Bölüm 8.2 - Baş Kahraman: ... Buraya Gel.

1.1K 179 89
                                    


Tam şu an, Xiu, Du Ze'nin bileğini ısırmıştı. Zarif ve yakışıklı bir vampir gibi görünüyordu. İnce, buz kadar soğuk dudakları Du Ze'nin bileğine yapışmıştı, açgözlülükle kanını emiyordu. Xiu'nun uzun siyah saçları tıpkı iki şelale gibi yanaklarına döküldü. Ölümsüzün güzel yüzü, üç boyutlu ve soluktu.

Du Ze bileğindeki kayganlığı hissetti. Buz kadar soğuk dil, bileğini ileri ve geri yaladı, daha sonra elini bıraktı. Biraz soluk olması dışında, bileği aynı görünüyordu. Eğer Xiu'nun dudakları nemli ve koyu kırmızı olmasaydı, Du Ze sadece hayal gördüğünü bile sanabilirdi.

Kan, soluk dudakları kızıl yaptı. Xiu, Du Ze'nin şaşırmış ifadesini fark etmedi. Siyah cübbesini iki yanından çekti ve soluk göğsünü gözler önüne serdi. Beyaz cildin altında, mavi kan damarları görülebiliyordu. Xiu sağ elini kaldırdı ve oldukça doğal bir şekilde, kemikleri kalbin bulunduğu sağ göğsüne soktu.

Beyaz kemikler göğsüne gömülmüştü, Xiu kaşlarını çattı ve elini geri çekmeden önce bir büyü yaptı. Birşey o bölgeden süzüldü - siyah ve kırmızı kan. Kan, Xiu'nun cildinde karışık bir şekle büründü.

Du Ze'nin beyni sonunda donmuştu. Gözlerine inanamıyordu. Siyah ve kırmızı çizgiler - bu kan anlaşmasıydı!

Peki ya efendi ve köle anlaşması?

Şimdi Du Ze'nin sözleşmenin, sıfırlama yeteneği yüzünden geçersiz sayılması ve Xiu'nun sinirleneceğinden korkması anlamsızdı. Efendi ve köle anlaşması ruh üzerine yeminle gerçekleşirdi. Yalnızca kölenin efendiye sadık kalması gerekirdi. Eğer köle efendisine ihanet ederse, sözleşme tarafından öldürülürdü. Ama kan anlaşması kanı kullanırdı. Efendi sözleşmeyi yaptığı kişiden kanını alır, daha sonra kendi vücuduyla bir kan anlaşması canavarı yaratırdı. Kan anlaşması canavarı, anlaşması yapılan kişiyi kanından tanırdı. Ve efendi diğer kişiyi istediği zaman öldürebilirdi. Eğer anlaşma yapılan kişi kaçarsa, efendi, canavarı kullanarak onu bulabilirdi. Eğer efendi ölürse, o zaman canavar anlaşma yapılmış kişiyi öldürürdü - Bu asla yok olmayacak, kalıcı bir köle anlaşmasıydı.

"Melez"de kan anlaşması ilk defa, Xiu kendisinden nefret eden bir harem üyesini yakalarken kullanılmıştı.

Du Ze: ... Ha ha ha ha ha ha ha.

Xiu, cübbesini göğsünü kapatmak için geri çekti. Lich'in ruh hali oldukça iyi görünüyordu. Kaşları eskisi kadar çatık değildi. Du Ze'nin soğuk gözlerini görünce, Xiu iç çekti. "..."

Du Ze... Du Ze önemli bir anda şarjı biten kulaklıklarını yok etme dürtüsü hissetti. İlerde daha acı deneyimler edineceğini bilmiyordu.

Artık, sefil borç ödemeli hayatına başlamıştı. (Zorbalığa uğrayan uke/shou olarak.)

Şimdi Du Ze'nin minik hayatını ellerinde tuttuğuna göre, kötüleşmiş baş kahraman Du Ze'nin işlevleri için çeşitlilik geliştirdi ve astını tamamen kullanacağına dair yemin etti. Du Ze, her gece ruhunun yarısını sundu. Ölümsüz laneti büyüsü için çalışma yapılırken, Du Ze test objesi olarak kullanılıyordu. Ölümsüz virüsü büyüsü çalışmaları yapılırken, Du Ze test objesi olarak kullanılıyordu. Karanlık ölümsüz büyüsü çalışmaları yapılırken, Du Ze test objesi olarak kullanılıyordu. Ölümsüz simya büyüsü çalışmaları yapılırken, Du Ze test objesi olarak kullanılıyordu. Ölümsüz çağırma büyüsü yapılırken... acı çeken okuyucu sadece orada oturabiliyordu.

 acı çeken okuyucu sadece orada oturabiliyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
The Reader and Protagonist Definitely Have to Be in True Love [BL]Where stories live. Discover now