64.BÖLÜM

4.3K 248 41
                                    

Herkse iyi hafta sonları! Umarım çok iyisinizdir arkadaşlar. Tatil günleri gidiyordur. Sizlere yeni bölüm getirdim, her zaman ki gibi yorumlarınızı merak ettiğim.
'Arkadaşlar bu arada destek olan çok sağolsunlar ama bilmeyenleriniz varsa yeni hikayemiz Nefes'i söylemek istiyorum. Yorumlarınızı merak ediyorum ve hikaye devam ederse sizin sayenizde eder. Yaklaşık 7 bölüm kadar yayınladım. Şimdiden çok ediyorum. İyi ki varsınız♡ '

Sizleri çok seviyorum iyi okumalar♡》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

Zeynep'in söylediklerinden sonra yemek diğer çift tarafından durgunlaşsada boğazlarını temizleyip biraz zorda olsa gülümsemiş ve yemeklerine devam etmişlerdi.

Kerem karısına aşkla bakarken kalkıp sarılmak öpmek için zor tutmuştu kendini. Bunu daha sonraya bırakırken şimdilik uzanıp elini tuttu ve öptü. Zeynep ona gülümserken gözlerini kapattı açtı ve öpücük attı belli belirsiz.

Yemeklerini bitirip koltuklara geçtiklerinde ve biraz zaman geçtikten sonra Zeynep onlara döndü.

_ Ben kahve yapayım size, nasıl içersiniz?

_Kızım sen zaten hamilsin otur. Nurgül yapar.

Zeynep Ahmet'e gülümsesede kendisi yapmak istiyordu. Bebeği ona engel değildi ki.

_ Kahvenizi ben yapmak istiyorum, merak etmeyin kendimi yormuyorum.

_ Peki o zaman, ben sade alırım.

Sevimde ona gülümsedi.

_ Bende sade içerim.

Zeynep onlara aynı şekilde karşılık verdi ve kocasına baktığında kızı ile kucağında oynadığını gördüğünde dikkatli ol kendini yorma bakışlarını alabiliyordu. Duygu babasının tepesine çıkarken o kalkmış ve mutfağa geçmişti. Nurgül işini yaparken ona gülümsedi ve cezveyi aldı.

_ Kolay gelsin Nurgül.

_ Sağolun Zeynep hanım, bir şey mi istemiştiniz?

_Hayır hayır. Kahve yapacağım.

_Peki efendim.

Ona bir kez daha gülümsedi ve fincanları da hazırladıktan sonra kısa sürede Kahveleri yapıp doldurduktan sonra yanlarına suları koyup tepsiyi alarak içeri ilerledi. Onlar konuşurlarken ilk önce Ahmet'e geldi ve tepsiyi gülümseyerek uzattı. Ahmet suyu ve kahveyi yanına koyarken karşılık verdi.

_ Eline sağlık kızım.

_ Afiyet olsun.

Sevim'e de dönüp ikram ettikten sonra kocasına geldi ve sıcacık gülümsedi. Kerem gülümseyerek kucağına tırmanmış kızının belini sıkıca kavrayıp kahveyi ve suyu aldı ve karşılık verdi karısına.

_ Eline sağlık güzelim.

_ Afiyet olsun.

Kendisi de bir seferlik olarak düşündüğünden kendisine de yapmıştı. Tepsiyi kenara koyduğunda Ahmet'in beğeni sözleri ile karşılaşmıştı.

_ Gerçekten çok güzel olmuş. Hiç böyle bir kahve içmemiştim.

Diyip aslında yaptığı hata ile karısına döndüğünde Kerem de Zeynep ile birlikte gülmüştü. Kerem'in kahkahası kızını da gülürürken Sevim kafasını iki yana sallamıştı. Ama ardından gülümsemişti.

_Açıkcası bende.

Kerem gülüp başını iki yana sallarken Zeynep de gülümseyerek cevapladı.

YENİ BİR HAYAT (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin