45.BÖLÜM

8.1K 275 30
                                    

Size yine bol ZEYKER içeren bir bölüm getirdim. Umarım beğenirsiniz ♥ Yorumlarınızı bekliyorum♥
Hepinizi çok seviyorum ♥ iyi okumalar ♥ 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》

Duyduğu kelime tüm içeriğiyle bir sevgi sözcüğü olsada başka nedenlerden kalbini vücudunu sıcacık yapmıştı Kerem'in. Bunları duymayı evet istiyordu onun söyleyişi çok daha fazlasıydı. Sadece ama sadece kızını düşünen kendini onun için yok sayan herşeye kapatan kadın kendisine herşeyim diyordu. Tek anlamlı bir kelime değil artık en anlamlı kelime olmuştu gözünde. Bunları ondan duymak zaten mutluluğuna mutluluk eklerken şimdi kalbine aşk ekliyordu. Hiç tatmadığı duygu tadarken ne kadar güzel olduğunu anladı. Başkasına olamazdı hissedemezdi ama ona aşıktı. Hemde kör kütük aşıktı.

Koyu renk odada yansıyan ışıkta gözlerine bakarken titrediğini gördü. Elleri boynunu bulurken baş parmağı ile göz altını okşadı. Duyguya baktığı gibi onu öptüğü gibi kıyamayarak dokunuyor, kıyamayarak öpüyordu. Zarar verecek zarar gelecek diye korkuyordu. Kendine bile zarar verebiliyordu. Ama onlar geldiğinden beri en ufak bir problem yaşamamıştı. Kurulması dışında! Nedenini çok iyi bildiği halde tam adama ulaşamamıştı. Araştırıyordu. İçinde bulunduğu bu durumdan onları tamamen saf dışı bırakmalıydı. İçinde olduğu bataklık onlara sıçramamalı, donmamalı, zarar vermemeliydi. Açıklayamayacağı nedenler vardı Zeynep'e. Söyleyemeyeceği tarzda ki şeyler. Anlamadığını kafasının karıştığını ve hâliyle merak ettiğini biliyordu ama yeri zamanı değildi.

_ Sen de benim birtanemsin. Senden başka yok bu evrende biliyorum. Senin gibi güzel gülen, gülünce etrafa ışık saçan, yıldızları kıskandıran... Sen güldüğün zaman yaşadığımı hissediyorum . Senin kokun... Nefes almam için zorluyor beni yanında. Sanki ne kadar içime çeksemde yetmiyormuş gibi. Senin gözlerin bakınca kalbimi yerle bir eden. Sen... Sadece sen... Beni elimden tutup ateşe çağıran. Yanacağımı, yanacağını bile bile o ateşe kapılan. O ateşten asla çıkmayacak olan. Sadece sen... Yanından hiç ayrılmak istemediğim. Başka bir kadını değil sadece seni isteyen ben...

O güzel gözlerinin içinin ışıldadığını hissettiğinde aynı zamanda sulanmaya başladığını da gördü. Yüzünü iyice elleri arasına alırken alnını öptü ve gülümseyerek gözlerine geri döndü.

_ Hayır, ağlamanı istemiyorum. Şuanda mutluluktan bile olsa istemiyorum. Hiç bir zaman istemiyorum. Kendi odamızda ki ilk gecemizi ağladığını bilerek geçirmek istemiyorum. Gözlerinde gördüğüm farklı duyguları yeniden farklı halleriyle görüp yaşamak istiyorum.

Gözlerindeki doluluk hissi onun cümleleri ile geri giderken dudaklarını birbirine bastırıp gülümsedi. Artık onların odasıydı. İkisinin. Karı koca olarak. Ona uzandı ve öptü. Kocasının elleri hemen beline kayarken bir eli ensesine gitmiş bir eli de göğsüne çıkmıştı. Kaskatı vücudunu hissediyordu. Kocası kendini iyice ona yaslarken göğsünde ki eli gerilerek boynuna ulaşmıştı. Kerem ondan yavaşça uzaklaşırken elini tutmuş ve ışığa yaklaşıp kapatmıştı. Odayı sadece loş bir şekilde yataktan gelen ışık aydınlatıyordu. Tuttuğu elinden kendine doğru çekti ve yeniden öpmeye başladı. Eli tişörtüne giderken tutup yukarı doğru çekmişti. Zeynep hiç itiraz etmeden bir anlığına dudaklarını ayırdı ve kollarını kaldırıp çıkarmasına yardımcı oldu. Saçları geri omzuna dökülürken dudakları yeniden buluşmuştu. Elleri de aynı anda Kerem'in omuzlarına düşüp fazlalık gibi gözüken tişörtüne baskı yapmaya başlamıştı. Dudaklarını vücudundan ayırmadan boynuna doğru indirdi ve saçlarını nazikçe arkaya attı. Boşts kalan boynunda sıcacık dudaklarını gezdirirken dudaklarının arasına almış içinr hapsetmeye başlamıştı. Zeynep ona gözlerini kapatıp omuzlarını sıkarak karşılık verirken Kerem boynunda oyalanıp elini onun pantolonunun düğmesine götürdü ve yavaşça açıp düşmesine yardım etti. Zeynep yeniden nefessiz kaldığını hissederken kendini onun kucağında bulmuştu. Sırtı yatak ile buluşurken bu sefer o tişörtünü tuttu ve yukarı çekip çıkarmasına neden oldu. Kusursuz vücudunda sadece göğsünün üzerindeki incelmeye başlamış olan ilk gördüğüne göre daha iyileşmiş olan çizgiler dikkatini çekmişti. Gözleri orada takılırken parmaklarını göğsüne koydu ve hareket ettirip gözlerinr baktı.

YENİ BİR HAYAT (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin