95.Bölüm

3K 156 18
                                    

Ben geldim canlar! Sizlere yeni bölüm getirdim.  Umarım beğenirsiniz.  Burada kesmek zorunda kaldım bu bölümü diğer bölümü çabuk yazmaya çalışacağım. Sizleri çok seviyorum iyi okumalar♥》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

Zeynep kapının çalması ile uzandığı koltukta kalkıp elinde ki kitabı yanına koydu ve kapıya yöneldi.
Kapıyı açtığında sevdiği kişi ile karşılaşmış, yüzü hemen gülmüştü. Kocası içeri girer girmez kendisini sarıp dudaklarını buluşturmuştu. Zeynep de hemen sırtına ellerini sıkıca yerleştirirken kapıyı itip kapanmasına neden olmuştu. Dudakları ayrılsa da hiç uzaklaşmamışlardı.

_ Hoşgeldin hayatım.

_ Hoşbuldum güzelim.

_ Nasıldı bugün?

_ Tahmin ettiğimden daha iyiydi. Daha sakindim. Sözlerim bile tahmin ettiğimden daha sakindi. Proje sahibiyle görüşme yaptık. Bir şans daha verdi.

_ Öyle mi?! Harika bir haber bu!

Zeynep bunun sevincini yaşarken gözlerinin içi parlıyordu. Kocasının değer verdiği şeyin yeniden bir anlam kazanmasına ve onun da emeğinin değee bulacak olmasına çok seviniyordu. Kerem ise onun sevinci ile daha da mutlu olmuştu.

_ Öyle güzelim. Şans vereceğini söyledi. Sadece bir şey var.

_ Nedir?

_ Eğer benim ayarladığım plan bozulmasaydı onlar buraya geleceklerdi. Kendileri İngilterede. Onlar buraya gelecekti ancak olmadı. Adamla görüştüğümde bu sefer sizi buraya davet ediyorum dedi.

Zeynep onu ciddiyetle dinlerken bir anda durdu ve düşündü. Kocası oraya mı gidedekti?

_ İngiltereye mi gideceksin?

_ Ben gitmeyeceğim güzelim.

_ Nasıl yani? Seni çağırmadı mı?

_ Beni değil, bizi çağırdı. Ailen ile birlikte burada görmek isterim seni dedi. Yani birlikte gideceğiz.

Zeynep bu sefer şaşkınlıkla durmuştu ve beklemişti. Bunu beklemiyordu.

_ Birlikte mi?

_ Evet güzelim. Zaten seni bırakıp gitmeyektim. Benim işime gelen bir şey oldu.

_ Ama zor olmayacak mı? Duygu rahat eder mi? İngilizce de bilmiyorum. Yani çat pat.

_ Güzelim sen neden bunları düşünüp dert ediyorsun ki? Senin herhangi ekstra bir şey bilmene gerek yok. Yanında ben varım senin. Hem Duyguyu bu seferlik götürmemeliyiz bence. Yol uzun yorulur bebeğim. Değişim dengesini bozar. Sende hamilesin aslında ama senin gelmeni bende istiyorum. Yarın doktora bir danışalım önce.

Zeynep bu fikirden pek fazla emin olamamıştı. Orada, Kerem işteyken sorun çıksın istemezdi.

_ Kerem bak emin misin? Dediğim gibi sorun çık..

_ Güzelim. Lütfen. Konuştuk ve bitti. Hiç bir sorun çıkmayacak. Aksine çok güzel olacak. Bizi çok iyi ağırlayacaklarına da eminim. Hem onlarda tanışmak istedi.

Kerem karısının yüzünü elleri arasına almıştı ve gözlerine yakından bakarak konuşmuştu. Zeynep ise onun söylediklerinden sonra biraz daha emin olmaya başlamıştı. Sonuçta onun yanında olacaktı. Hem dediği gibi güzel zaman da geçirmiş olacaklardı birlikte. Aslında onunla bir ilki daha yaşayacaktı. Hiç yurt dışına çıkma fırsatı olmamıştı ve bunu ilk kez kocasıyla yapacaktı. Bu düşünceler kafasında dolanırken başını yavaşça onaylayarak salladı.

YENİ BİR HAYAT (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin