87.BÖLÜM

3.4K 185 12
                                    

Ben geldimm! Nasılsınız arkadaşlar? Umarım çok iyisinizdir. Hep çok iyi ve çok mutlu olun. Sizlere çok severek yazdığım bir bölüm getirdim.  Umarım sizlerde beğenirsiniz. Lütfen bunu benimle paylaşın. 

Sizleri çok seviyorum iyi okumalar♡♥ Yorumlarınızı bekliyorumm♥》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

Eve geldiklerinde Zeynep Duyguyu yere bırakmıştı ama Duygu  hızlı attığı adımlar ile çoktan yanlarına gelen babasının bacakları arasına girmişti bile. Kerem ona gülerken hemen kollarından tutarak havaya kaldırmıştı. Kızını havaya kaldırıp yeniden kendine çektiğinde Duygu tatlı sesi ile kahkaha atmış ve kollarını babasının boynuna sarmıştı. Kerem hâlâ ona gülerken boynunu öpmüştü.

_ Kerem, haber vermedik hayatım ama müsaitlerdir umarım.  Böyle çat kapı ayıp olmasın.

Kerem kızını kucağına almışken karısının yanına gelip yanağını okşadı.

_ Evdedirler güzelim ve ayrıca çok sevinecekler. Çok iyi düşündün.

_ Sende özledin mi onları?

Zeynep kocasına beklentiyle bakmaya başlamıştı.  Belkide onları dediğinden daha fazlasıyla seviyordu. Kerem hâlâ yanağını okşarken aynı zamanda gülümsemişti.

_ Bilmiyorum güzelim.  Onlara karşı içimde pek bir şey yok.  Sadece anne dediğim kadına bunu yapmak istemiyorum, üzülsün istemiyorum o kadar.  Özlemek kelimesi çok çok büyük benim için. Onları sadece böyle durumlarda görünce azda olsa seviniyorum. Ama seni, sen evdeyken ben arabama bindiğimde dahi özlüyorum.  Aynı şey değil.

Zeynep onun dediğine bir ne tepki vereceğini bilmesede içinden geldiği gibi gülümsedi hemen. Kerem ona göz kırptığında kapıya ilerlediler. Zile bastıklarında çok geçmeden Sevim kapıyı açmış ve karşısında oğlunu karısını ve torununu görmüştü. Yüz ifadesi anında değişirken mutlulukla gülümsemeye başlamıştı.

_ Oğlum.

_ Annem. 

Kerem beklemeden içeri girdiğinde Zeynep de hemen arkasından girmiş ve kapıyı kapatmıştı. Kerem Duyguyu yere bırakırken annesini aldı kolları altına hemen. Sevim ona özlemle sarılırken sırtını sıvazlıyordu. Kerem annesini öpüp ayrıldığında Sevim Zeynep'e yönelmişti. Zeynep de aynı şekilde ona gülümserken sarılışınada büyük bir içtenlikle karşılık vermişti.

_ Hoşgeldin Zeynepciğim. Ne iyi yaptınız.

_ Hoşbulduk.

Sevim ondan da ayrıldığında en son babasının bacaklarına gitmiş olan torununa döndü. Duygu onu gülümseyerek karşılamış ve babasının elini tutması ile bacaklarının arasından çıkıp babaannesinin kucağına gitmişti. Sevim hemen sıkı sıkı kucaklamış ve öpmüştü.

_ Babanane...

_ Canım...

Sevim ona gülümsedi ve daha da sıkı öptü.  Onun sesini içeriden duyan Ahmet hemen kendini yanlarında bulmuştu. Duyguyu gördüğünde yüzü hemen gülsede ilerleyip oğluna sarıldı.

_ Hoşgeldin oğlum.

_ Hoşbulduk baba.

Ahmet  onun sırtına elini vurduktan sonra ayrıldı ve yüzüne bakıp gülümsedikten sonra Zeynep'e yöneldi.  Zeynep de ona aynı şekilde sarıldığında Ahmet onu da samimiyetle karşılamıştı.

_ Sende hoşgeldin kızım.

_ Hoşbulduk.

Zeynep ona gülümserken Ahmet çoktan Duyguyu Sevimden alıp kucağına yerleştirmişti.

YENİ BİR HAYAT (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin