78.BÖLÜM

4K 193 11
                                    


Sizlere yeni bölüm getirdim canlarım. Sınavlar vakit buldukça yazdım ve bitirdim.  Umarım beğenirsiniz, yorumlarınızı bekliyorum lütfen unutmayın♡ sizleri çok seviyorum iyi okumalar♡♥》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

Zeynep duştan Keremden önce çıkmış ve dolabın karşısına geçmiştir. Evde olup dinleneceklerinden hemen iç çamaşırlarını, koyu kırmızı dökümlü bir kazak ve siyah bir tayt alıp yatağa dönerek üzerine bıraktı. Hemen kurulanıp onları giyindi. Tam saçlarını kazağın altından dışarı çıkarmak için ellerini ensesine doğru uzatmıştı ki beline dolanan güçlü kollar ile birlikte burnuna da o mükemmel erkek kokusu gelmişti. Elleri hemen kendiğinden teslim olurcasına aşağıya inerken yüzünde kocaman bir tebessüm oluşmuştu. Hemen sırrını ona yaslarken vücudunda kocasının gerilmiş kaslarını hissedebiliyordu. Ellerini onun elinin üzerine koyarken kocası da dudaklarını boynuna yerleştiemiş derin derin soluyarak özlemle öpüyordu. Bunu her zaman yapabilirdi. Mükemmel bir şeydi.

Bir süre sonra kocasının elleri hareketlenip karnının üzerinden yavaşça çekildi. Kerem ellerini nazikçe saçlarına götürdü ve kazağın altından aynı yumuşak dokunuşlar ile çıkarıp yeniden boynunu öptükten sonra karısını yavaşça kendine çevirdi. Onun gülümseyen yüzü en sevdiği şeylerin en başında yer alıyordu.

Zeynep onun gözlerinin içine karşılığını fazlasıyla alarak aşkla bakarken uzanıp kocasının dudaklarına değdirdi dudaklarını. Küçük bir öpücüğün ardından elleri göğsünün üzerine gitmişti.

_ Sen üstünü giyin ben hemen geliyorum.

Yeniden kocasını öpüp yanından geçecekti ki Kerem kolunu yavaşça kavrayıp tam zıttı bir hızla aynı anda yatağa çekti. Sırtı beklemediği bir anda yatağa çarparken yumuşakşık hissetmişti. Kocası hemen üzerinde ki yerini alırken önce eğilip dudaklarını öpmüş ve hiç uzaklaşmadan konuşmuştu.

_ Bırakmam.

Zeynep buna karşılık gülsede onun gelen dudaklarını karşıladı. Karşı koyamıyordu ki. Onun dudaklarının sıcaklığı yakıp kavururken şimdilik bu durumdan kurtulması gerektiğini kendine söyledi ve hâlâ öpüşürken başını yukarı doğru kaldırdı. Bu sırada Kerem beline destek verirken dudakları arasından nefesleri geçiyordu. Zeynep Kerem den destek alarak yerlerini değiştirdi ve onu alta alarak kendisi üste geçti. Dudaklarını çekemezken Kerem'in kalçalarına giden elini hissetti. Dudaklarını zar zor çektikten sonra hemen ellerini de tuttu ve kendi parmakları ile onun parmaklarını birbirine kenetleyerek ellerini kocasının başına koydu. Bunu Kerem izin vermese asla yapamazdı heralde çünkü gerilen ve şişen kaslı güçlü kollar gözünün önünde duruyordu. Ona biraz daha yaklaştı ve sessizce konuştu.

_ Sen üstünü giyiniyorsun ve bu yatağa uzanıp beni bekliyorsun. Dinlenmek gerek hayatım. Hemen geleceğim.

Kerem onu dinlemeyip dudaklarına uzandığında Zeynep ellerini bastırmış ve yüzünü biraz çekmişti. Daha sonra bacaklarını onun üzerinden çekip yere bastı fakat elleri hâlâ ellerine kenetliydi. Ellerini çekerken kocasının da bakışları arasında dayanamayarak eğildi ve dudaklarını öptü hemen ve ardından ondan zorda olsa uzaklaşarak hızlıca kapıya ilerledi. Kapıyı açıp çıktıktan sonra başını uzattı ve işaret parmağını kocasına salladı.

_ Geldiğimde yatakta uzanıyor ol. Bende gelince hediye olarak bolca öperim seni. Uslu bir çocuk ol.

Bu dediğiyle birlikte gülümsedikten sonra ona öpücük attı ve kapıyı kapatıp çıktı odadan. Eve öyle bir neşe gelmişti ki her yerden belli oluyordu. Kerem onun arkasından gülerken dediği gibi yaptı ve mutlulukla kalkıp üzerini giyindikten sonra yatağa uzandı. Telefonundan gelen maillere bakıp bir kaç kişi ile mesajlaştı şirketin durumu ile. Üstüne çok iş kaldığını kimi önemli toplantının aksadığının farkındaydı ama yapması gereken daha önemli şeylerde vardı. Savaş gibi... Onur gibi... Onları aklının köşesinde tutarken Yasemine toplantıları uzatabildiği kadar uzatmasını ve diğer işleri de eve yollamasını en kısa zamanda şirkete geçeceğini söyledi.

YENİ BİR HAYAT (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin