94.BÖLÜM

3.1K 174 20
                                    

Merhaba arkadaşlar ben geldim,  sizlere güzel olduğunu düşündüğüm bir bölüm getirdim.  Sınav haftası bitmişken hemen bir bölüm yazdım. Diğer bölüm için sabırsızlanıyorum. Yorumlarınızı inanılmaz merak ediyorum, lütfen benimle paylaşın bunları onları görmeye ihtiyacım var. Sizleri çok seviyorum iyi okumalar♡

<><><><><><><><><><><><><><><>

Kerem geceden gelen sinirle birlikte oldukça sinirliydi. Öfkeliydi. Ve bu onda biriken hisler yüzüne kesinlikle yansıyordu. Kaşları çatık, yüzü ve çene kısmı gergin, sıkıydı. Vücudu da tüm bunlara uyum sağlayarak gerginleşmiş, sıkılaşmıştı. Üzerine gömleği giyerken bile sinirini ondan çıkarıyor, hırsla düğmeleri ilikliyordu. Gözleri aynada kendi gözlerinin içine bakarken aslında bambaşka şeyler görüyor, düşünüyordu...

Zeynep ise sesini çıkartmadan dolaba omzunu yaslamış ve kollarını göğsünde bağlayarak kocasına bakıyordu. Tüm sinirini öyle net görüyordu ki. Bu yüzden konuşmamıştı. Öfkesi siniri gözlerine yansıyordu. Çatık kaşları ise tamamen sert mizacını ortaya koyuyordu. Kasılmış çenesi hatlarını gün yüzüne çıkarıyordu. Zeynep giydiği gömleği kendisi iliklememek için zor tutuyordu kendini ancak bir şey yapmıyordu. Çünkü siniri daha tazeydi. Elinin altında ki gömleğe dahi acıyordu şuanda.

Onlar bu şekilde dururken ortamın sessizliğini Kerem'in telefonu bozmuştu. Kerem'in derin nefesi odada yankılanırken arkasını döndü ve yatağın üzerinde ki telefonu alıp hoparlörü açarak aynanın yanındaki masaya fırlattı.

_ Ne var?!

_ Kerem bey, az önce kapattınız efendim sinirliydiniz. Şimdi daha iyi misiniz? Düzeltmeye çalışıyoruz efendim durumu. Dosyalara yeniden bakılıyor inanın....

Kerem sinirle gülerken tam tersine korkutan sesi ile konuştu.

_ Şirketin en iyi projesinin içine ettiniz! Aylardır üzerinde durulan, benim gecelediğim çalışanların gecelediği milyonların döndüğü genel anlaşmayı mahvettiniz lan! O adamlardan onay almak için neler yaptım lan ben! Hı! Siz gelip içine edin diye mi?! Bu kadar önem vermeme, size o kadar söylememe ve sizin de bilmenize rağmen adamların geleceği tarihi, anlaşmanın kontratını nasıl unutursunuz lan! Siktir git zaten kafam bozuk daha da deli etmeyin beni! Sikerim böyle işi, şirkete geliyorum zaten! Herkes şirkette olsun, herkes!

Kerem iyice hiddetlenmişken karşı tarafa müsade etmeden telefona sertçe bastı ve kapanmasını sağladı. Yeniden derin bir nefes verirken solunda bulunan karısının gözleri ile buluştu gözleri. Bu sefer kendine küfrederken hızla aralarında ki iki adımı kapayarak yüzünü kavradı ve göğsüne bastırdı yavaşça. Kendine daha da öfkelenmişti şimdi.

_ Kusura bakma güzelim. Senin yanında gösteriyorum bunları, kafama sokayım.

Zeynep hemen kollarına sarılırken dediğine istemeden gülümsedi. Kerem'in de kendine yüzünü buruşturduğunu biliyordu. Yüzü gülümserken başını kaldırdı ve bu sefer o kocasının yüzünü elleri arasına aldı. Uzanıp dudaklarına bastırdı dudaklarını. Elleri ensesine giderken boynuna sarıldı ve iyice yaklaştı. Dudakları ayrıldığın da ise o konuştu yavaşça.

_ Kusura bakmam. Anlıyorum seni, problem yok bitanem. Sadece biraz daha sakin kalmaya çalış lütfen. Anlıyorum, görüyorum senin için ne kadar önemli olduğunu ama yinede biraz daha sakin, olur mu?

Kerem onun sakin sesiyle kendine yakından bakan hafif büyümüş gözleriyle az da olsa sakinleşmişti. Bu kadının her şeyi ona iyi geliyordu. Bakışı, sesi, öpüşü...
Yavaşça uzandı ve Zeynep'in dudaklarını yeniden kendine hapsetti. Zeynep hemen ona karşılık verirken gözleri kapanmış, elleri ensesine varmıştı.

YENİ BİR HAYAT (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin