90.BÖLÜM

3.3K 179 31
                                    

Ben geldim canlarım, sizlere yeni bölüm getirdim. Bu bölümün ardından dediğim gibi bir ara vereceğim ama bu hikayede. Simsiyah'ı düzenlemeye yeniden yazmaya devam ediyorum.  Sizleri de oraya bekliyorum.  Bir süre orada birlikte olacağız. Umarım bu bölümü beğenirsiniz. Lütfen multi mediaya koyduğum şarkı ile okuyun bu bölümü.  Yorumlarınızı bekliyorum.  Sizleri çok seviyorum en kısa sürede burada buluşalım♡

Sizlerii çook ama çook seviyorum sakın unutmayın öpüyorum hemde çok kocaman♡》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》


Zeynep gün eve gittiğinde büyük bir heyecanla bekliyordu. Kocasının kızı ile oynayışını büyük bir keyif ve heyecanla izlerken onlara daha içtenlikle bakıyordu. Birliktelikleri, sevgileri öyle güzeldi ki. Öyle saftı ki. Onları izlemek, onlara bakmak, onları hissetmek çok büyük bir ayrıcalıktı.

Duygu'nun babasına bakışları, kucaklaşında ki mutluluğu, sevgisi, onunla geçen her andaki huzuru...
Kerem'in ona canını bile verecek derecede hattâ çok daha yüksek derecede olan aşkı, bağlılığı, mutluluğu, şefkati.... Bunlar anlatılması zor ancak yaşanması gereken, görülmesi gereken, hissedilmesi gereken şeylerdi. Bir annenin görebileceği, mutluluğuna tonlarca daha çok mutluluk katacak bir his, görüntüydü. İkisi birbirlerine bu kadar bağlı oldukları için çok şanslılardı. Zeynep buna onlardan daha çok seviniyordu çünkü onları çok ama çok seviyordu.

Kerem koltukta sırt üstü uzanmışken Duygu da onun göğsüne yakın bir yanda bacaklarını iki yana koyarak oturuyordu. Hem babasıyla oynuyor, hem onu seviyordu. Kerem de ona katılırken Duyguyu havaya kaldırıp indiriyordu. Saat iledikçe Duygu babasının göğsüne yatmış ve Kerem'in onun saçlarıyla oynaması, yanağını okşamasından dolayı uyku bastırmış ve gözlerini kapatmıştı. Babasının güvenli kollarında güzel, tatlı bir uykuya dalmıştı. Kerem onun uyuduğunu anladığında kolları ile sıkıca kavrayıp kendisi de kızının güzel kokusunun içinde uykuya teslim olmuştu. İkiside birbirlerinin kollarında güzel bir uykuya kapılıp gitmişlerdi.

○○○○○○○○○○○○○○○

Zeynep yukarıda odasında olan bir kaç işi hallederken içi içine sığmıyor, heyecandan yer yer eli ayağı titriyordu. Öyle güzel birşey olmuştu ki. Öyle güzel bir mucize. Bunun sabırsızlığını yaşıyordu. Yüzü gülüyordu düşündükçe, mutlu oluyordu. Bunu kocasıyla biran önce paylaşmak istiyordu. Onun vereceği tepkiyi merak ediyordu. İşini bitirdiğinde odadan çıktı ve merdivenlerden yavaşça aşağıya indi. Salona geçtiğinde Kerem ile Duygu'nun oyun oynamasını beklerken tam tersi ikisinin birbirine sarılmış bir şekilde huzur içinde uyuduğunu gördü. Yüzüne yerleşen tatlı gülümseme ile onlara iyice yaklaştı yavaşça eğilip önce kızının saçlarını okşadı ardından kocasının. Ikisine de şefkatle dokunurken Kerem gözlerini yavaşça aralamıştı. Zeynep kocasına gülümserken saçlarını okşamaya devam ediyordu.

_ Hayatım burada uyuma. Duygu da uyumuş onu yatıralım yatağa geç daha rahat edersin. Hadı canım.

Kerem kendine geldiğinde kollarındaki kızını daha net algılamış ve karısına başını sallamıştı.

_ Alayım ben Duyguyu.

Zeynep ona gülümsedi yeniden ve dikkatlice kocasının üzerinden dikkatlice kendine çekip başına ve beline dikkat ederek kucağına aldı. Onu kucağına alırken Duygu derin bir nefes ile başını annesinin omzuna yaslamıştı. Hafifçe çıkardığı sesi Zeynep anlayarak uyanmasını engelledi.

_ Şş, buradayım anneciğim.

Sessizce kızına fısıldadığında Duygu yeniden aldığı nrfes ile annesine sarılıp uykusuna kaldığı yerden bölmeden devam etmişti. Kerem elini ensesine götürürken kalkmış ve karısının yanağını yavaşça öpmüştü. Zeynep ona gülümserken yukarı yöneldi. Merdivenleri çıktıklarında Kerem Duygunun odasının kapısını açmış ve Zeynep de içeri girmişti. Yatağına geldiklerinde kızının başına ve sırtına destek vererek yatağına yatırdı. Üzerindeki kazağı dikkatlice onu uyandırmadan çıkardı ve daha rahat etmesini sağladı. Ardından öptü ve kocası ile odadan çıktılar. Kerem karısını kolunun altına aldığında Zeynep hemen başını göğsüne yaslamıştı. Kendine odalarına geçmişlerdi. Kerem üzerini değiştirirken Zeynep de siyah geceliğini giymişti. Daha rahatladığını hissederken istemsizce gözleri karnına kayıyordu. Elini oraya götürmemek için zor tutuyordu.

YENİ BİR HAYAT (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin