YENİ BİR HAYAT (TAMAMLANDI)

Galing kay yazar110

637K 27.5K 3.6K

Kendi hayatını kızının üzerine adamış bir kadın... Hayatındaki en büyük şans olan o adam... Adam bir bataklık... Higit pa

YENİ BİR HAYAT (TANITIM)
1.BÖLÜM
2.BÖLÜM
3.BÖLÜM
5.BÖLÜM
6.BÖLÜM
7.BÖLÜM
8.BÖLÜM
9.BÖLÜM
10.BÖLÜM
11.BÖLÜM
12.BÖLÜM
13.BÖLÜM
14.BÖLÜM
15.BÖLÜM
Hakkımda 20 Şey
16.BÖLÜM
17.BÖLÜM
18.BÖLÜM
19.BÖLÜM
20.BÖLÜM
21.BÖLÜM
22.BÖLÜM
23.BÖLÜM
24.BÖLÜM
25.BÖLÜM
26.BÖLÜM
27.BÖLÜM
28.BÖLÜM
29.BÖLÜM
30.BÖLÜM
31.BÖLÜM
32.BÖLÜM
33.BÖLÜM
34.BÖLÜM
35.BÖLÜM
36.BÖLÜM
37.BÖLÜM
38.BÖLÜM
39.BÖLÜM
40.BÖLÜM
41.BÖLÜM
42.BÖLÜM
43.BÖLÜM
44.BÖLÜM
45.BÖLÜM
46.BÖLÜM
47.BÖLÜM
48.BÖLÜM
49.BÖLÜM
50.BÖLÜM
51.BÖLÜM
52.BÖLÜM
53.BÖLÜM
54.BÖLÜM
55.BÖLÜM
56.BÖLÜM
57.BÖLÜM
58.BÖLÜM
59.BÖLÜM
60.BÖLÜM
YENİ BİR GELİŞME!
61.BÖLÜM
62.BÖLÜM
63.BÖLÜM
64.BÖLÜM
65.BÖLÜM
66.BÖLÜM
67.BÖLÜM
68.BÖLÜM
69. BÖLÜM
70.BÖLÜM
71.BÖLÜM
72.BÖLÜM
73.BÖLÜM
74.BÖLÜM
75.BÖLÜM
76.BÖLÜM
77.BÖLÜM
78.BÖLÜM
79.BÖLÜM
80.BÖLÜM
81.BÖLÜM
82.BÖLÜM
83.BÖLÜM
84.BÖLÜM
85.BÖLÜM
86.BÖLÜM
87.BÖLÜM
88.BÖLÜM
BİLGİ
89.BÖLÜM
90.BÖLÜM
91.BÖLÜM
92.BÖLÜM
93.BÖLÜM
94.BÖLÜM
95.Bölüm
96.BÖLÜM
97.BÖLÜM
98.BÖLÜM
-YENİ KURGU-
99.BÖLÜM
100.BÖLÜM
GELDİM!
101.BÖLÜM
102.BÖLÜM
103.Bölüm
104.BÖLÜM
105.BÖLÜM
106.BÖLÜM
107.BÖLÜM
108.BÖLÜM
109.BÖLÜM
Bilgilendirme!
110.BÖLÜM
111.BÖLÜM
DANIŞMA'
Geldi!
Yeniden!
112.BÖLÜM

4.BÖLÜM

6.6K 326 22
Galing kay yazar110

Merhabalar arkadaşlar♥ Yeni bölüm ile geldim♥ Bölüm hakkında tahminleriniz oluyor anladığım kadarıyla. Yavaş yavaş açılacak herşey hiç merak etmeyin. Sindire sindire okuyacağız, göreceğiz. Ve umarım beğenirsiniz bölümleri, hikayemizi. Tek isteğim sizlerin beğenmesi♥

'Melekoleraa' Bu bölüm senin meleğim♥ Bu hikayemde de her zaman olduğu gibi hep yanımdasın♡ Çok ama çok Teşekkür Ediyorum bunun için♥ İyi ki varsın♥ Umarım beğeniyorsundur hikayemizi♥ Ve umarım bölümü beğenirsin. Umarım istediğin gibi olmuştur♥ Seni seviyorum♥ Öpüyorum çok♥

Hepinize iyi okumalar arkadaşlar♥ Umarım beğenirsiniz ♥ 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》

Akşama doğru işler iyice sıkılaşmaya başlamış, gidenlerin yerini hemen başkaları doldurmaya başlamıştı. Haliyle kaldır götür yenisini getir sipariş al siparişi getir derken iyice yorulmuşlardı. Zeynep tepsiyi götürüp bıraktıktan sonra Eymen'in yanına geldi.

_ Eymen yardıma ihtiyacın var mı?

_ Yok yok hallediyorum, bak
müşteri geldi hadi sen ona bak.

_ Tamam.

Zeynep geldiği yere hızla ilerlemeye başladı. Etrafa bakınınca tek bir masanın önünde bir şey olmadığını gördü. Baktı baktı.. Bir yerden tanıdık geliyordu bu adam kendisine. Sanki görmüştü daha önceden. İyice baktıktan sonra aklına geldi dünde gelmiş olduğu. Yine aynı özenli giyimli adamdı. Yapılı vücuduna giymiş olduğu takım elbiseyi bile gölgede bırakıyordu muhteşem yüzü. O muhteşem yüz ile göz dolduran giyiniş tarzı birleşince insanın odaklandığı tek yer oluyordu.

Zeynep daha fazla bakmadan hızlıca ilerledi yanına. Bu adam çok daha lüks yerlere gidebilirdi. Kıyafetiyle görünüşüyle yargılamıyordu ama görüntü olarak zengin birisi gibi gözüküyordu. Zeynep yüzüne bakarken gözlerine dikkat etti bir an. Karar veremedi; yeşildi anladığı kadarıyla ama koyuydu uzaktan kesinlikle yeşil olarak gözükmüyordu. Gözlerini kırpıştırırken konuştu.

_ Hoşgeldiniz. Bir şeye karar verdiniz mi?

_ Kahve alayım ama şekersiz ve sert olsun.

_ Peki, hemen getiriyorum.

Zeynep geri dönüp ilerlerken anı zamanda düşüncelerini de atmaya çalıştı. Kahveyi dediği gibi söyledikten sonra tepsiye koydu ve geri geldi. Kahveyi dikkatlice adamın önüne koyup yeniden ona döndü.

_ Başka bir şey ister misiniz?

Kerem elini fincanın kulpuna getirirken diğer eli ile de karşısında ki sandalyeyi gösterdi.

_ Otur.

Zeynep bir anda ne demek istediğini düşündü. Otur demişti. Kendisine. Ne alakaydı şimdi. Eliyle gösterdiği yere baktıktan sonra yeniden ona baktı anlamayan gözler ile.

_ Pardon.

_ Ne istiyorsun demedin mi? Otur.

_ Neden? Şaunda böyle bir şey mümkün değil. Farkındaysanız mesai saatleri içerisindeyim. Bir isteğiniz varsa alayım.

_ Otur. Daha kaç kere söylemeliyim?

Zeynep adamın gayet ciddi olduğunu görünce sinirden gülümsedi ama bunu hissetmedi bile.

_ Peki ben kaç defa söylemeliyim? Tek cevap o da hayır. Bence bunda anlaşılmayacak bir şey yok. Neyse ben size başka birisini yönlendireyim.

Zeynep arkasını dönüp adım atacakken adamın söylediği ile olduğu yerde kaldı.

_ Zeynep! Otur dedim.

Adını nereden biliyordu! Yakasına isminin yazılı olan yakalığı takmamıştı bile. Başını eğip baktı ama takmamıştı işte. Nerden biliyordu peki bu adam. Hemen arkasını döndü ve kısılan gözleri ile konuştu.

_ Adımı nerden biliyorsunuz?

_ Senin hakkında çok şey biliyorum.
Zeynep öylece yüzüne bakarken ne dediğini anlamaya çalıştı ama olmadı. Nasıl biliyordu? Tanışmadıklarına veya akraba olmadıklarına çok emindi. Olsa bilirdi zaten. Kızından başka kimsesi yoktu. Kerem onun yüzünde ki ifadeyi görünce söylediği sözü bıkkınlıkla yineledi.

_ Bu yüzden otur diyorum. Şimdi sabahtan beri tekrarlamaktan bunaldığım kelimeyi yineletme bana.

Zeynep o an merakına yenik düşerek etrafına baktı ve patronunun olmadığını gördü. Dediğini yaparak geçip oturdu karşısına ve aynı meraklı yüz ifadesi ile bakmaya devam etti.

_ Oturdum. Cevabımı alabilir miyim artık? Fazla vaktim yok görüyorsunuz. Adımı nerden biliyorsunuz? Ve senin hakkında çok şey biliyorum ne demek? Nerden biliyorsunuz ve ne biliyorsunuz?

Kerem fincanı dudaklarına götürdükten sonra yerine koydu.

_ İstediğimde herşeyi öğrenebilirim. Kim olduğu fark etmez. Senin hakkında da bilgi sahibi olmam hiç zor olmadı aslında.

Kerem konuşurken kafenin patronunun geldiğini gördü ve sözüne devam ederken elini kaldırıp durmasını işaret etti. Zeynep ağzı aralanırken patronuna baktı şaşkınlıkla. Durmuştu. Ses çıkartmamıştı. Anında geri dönmüştü. Onun gidişinin ardından karşısındaki adama geri döndü.

_ Yani neredeyse hakkında herşeyi biliyorum.

Neyin nesiydi bu adam? Nasıl bilebilirdi ki? Ajana benzer bir hali de yoktu. Dediğini yaptıracak bir otoritesi olduğu gibi aynı zamanda kendini beğenmiş gibi görünüyordu ve bu Zeynep'in sinirine dokunmaya başlıyordu.

_ Öyle mi? Hakkımda herşeyi biliyorsunuz yani ? Nerden bileceğim ben yalan söylemediğinizi?

_ Kızın var, sonra kızına bakan Reyhan, Reyhan'ın ve senin sevmediğiniz Cevdet. Keşin teki. Aynı zamanda sevmese de Reyhan'ın kardeşi. Sadece sen çalışıyorsun. O it herif de senin aldığın paranın üstüne konuyor. Sende orda kalmaya mecbur olduğun için buna izin veriyorsun. Baban bir kaç sene önce vefat etmiş, annen de sen küçükken. Kızına tek başına bakıyorsun. Hiç evlenmedin ama kızın var, babası ortada yok. Devam etmemi ister misin? Yeterince inandırabildim mi ?

Zeynep şaşkınlıkla dinledi dediklerini. Hepsi doğruydu atladığı bir şey yoktu. Zaten bu kadar basitti olanlar. Yetim kalan bir kız, o kızın çocuğu. Gözleri dolarken yüzünden masaya inmişti söz annesine babasına gelince. Hiç açmak istediği bir konu değildi bu. Hiç. Yarası kabuk bağlarken birileri yine kanatmayı başarıyordu işte. Peki ya bunları neden araştırmıştı? Ne istiyordu? Başını endişeyle kaldırıp çatık kaşları ile yüzüne baktı.

_ Peki neden araştırdınız bunları? Öylesine keyif için değil herhalde. Ne istiyorsunuz?

Kerem fincanı biraz ileri itip kollarını masanın üzerine koydu ve yüzüne odaklandı.

_ Adım Kerem Sayer. Tanımamış olmana şaşırdım. Her neyse. Dediğim gibi istediğim zaman çok uzun sürmeden herşeyi öğrenirim. Gördüğün gibi herşeyi biliyorum. Neden araştırdım sorusuna gelince; seninle bir anlaşma yapmak istiyorum Zeynep.

_ Anladım ne anlaşması bu?

_ Sana şu kadar söyleceğim eğer bu anlaşmaya uyarsan ve kabul edersen kızını o yerden, o adamın yanından kurtarabilirsin. Daha iyi yerde daha iyi şekilde bakabilirsin. Çalışmana da gerek kalmayacak. Sen sadece kızınla ilgileneceksin.

_ Nasıl olacakmış o? Sizin bu dediğinizi yapabilmem için benim bu ömrümün üstüne bir ömür daha yaşamam lazım anca o zaman olur. Hem çalışmayacağım hem kızıma bakacağım hemde çok iyi bir yerde çok iyi bir şekilde?

_ Aynen öyle. Tam da bunu anlattım çok doğru anlamışsın.

_ Şuan gerçekten ciddi misiniz diye bakıyorum. Kim bir insana hem de tanımadığı insana bir anlaşma için böyle şeyler vaad ederki?

_ Çok ciddiyim önce belirteyim. Ben bu söylediklerimi sana vaad ediyorum. Ve çok ciddiyim Zeynep eğer kabul edersen belki daha fazlasını bile yaşayabilirsin.

_ Sizi tanımıyorum kim olduğunuzu bilmiyorum. Sadece adınızı yeni öğrendim. Nerden bileceğim sizin başka nedenler için yapmadığınızı?

_ Bak sana anlatacağım herşeyi. Bu fırsatları bir daha bulamayabilirisin. Söz konusu olan şey kızın.

Zeynep arada kalsada dinlemeye karar verdi. Kalkıp gitmeliydi aslında bu ne saçmalık daha fazla konuşma demesi gerekirdi ama istediği şeyleri söylüyordü. Asla güveniyordu. Kim olduğunu bile bilmiyordu ama dinlemekten zarar gelmezdi. Eğer kafasına yatmazsa başka yerlere giderse konu hayır der kalkardı. Dikkatini çeken şey kızının geleceği cümlesiydi. Tek istediği şey ona iyi bir gelecek hazırlamaktı. Kendisi umrunda bile değildi. Tek düşündüğü şey kızıydı.

_ Sadece dinleyeceğim. Size güvendiğimi falan da sakın düşünmeyin çünkü güvenmiyorum.
_ Peki ben anlatayım sen öyle karar ver. Sana saçma gelebilir belki ki bencede öyle anlamlı olan en ufak bir şeyi yok. Şuanda kendi şirketimin başındayım. Ama resmi olarak benim değil. Eğer evlenirsem şirket tamamen bana devredilecek.

_ Yani?

_ Yani olay şu ki; biz seninle evleneceğiz..........................................

Ipagpatuloy ang Pagbabasa

Magugustuhan mo rin

45.1K 2.4K 14
"Aysima olmuyor, anlamıyor musun? Bir heves uğruna evlendik ama yürütemiyoruz işte." "Bir heves uğruna mı? Yaşadıklarımız bir heves miydi senin için...
3.1K 118 7
Babamın küs olduğu ailesiyle barışması için düştüm yollara. Ama sorun şu ki, babam ailesiyle neden küs bilmiyorum ve babam bunu bana söylmemekte ısra...
1K 335 17
Bir Künye Bir Mermi Aşk Hikayesi " Zıt kutuplar birbirini çekermiş." " Ama biz, birbirimize kenetlendik Kara." " Gülüm, bana son kez tek birşey söy...
2.4K 293 15
Instagram:azimet340 Peşindeki çetenin elinde ölmemek için İstanbul'dan Mardin'e kaçan hırsız bir kız. Umay... Ve berdel ile evlenmekten Mardin'den İs...