Bölüm 35

727 129 81
                                    

cr: 穿山甲国王

Bu kötü… Eric telaşlanmıştı ve ortamı yatıştırmak istedi. Du Ze ve Xiu'ya baktı ve içtenlikle konuştu: "Çok üzgünüm, takım arkadaşım düşüncesizce davrandı ama lütfen ona aldırmayın, aslında zararsız biridir."

Eric gerçekten üzgünmüş gibi görünüyordu. Sarışın genç iyi niyetini gösterdi: " Seni çok sevdim."

Du Ze anında ürperdi. Xiu’nun ensesindeki elleri o kadar sıkıydı ki birazdan başının kopacağından korkuyordu.

"Pişman oldum." Xiu'nun sesi herkesin duyabileceği kadar yüksek değildi, "Şimdi öleceksin, eh?"

Son cümle kötü niyetle doluydu ve küçük cüce başını yana doğru eğerek kahverengi saçlı kişiye bir bakış attı ve emretti, "Öldür onları."

Senin sorunun ne, Moe Lordu?

Sevimli okuyucu çaresizce önceki konuşmayı hatırlamaya çalıştı: Sorun yok, cümlelerde bir sıkıntı olmamalı? Neden baş kahraman aniden öfke noktası dürtülmüş gibi patlamaya hazır gale geldi - elf ve cüce versiyonun G noktaları farklı mı? Orijinal "Melez"de baş kahramanın her farklı formu için farklı diyaloglara ihtiyaç duyuyordu!

Xiu'nun emrini duyduktan sonra İhtiyar John, paralı asker ekibine doğru yürümeye başladı. Hâlâ gülümsüyordu ve nazikçe konuştu: "Aslında, ben ölümü pek sevmem, ama küçük efendim biraz inatçı..."

İhtiyar John makul bir şekilde konuşuyor gibiydi, bu yüzden Eric çatışmayı durdurmaya çalıştı: "Sizi gücendirmeye çalışmıyoruz, bir yanlış anlaşılma olmalı!"

Yaşlı John'un sesi nezaketle doluydu: "Küçük efendi sizi öldürmek istedi - kulağa çok fazla geldiğini biliyorum, ama onu şımartacağım. Şu anda sahip olduğumuz tek efendi o."

Sadık İhtiyar John'la yüzleşen Eric'in dili tutulmuştu, Enoch hançerini çıkardı, Bart büyük kılıcını çekti ve Honey, Bart'ın omzundan atladı.

Anka Kuşu kanatlarını açıp İhtiyar John'un omzundan uçtu. İhtiyar John, katarını çıkardı ve paralı asker ekibine bakarken, saldırmadan önce bir özür dilermiş gibi eğildi.

"Beni affedin lütfen."

Konuşmayı bitirir bitirmez İhtiyar John paralı asker ekibine doğru koşmaya başladı. İhtiyar John gerçekten hızlı olduğu için, Du Ze, kahverengi saçlı adamın onlara doğru koşarken bir anda paralı asker ekibiyle savaşmaya başladığını gördü.

"Zheng!"

Bart, İhtiyar John’un saldırısını büyük kılıcıyla durdururken kıvılcımlar çıktı. Kızıl bir savaş aurası da gücüne katkıda bulundu, ancak yine de Bart'ın ayaklarının altındaki zemin çatladı. İki kişi yoğun bir baskı altında kaldı ve etraflarındaki insanlar birkaç adım geri fırlatıldı.

Bart vücudunu sabitlemeyi başardı. Karşısındaki zayıf görünümlü kahverengi saçlı kişiye baktı. Diğer adam hâlâ nazikçe gülümsüyor ve oldukça rahat görünüyordu. Onun aksine Bart kenara itiliyordu. Güçlü adamın büyük kılıcı tutan kolundaki  kaslarla ve damarlar şişmişti. Yüzünden ter damlıyordu.

Bart, kollarındaki baskının çok arttığını ve buna daha fazla dayanamayacağını düşündü.

"Kılank!"

Enoch, üzerinden uçan büyük kılıçtan kaçınmak için yana yuvarlandı. Yaşlı John'a baktı ve bağırdı: “Seni af mı edelim? Özrün, yalnızca ölmemiz gerektiği anlamına mı geliyor?!"

"Aptal Enoch!" Honey ayağını yere vurdu. "Sevgilimin kızması senin hatan!"

Eric, İhtiyar John tarafından kenara atılan Bart'a doğru koştu ve güçlü adamı kaldırdı: "Bart, iyi misin?"

The Reader and Protagonist Definitely Have to Be in True Love [BL]Where stories live. Discover now