35.BÖLÜM

7.3K 304 27
                                    

Ben geldim kuzular. Nasılsınız bakalım? Malum pazartesi ve bunun üzerine bölümümüz geldi. Evet birbirine açılıyorlar. Farklı yönleri ortaya çıkacak arkadaşlar. Evet şuanda da başladı yakınlaşmalar ama benim aklımda olan şeyler de var ve bir an önce yazıp paylaşmak istiyorum. Umarım bu bölümü de seversiniz♥

Sizleri çok seviyorum ♥ iyi okumalar ♥ 》 》 》 》 》 》 》 》 》


Kendini kimsesiz hissederken ilk defa gerçekten yanında birisi varmış gibi hissediyordu. Dediği gibi kollarını kaldırıp sarıldı ve yanağını omzuna yasladı. Zaten bu adamın yanında defalarca ağlamıştı ve hep kendini çok daha iyi hissetmişti. Peşindeki keder onun yanındayken yakasını bırakıyor gibiydi. Elini gözlerine getirip yaşları sildi ve başını kaldırdı. Bu sefer gözlerini kaçırmadan baktı gözlerine.

_ Ben... İnanıyorum sana. Bu eylemi uzun zaman önce bırakmıştım ama sana inanıyorum. İlk defa böyle birinin yanında hislerimi ortaya çıkartıyorum. Sana inandığım gibi güveniyorum da. Kendimi kimsesiz gibi yapayalnız gibi hissetmiyorum yanında. Kimsenin yapamadığını yapıyorsun. Nasıl oluyor bilmiyorum ama öyle.

Aralarında mesafe yokken iki elini de tuttu Kerem. Gözlerine, derinlerine baktı konuşması boyunca. Ne kendinden beklenilen oluyordu ne de karşısında ki kadından.

_ Sende öyle yapıyorsun işte. Nasıl oluyor bilmeden. Bak. Ben bir kadının gözlerine bakarak ilk defa diyorum seni seviyorum diye. Ben hiç bir kadınla birlikte uyumadım. Hiç bir kadın bu eve gelmedi, buraya girmedi. Hiç böyle konuşmadım. Kendimi bu kadar anlatmadım. Kendimi böyle hissetmedim. Sen yaralısın. Senin ruhunu, kalbini kırmışlar. Ben senin gözlerinin arkasındaki acıyı da kederi de üzüntüyü de görebiliyorum. Sen hiç aklın bir yere gitmeden gülmedin.

Yeniden onun gözlerinde ki buğuyu görünce ellerini bırakıp yüzünü aldı elleri arasına. Baş parmaklarının denk geldiği elmacık kemiklerini okşadı.

_ Ben senin yaralarını iğleştireceğim. Gözlerindeki acıyı da kederi de üzüntüyü de kaldıracağım. Zor olacak belki ama yapacağım. Ben.. Bende iyi hissettiriyorum. Ama senin yanında iyi hissettiriyorum. Ben senin yaralarını kapatırken sende benimkileri kapatacaksın. Duygu kapatacak.

Uzanıp dudaklarını alnına yasladı ve öpüp gözlerini kapattı. Evet yaralarını saracaklardı. Birlikte olacaktı bu.

_ Seni seviyorum.

Gerçekten o kadar içten söylemişti ki Kerem kalbinde hissediyordu. Soğuk havaya rağmen içi sıcacıktı. Hiç olmayacak şekilde. Zeynep bu laf üzerine gözlerini kapatırken dudaklarını birbirine bastırıp ellerini onun kollarına koydu.

_ Sev beni. Duyguyu sev. Bizi kimsesiz bırakma. Ben senin yaralarını kapatırım sen benim yanımdayken. Kızın da kapatır. Ona bizimki gibi bir hayat vermeyelim. Sevgi hissederek büyüsün. Bizi hissederek büyüsün.

Gözlerini açmadan dudaklarını çekmeden kollarını doladı ona. Kollarındaki kadını sararken derin bir nefes alıp verdi.

_ Öyle olacak. Kimsesiz değiliz benim için siz, sizin için ben varım.
Gözlerini araladıktan sonra kolunu omzuna atıp kendine çektikten sonra çıktılar. Odanın önüne gelince kolunu çekip elini tuttu.

_ İyi geceler.

_ İyi geceler.

Uzanıp yeniden alnından öptükten sonra odasının kapısını açtı. Zeynep gülümsedikten sonra odaya girdi ve yavaşça gözlerine bakarak kapattı. Kapatır kapatmaz derin bir nefes verip hızla atan kalbiyle birlikte ilerledi ve kızını beşiğinden alıp yatağa geçti. Onu kendine çekip öptü ve düşünmeye başladı. Bir sürü şey aklından geçerken gözleri çoktan kapatmıştı.

YENİ BİR HAYAT (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin