DANIŞMA'

1.5K 29 41
                                    





Ben yine biraz geç geldim galiba :(

Sizlerden sürekli özür dikerken bile utanıyorum ancak biliyorsunuz hayat; her an bizim istediğimiz gibi ilerlemiyor. Bende okulun başlamasıydı, alışmasıydı, yapılacak şeylerdi derken buraya girdim ancak bölümüm yarım kaldı. Yarım bir bölümüm var onu tamamlayıp size getireceğim haber vermek istedim.

Ancak bir şeyin daha haberini vermek, daha doğrusu fikrinizi almak istiyorum. Lütfen fikrinizi bana sunun, çok önemli benim için;

Diğer hesabımda henüz iki bölümü yayımlamış olan ve içsel olarak çok güvendiğim inandığım bir hikayem var; SESSİZ KADIN.

Benim size bununla ilgili sormak istediğim şey; burada daha geniş bir kitlem var, takipçilerim var, okuyucularım, canlarım var, asıl konuya gelirsek hikayeyi buraya taşımak istiyorum. Burada önemli olan sizin fikirleriniz. Gerçekten çok içsel hissettiğim bir hikaye çünkü daha hayallerimden kısımları var. Gerçekleştirmeye hedeflediğim şeyler...

Buraya gelmesini ister misiniz? Zeyker hikayesi değil, ancak siz yine de ister misiniz? Şöyle bir seçenek daha var karakterlerin isimlerini Zeyker olarak da değiştirebilme şansım olabilir ancak emin değilim, karar veremiyorum bir türlü. Şu anki hali de içime sinmiş halde isimlerle zaten oluşur çünkü hikaye bu ekstra bir fikir. Ancak siz değişmeden de kabul etmek ister misiniz?

Kayıplar dolu bir kadının, kayıp vermiş bir adamın hayatındaki yerin anlatıyor kısaca. Özü bile olmayarak.

Düşüncelerinizi lütfen paylaşın, belki başka bir yola çıkmak istersiniz benimle?

Aynı zamanda buraya da bölüm gelecek, en en en kısa zamanda yarım kalmış bölümü tamamlayacağım!

Şimdiden teşekkür ediyorum canlarım🤩😍

Şimdiden teşekkür ediyorum canlarım🤩😍

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
YENİ BİR HAYAT (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin