Bölüm 23 - Okuyucu: Çoktan pantolonumu çıkardım ve bana gösterdiğin şey bu mu?!

1.1K 155 118
                                    


Alice yatağa geri yaslandı, Violet yine de ayrılmak istemedi. Alice'in elini tuttu, Du Ze ve Xiu'ya döndü ve utanç içinde kırmızı gözlerini ovuşturdu: "İsterseniz gülebilirsiniz, bu benim kız kardeşim Alice - aynı zamanda sevgilim."

Kardeşim, sen çok cesursun! - Bunu düşünürken Du Ze'nin başı ağrıdı. Violet kendisini de öpüşürken gördüğü için, Alice'le ilişkisini cüretkarca açıkladığı sonucuna vardı. Şimdi Violet ikisini de aynı tabuyu ihlal eden arkadaşlar olarak düşünüyordu. Şapşal Du Ze endişelenmişti: Baş kahramanın "yamulmuş kız kardeşleri düzelt" planı mahvolmuştu! Xiu kendini kardeşlere beğendirmede "kahraman kızı kurtarır" ve "bilimsel kurtarma" olaylarıyla başarısız olmuştu. Baş kahraman... kaydedilmiş dosyayı silebilir ve tekrar oynayabilirdin.

Du Ze dehşet içindeydi. Xiu'ya baktı ve onun da kendisine geri bakarken buldu. Lich'in tüm dikkati kendisine toplanmıştı, bakışları çok ciddiydi ve Du Ze ne kadar zamandır baktığını bilmiyordu. Xiu sakince bakışlarını çevirmeden önce kısa bir süreliğine bakıştılar.

Du Ze: ?

Violet Alice'in kulağına fısıldadı, Du Ze ve Xiu'yu ona tanıtıyor gibi görünüyordu. Alice utangaç bir şekilde iki yabancıya gülümsedi. Kardeşinden daha da içine kapanık görünüyordu ve Violet'in tüm konuşmayı yapmasına izin veriyordu.

"En azından size Büyücü'yü öldürdüğünüz için teşekkür edebiliriz. Yine de size sormak istiyorum... şimdiki planınız nedir?"

Bu konuşma Du Ze'yi şaşırttı. Tüm bu zaman boyunca baş kahraman ve kendisi kaçıyordu; durup da gelecek planları yapmak için şansları olmamıştı. "Melez"in orjinal konusunda, baş kahraman Kayıp Şehri terk ettiğinde amacı intikam almaktı. Hedefine yaklaştıkça, dünyaya olan nefreti daha çok arttı ve yaşayan her canlının yok olması gerektiğine karar verdi.

Dünyanın bir değeri yok bu yüzden yok et onu.

Du Ze'nin, kahramanın ona haksızlık yapan insanlardan intikam almasına itirazı etmemişti. Aksine, baş kahraman onlara zorbalık ettiğinde oldukça heyecanlıydı - titreyin aptal ölümlüler, benim sevimli kahramanıma yanlış yapmanın bedeli budur!

Ancak kahraman hedefini sadece ona yanlış yapanlardan tüm insanlara ve sonunda tüm dünyaya çevirdiğinde bu baş kahramanın bozulduğunun bir işaretiydi.

Herkes yanıldığımı söylüyor. Madem yanılıyorum, o zaman neden kimse beni durduramıyor? Ölüm benim yanıldığımı kanıtlayana kadar devam edeceğim.

O kişi yanıldığını anlayıp geri dönmeye karar vermeden hata üzerine hata yapmaya devam etti, ta ki ölene kadar.

Du Ze istemsizce Xiu'ya baktı. İblis kardeşler de ona bakıyordu. Lich duygusuzca bakışlarını kaldırdı ve boğukça konuştu: "Bir kişi nasıl Kayıp Şehre gidebilir?"

Violet şaşırmıştı. Büyük ihtimalle kıtanın diğer tarafından geldiklerini tahmin etmişti, ki bu olağandışı değildi. Zaman zaman bazı nedenlerden dolayı kıtanın Ters Tarafı'na gelen bazı insanlar vardı. Bu insanlar ya Ters Taraf'ın sert ortamı yüzünden ölmüşlerdi ya da buraya yerleşmişlerdi ve yol kapandığı için asla kıtaya dönmemişlerdi.

Onlara hatırlatmak istedi: "Kıtanın Ters Tarafı'ndayken insanlar diğer tarafına gidemezler çünkü..." Lich'in yüzündeki ifadeyi görünce sesi gitgide kısıldı. Violet saçma konuştuğunun farkına varmıştı.

"Agares'deki Kayıp Şehre gitmek için iznin var mı?" Bunu söyledikten sonra bir hata yaptığını fark etti ve açıklamaya başladı: "Kayıp Şehir'deki Agares'e gitmek için Lord'un iznini almalısınız."

The Reader and Protagonist Definitely Have to Be in True Love [BL]Where stories live. Discover now