum...

Size biraz o hikayeden bahsedeyim kullanıcı adımı da vereceğim isteyen olursa bana orada da katılabilir, sevgi ile beklerim. Konu; Kadın Seri Katil!
Hikayenin başlığı da böyle, böyle arattığınızda bulabilirsiniz isterseniz. Henüz bir bölüm yayımladım. Heyecanlı, aksiyonlu, arzu, şehvet duygularının harmanlandığı bir hikaye olsun istiyorum. Burada sizler bu tarz şeyler görmek istemediğinizden bende yeni bir hesapla devam etmek istedim.

Ancak buraya da devam edeceğim. İkisini birlikte götüreceğim merak etmeyin. Yine de orada da başka başka hayatlara dahil olmak isteyen, bir kadının nasıl seri katil olduğunu görmek isteyenleri de beklerim efenim.

Kullanıcı adım; Soulflyy4
Hikaye adı; Kadın Seri Katil

Sizleri çok seviyorum, burada ve isteyenler için yeni hesabımda görüşmek üzere, sizleri seviyorum 🌹🌸

YENİ BİR HAYAT (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin