40.BÖLÜM

8.1K 317 34
                                    

Ben geldimm! Nasılsınız birtanelerim? Umarım çok iyisinizdir. 40.Bölümümüz hayırlı olsun! 40 bölüm dedik. Umarım bu zamana kadar sizleri memnun edip güzel şeyler hissettirmişimdir ve bundan sonra da tıpkı böyle devam eder♡
Bazı şeylerin oturacağı bölümlere geldik. Bu bölümde yine Zeynep ve Kerem'imizi gayet bir arada göreceğiz e tabi bir de minnoş Duygu'muzu. Sonda sizleri güzel bir süpriz bekliyor!

Hepinize iyi okumalar ♥ Sizleri çok seviyorum ♥ 》》》》》》》》 》 》 》 》 》

" Seni seviyorum! Bir kez de yazı ds okumuştu bunu nefes alış verişi hızlanırken. Yüzü gülmeye başlarken bir yandanda kızının güvende olduğunu bilmek rahatlatmıştı onu. Alt dudağı dişleri arasına heyecan kaynaklı geçerken kağıdı kenara bırakıp elbiseyi yeniden kaldırdı havaya ve baktı. Gerçekten çok güzeldi. Kısa olduğu belliydi ve bunun ona yakışacağından emin değildi. Bu düşünce yüzünü düşünürken elbiseyi kucağına geri koydu ve umutsuzca karşıya bakmaya başladı. Yakışır mıydı? Güzel durur muydu? Kerem'in hayal ettiği gibi olur muydu! Düşündüğü gerçekten bu olmuştu. Kerem beğenir mi ? Dediği gibi yakışır mı düşüncesi. Seni seviyorum demişti sevgisini açmıştı ve o oturup yakışıp yakışmayacağını düşünüyordu. Kendinden utanırken hızlıca kalktı yataktan ve dolabı açıp iç çamaşırlarını değiştirip mavinin renk akışı olan payetli kısa, sırtı U şekilinde sırtının ortasına kadar gelen dekolteli elbiseyi giyindi heyecanla. Kenardaki fermuarı çekip aynanın karşısına geçti heyecanla. Bir anlık görüntü gözüne çok güzel gelirken gerçekten inanamadı. Elbisenin güzelliğine bir kez daha hayran kalırken kendisine yakıştığını gördü. Hamileyken kilo almıştı elbette ama çalışmaktan koşturmaktan hiç bir şey yapmadan vermişti. Elbise üstüne tam otururken yüzü gülmeye başlamıştı. Bu onu gerçekten mutlu etmişti. Saçları biraz da olsa kabarmıştı ve bu görüntü hoşuna gitmemişti. Özel bir yer olduğu çok belliydi alışık olmasa bile. Hızlıca banyoya girdi ve dolabı açıp saç şekillendirici ile kıvırcık saçlarına hacim verdi. Yerine koyup kendine bakarken şimdi güzel olduğunu ve eski haline döndüğünü düşündü. "

"Banyodan çıkıp odaya geri döndüğünde ayakkabı olarak giyecek bir şeyinin olmadığını hatırlayınca kaldı olduğu yerde. Bu canını sıkarken aklına Kerem'in kendisi için aldığı ve dolapta duran eşyalar vardı. Kullanmamıştı onları ama şimdi kullanabilirdi. Aralarında ki sınırları bir bir kaldırmışlardı. Hem başka seçeneği de yoktu. Dolaba yaklaşıp açtı ve alt tarafta ki bir sürü çeşitten olan ayakkabılara baktı. Hiç bir arads görmediği kadar çok çeşit ve model vardı. Bunu daha fazla düşünmezken siyah çok yüksek olmayan topuklu ayakkabıları aldı giyinip yeniden aynaya geçti. Gerçekten güzel gözüküyordu beğenmişti bu görüntüyü. Hiç makyaj yoktu yüzünde ve buna dair malzemelerde yoktu. Hiç bir zaman umursamadığı şeyi bu seferde umursamamıştı. Zaten Kerem'in yanındayken kıpkırmızı kesiliyordu. İçi bunu düşünürken bile heyecanla dolup taşmıştı. Saçlarını düzeltip aynaya son kez baktı ve telefonunu alıp dediği gibi Kerem'i aradı. "

_ Aradığına göre hazırsın değil mi güzelim?

" Yüzü gülmeye başlarken kalbi hızlanmıştı, hareketleri kısıtlanmaya başlamıştı. "

_ N'oluyor bilmiyorum ama hazırım. Duyguyu göremeyince telaş etsemde senin yanında olduğunu öğrenince rahatladım.

_ Benim yanımda kızım. Biz seni bekliyoruz. Aşağıya inip arabaya bin. Ufuk yeri biliyor getirecek seni.
_ Tamam. Çıkıyorum şimdi.

_ Bekliyoruz seni.

" Telefonu kapatıp hızlıca üzerine bir şey aldı ve yine dolaptan siyah ince yapıda elde tutulan bir çanta alıp telefonunu içine attıktan sonra odadan çıkıp aşağıya indi. Kalbi heyecandan deli gibi atarken hiç böyle hissetmediğini anladı. Kapıyı açtığında delici soğuk içine işlemeye başlamıştı yine. İlerlediğinde Ufuğun bekliyor olduğunu gördü. Kapıyı açtığında gülümsedikten sonra bindi. Ne kadar da yabancıydı bu olanlar. Bunu kendisi yapsa bile yadırgamazdı ama kendisine yapılınca yadırgamıştı. Artık dile getirmek istemesezken istemeden iç çekmişti. "

YENİ BİR HAYAT (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin