41.BÖLÜM

7.5K 300 37
                                    

Merhaba arkadaşlar.  Ben yine bölüm günümüz de geldim. Sanırım artık beklentileri karşılayacak bir bölüm ile geldim♥ Yorumlarınızı çok merak ediyorum bir sürü şey yazmak istiyorum ama sizi tutmak istemiyorum ve hemen okumanızı istiyorum♥

Hepinizi çok seviyorum ♥ iyi okumalar ♥ 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》

Odaya sızan ışık kapının açılmasıyla açılı bir hâl alırken Kerem'in attığı yavaş adımlar ile girmişlerdi o ışığın içine. Elini kapıya koyup ittirdi ve kapattı. Eli belini geri kavrarken tutkulu bakışları vurdu birbirini. Karanlıkta parlayan bakışlar alev alırken Kerem onunla yer değiştirip sırtını duvara yaslamasını sağladı. Öpüşmeleri derinleşirken sadece ikisinin sesi yankılanıyordu odada. Belindeki eli ile kendine daha çok yaslarken yavaşça zorla çekti dudaklarını. Bakışları onun kızarmış dudaklarından ayrılamasada sessizce baktı gözlerine. Zeynep kısılmış, tutkuyla çevrilmiş ama utanma duygusunun hâlâ var olan gözleri ile baktı gözlerine. Cevap beklediği belliydi. O cevap beklerken kendisi tamamen emindi. Sesi kendinin bile bilmediği bir şekilde çekici ve kısık çıkıyordu.

_ Sen benimsin demedin mi? Seninim. Tamamen senin olmak istiyorum. Seni seviyorum.

Göz kapaklarının kapanmasını hissederken karşılığını hızlı bir öpücük olarak geri almıştı. Kerem'in öpüşüne aynı hızda aynı derin şehvette karşılık veriyordu. Elini ensesine ve boynuna götürüp daha çok çekti kendine. Kerem iki kolunu belinden geçirip kendine çekerken ellerini sırtında gezdirdi. Onu daha çok hissederken ürpermeden edemiyordu. Kerem kollarını ondan kısa bir süreliğine çekti ve üzerindeki ceketi hızla çıkartıp kenara attı. Elleri boşluk olan beline giderken Zeynep de hemen geri sarılmıştı boynuna. Kerem'in yönlendirmesi ile varmışlardı yatağın önüne fakat bunu fark dahi etmemişlerdi. Öpüşmeleri yavaşlarken dudaklarını teninden ayırmadan çenesine ordanda açıkta kalan boynuna indirdi. İlk defa hissederken dudakları daha da rahat hareket ediyordu. İğrenmiyordu. Diğerlerinin aksine. Nazikti. Korkar olmuştu incinmesinden. Dudaklarından çıkan hırıltıyı boynuna bırakırken Zeynep tutku dolu gözlerini yavaşça kısık bir şekilde açtı ve boynunu eğdi diğer tarafa. Dudaklarındaki dokunuş öyle güzel, öyle rahatlatıcıydı ki... Kerem zorda olsa dudaklarını çekmeden yukarı çıktı ve yeniden öpmeye başlarken eli ustaca belindeki fermuara gitti. Zeynep onun parmağını vücudunda hissederken adeta alev almıştı. Kerem fermuarı tutup yavaşça aşağıya indirdi. İkisi de yutkunurken derinleşmiş bakışlar arasında bir askısını yavaşça aşağıya indirip diğerine geçti ve onunla da indirdiğinde elbise tam anlamıyla üstünden süzülüp yere düşmüştü. Nefesini tutup bekliyordu ikiside. Kerem'in eli beline gitmiş ve iyice yakınlaşmıştı ona. Yanan vücudu iyice ısınmıştı şimdi. Utancından yerin dibine girecek gibi hissediyordu kendini ama gözlerine onun baktığı gibi bakıyordu. Kerem'in hızlı bir hareketle gömleğini çıkartması ile yeniden yüz yüze geldiler. Onun derin öpüşüne aynı şekilde karşılık verirken kucağına alması ve hızlıca sırtının yatak ile buluşması bir olmuştu. Heyecanı hat safaya ulaşırken kalbi deli gibi atıyordu. Kerem gözlerini araladığında onun güzel yüzü ile en yakından karşılaştı. Onun güzelliğinden uzaklaşmak istemiyor, daha da net hissetmek istiyordu onu. Üzerinde ki yerini almışken dudaklarını dudaklarından ayırıp boynuna ve oradanda yol çizerek kulak memesine geldi. Dişleri arasına alırken içindeki sesi son anda bastırdı Zeynep. Kerem fark ederken bunu istemiyordu. Nefesini kulağına verirken konuştu. "

_ Hissettiklerini örtme. Serbest bırak kendini güzelim.

" Sesi içine karışırken gözlerini araladı ve onun koyu siyaha dönük tutkulu yeşil gözleri ile karşılaştı. Kerem'in öpüşü ile iyice sakin ama değişik duygulu bir hâl alırken onun dudakları boynundan göğüslerine inmişti. Kerem onunla bu anı yaşadığına inanamazken ezberlemek istiyordu vücudunu.

YENİ BİR HAYAT (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin