33.BÖLÜM

7.2K 309 41
                                    

Herkese merhabalar arkadaşlar ♥ Nasılsınız? Umarım çok iyisinizdir ♥ Öncelikle birşey söylemek istiyorum; yaptığınız yorumlardan dolayı çok ama çok teşekkür ederim ♥ gerçekten o kadar mutlu oldum ki onları okurken anlatamam♡ Hepinize bu yüzden bir kez daha teşekkür ederim ♥ iyi ki varsınız♡
Yakınlaşmalar başladı aralarında yavaş yavaş:) Merak etmeyin hepsi olacak bir sorun çıkmazsa. Sizleri mutlu etmeye çalışacağım♥ Okumanızı özellikle istediğim bölümler var. Benim özellikle aklımda olup da yazmak istediğim yerler var. Kısacası sabırsızlanıyorum.
Neyse uzatmayayım sizler bölüme geçin ♥ Hepinizi çok seviyorum ♥ iyi okumalar ♥ 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》

"Ne kadar da zordu böyle güzel uyuyan bir kadının yanından ayrılmak. Neden daha önce böyle hissetmenişti ki? Cevabını biliyordu aslında. Hiç birisi böyle masum böyle güzel uyumuyordu. Ve sorunda kendisini ilgilendirmesede gerçekten uyumuyolardı. Belkide kimseyi yanında tutmadığı için görmemişti ama olmadığından da emindi. Her gece başkasının yatağında sabahlayan kadınlardan nasıl kendi aradığını bulabilirdi? Bulamamıştı da. Ama şimdi farklı bir şekilde bulmuştu Zeynep'i. Hiç yapmayacağı şeyleri yapmış dün hoşlandığını söylemişti. Bunun yanlış olmadığını biliyordu. Yanından ayrılmak öyle zor gelmişti ki bir gitmemeye karar vermişti. Ama gitmesi gerek olduğunu bildiğinden yanağına doğru gelmiş olan saçını nazikçe kulağının arkasına götürdü ve yumuşacık bir öpücük bıraktı. Daha erken olduğu ve uyandırmak istemediği için bir daha yavaşça öpüp kalktı yataktan istemeyerek. Hemen beşiğe ilerledi ve kızını da öpüp sevdikten sonra kendi odasına geçti. Duş alıp üstünü giyindikten hazırlandıktan sonra çıktığı odaya geri geldi ve yeniden öptü. Zor olsada yine çıkıp kısa bir kahvaltıdan sonra şirkete geçti. Artık kendisi başında olacağı için mutluydu. Herkese selam verdikten sonra hızlıca odasına ilerledi. İstediği gibi artık Yasemin vardı. Gülümseyerek ilerledi yanına. "

_ Günaydın Yasemin. Hayırlı olsun yeni işin.

" Yasemin hemen başını kaldırıp patronuna baktı gülümseyerek. Bu adamı gerçekten seviyordu. Patrondan çok bir abi olarak görüyordu. "

_ Günaydın Kerem bey. Sağolun. Sizin de hayırlı olsun demeliyim sanırım.

_ Hepimize hayırlı olsun diyelim kısaca. Odama şirketin genel dökümanları gelecekti hazır mı ?

_ Evet yeni bıraktım masanıza.

_ Güzel. Bana bir kahve söyle. Kolay gelsin.

_ Hemen efendim. Teşekkür ederim, size de.

"Şirkette belki de sadece bu kızla bu denli yakın şakalı konuşuyordu. Daha 22 yaşındaydı. İlk işe girdiği zamanları hatırladı Kerem. Sakardı, bazen herşeyi düşürüyor, şaşırıyordu ama zeki olduğu belliydi. Kerem o an anladı onun ne kadar istekli olduğunu. Zaten yanılmamıştı Yasemin herşeyi çok çabuk öğrenmişti. Herşeyi tam istediği gibi yapmaya başlamış istediği herşeyi öğrenmişti. Onu seviyordu da. Kendisinden küçüktü ve çok tatlı bir kızdı. Ailesini küçük yaşta kaybettiği için babaannesi ile kalıyordu ve o çalışamadığı için hem çalışıyor hem okuyordu. Kerem bunları öğrendiğinde hiç düşünmeden kabul etti onu ve normalin üstünde maaş vermeye başladı. Bir eksileri ihtiyaçları olduğunda bir şekilde öğreniyor ve belli etmeden hemen kapatıyordu. Bunu o farkında olmadan yapıyordu çünkü kırılmasını incinmesini istemiyordu. Hikâyenin benzeri kendi evindede vardı. Kendinde olduğu gibi... Koltuğuna oturduktan ve dosyaları inceledikten kısa bir süre sonra Yasemin kahvesini getirip çıktı. Saat henüz erkendi ama yinde telefonunu alıp numaraya girdi. Telefon biraz da olsa kısa bir zamanda açılınca Kerem gelen uykulu ses tonu nedeniyle gülümsemeye başladı. "

YENİ BİR HAYAT (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin