83.BÖLÜM

3.3K 179 18
                                    

Merhabalar arkadaşlar ben geldim! Sizlere istediğiniz gibi uzun bir bölüm yazdım ve getirdim. Sınav haftasına girdik okulda ve bende sizlere uzun bir bölüm atayım aralarda da yazayım fazla ayrı kalmayalım dedim♥ E özlüyorum sizi♡
Yorumlarınızı bekliyorum bitanemlerim çok değerliler lütfen unutmayın, onlaro gördükçe daha çok yazasım geliyor♥ Hepinizi çok öpüyorum iyi okumalar♥♥》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

Yağmur ve Zeynep Keremlerden ayrıldıklarında Yağmur hemen Zeynep'in koluna girmişti ve birlikte alışveriş merkezine adım atmışlardı. Zeynep içeriye de şöyle bir göz atarken tıpkı dış mekanı gibi içerisinin de oldukça farklı ve şık olduğunu gördü. İç kısma girilince kırmızı ve gri iki karşılıklı duvar karşılıyordu onları.  Mağazarlar sırasıyla ilerliyordu. Kimi yerde yapılan motifler ve detaylar orayı sıradan bir halin dışına itiyordu.

O, içeriyi incelemeye dalmışken yanından gelen sese kulak verdi.

_ Beğendin mi burayı Zeynep? 

Başını ona çevirirken gülümseyerek başını salladı ve cevapladı içtenlikle.

_ Evet, çok beğendim açıkcası. Farklı bir havası var.

_ Değil mi? Bende çok seviyorum burayı.  Hem pek fazla insan da olmaz, yani diğer alışveriş merkezleri gibi kalabalık olmaz pek. Bu sayede daha rahat gezersin. Hem böyle olması şuan daha çok işime gelir sanırım. Bebeğim daha güvende.

Zeynep onun elinin karnına gitmesine bakarken daha da fazla gülümsemişti. Kerem'in dediği gibi bebeğini çok düşünüyordu.

_ Kesinlikle canım.  Böylesi bebiş içinde senin içinde en iyisi. Hem sakin olması en iyisi.  Kafamız dağılmadan en güzel şeyleri seçeriz.

Yağmur ona baktığında Zeynep göz kırpmıştı ve o da buna gülmüştü.

_ Haklısın.  Bu yüzden artık girelim bir mağazaya. Bakalım neler var.

Zeynep başını sallarken ilerlemeye başladılar. Mağazaların önünden geçerken ileride sağ da duran bir yere ilerlediler. Yağmur orayı bildiğinden ve sevdiğinden hemen Zeynep'e anlattı bu durumu.

_ Hamile kalmadan buradan çok memnundum. Yani hâlâ iyidir eminim ama pek alışverişe çıkamadığımdan gelemedim. Kısacası çok güzel bir mağazadır, istediğin herşeyi genelde bulabilirsin.

Zeynep onu dikkatle dinlerken dıştan mağazaya baktı. Gayet gösterişli bir yerdi. İçerisi ortalama bir mağazaya giden kişi sayısından biraz daha azdı. Gayet şık ve güzel şeylerin olduğu vitrinde duran mankenlerin üzerindekilerden anlaşılıyordu zaten. 

_ Evet, gayet güzel bir yere benziyor. Vitrindeki kıyafetlere bakınca bile içerinin güzelliğini tahmin edebiliyorum.

_ O zaman içeri de ki güzelleri görme zamanı!

Yağmurun heyecanına gülümserken birlikte içeriye yönelmiş ve girmişlerdi. İkiside hemen sağa doğru geçerken kıyafetler  onlara dönük bir şekilde asılıydı. Yağmur hemen onlara şöyle bir uzaktan bakarken yanlarına Zeynep'in tanımadığı; siyah kalem etek ve koyu kırmızı bir gömlek giymiş, saçlarını topuz yapmış tahminen yirmili yaşlarının sonunda olan bir kadın yaklaştı.

Yüzündeki gülümseme yanlarına vardıkça daha da genişlerken ellerini birbirine vurmuştu.

_ Ah, Yağmur hanım!  Hoşgeldiniz!  Nerelerdeydiniz? Uzun zaman oldu,  özlettiniz kendinizi. Bizde merak ettik.

Yağmur kadına dönerken mecburen gülümsedi ve hemen cevapladı onu.

_ Hoşbulduk. Hamilelikten dolayı pek fırsat olmadı, gelemedim.

YENİ BİR HAYAT (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin