Bölüm 2.1 Yazar: ...Anlaşıldı.

1.8K 236 163
                                    


Du Ze, Dungeon Fighter Online oyununun günlük görevlerini bitirince, web sayfasını tekrar açtı. Yazar henüz aktif değildi ve Du Ze ne kadar istese de, öfkesini çıkarmak için bilgisayara vuramadı.

Yazar online olmadığından, Du Ze içindeki boşluğu gidermek için yalnızca "Melez"i tekrar okuyabilirdi. Fakat, "Melez"in ana sayfasını açtığında, önceden yazdığı yorumun dikkat çektiğini gördü.

[Kullanıcı Adı: Duzi, Yorum:"Melez", Kaynakça:1, Inceleme Bölümü:17]

İğrenç hikaye. Yazar aptal bir a*cık.

Baş karakter aptal bir aziz gibi. Yani, gidip birkaç ucuz sürtüğü mü kurtardı?. Baş karakterin beyni bokla dolu, beyni yerine şeyiyle mi düşünüyor???

Bu okuyucu onun ucuz sürtük takımı tarafından zorbalığa uğramasını dört gözle bekliyor.

*****

Yazar cevapladı: ...Anlaşıldı.

*****

Kullanıcı[QinQinZiJin]: İlk yorumu yapan kişi aptal bir a*cık!

*****

Kullanıcı[QuiIsMyLife]: Bu insanlar haklı, trollü umursama!!!

*****

Kullanıcı[WeaponOfMassDestruction]: Kışkırtılmayı sevmiyorsun, troll yorumlar okuyacak kadar mazoşistsin, içtenlikle gerçek kullanıcının ilaç almasını öneriyorum.

... ...]

Du Ze sayfaki yorumlara baktı ve aniden ağlayacak gibi hissetti.

Oyunu yanlış oynadın, başkan! Yazarın duyguları incindi ve yazmayı bıraktı, sorun ne? Hayır, hayır hayır hayır hayır hayır, ah ah ah-

Sanki S ve B* şeklinde iki kuş kafasının üstünde dönüp duruyormuş gibi hissetti. Bu kritik durumu kurtarmak için, ücretli oy biletleriyle oylama yapmaya başladı. Du Ze üstteki yorumlara baktıkça, HP puanı sabit bir şekilde azalıyormuş gibi hissediyordu *dürter* *dürter* *dürter* *dürter* *dürter* ... Kanı üç metre yüksekliğe fışkırana kadar onu ölümüne dürtüyordu.

*(SB aptal a*cık anlamına geliyor.)*

Du Ze ümitsizce, gece gündüz sayfayı yeniledi ama Qiu bir türlü ortaya çıkmadı. Sonuç olarak annesi onu yatağa girmeye zorladı. Saatlerce dönüp durup, uyuyamayınca, Du Ze gizlice, internete girmek için kaplumbağa hızındaki telefonunu kullandı.

Belki de cennet ve en az onun kadar şanssız olan yazar bu okuyucuyu göz ardı edecek kadar gaddar değildi. Bu sefer, Du Ze "Melez"in ana sayfasını açtığında bir güncelleme gördü.

[Ben döndüm. Pazartesi yeni bölümü atacağım. :P]

Bu yazar çok sevimli! Zavallı ve yorgun okuyucu anında depresyon modundan kurtuldu. Du Ze elinde cep telefonu, gözünde gözlükler ve kulağında kulaklıklarla uykuya daldı. Bunun bir trajedinin başlangıcı olduğunu bilmiyordu.

Pazartesi, Yi Ye Zhi Qiu bölüm attı ve Du Ze gerçek bir fan gibi hemen bölümü açtı. Du Ze bu defa çok dürüsttü, yazarı desteklemek için tüm oylarını kullandı ve yorum yaptı.

"Melez" hikayesi yayınlanmaya devam etti. Baş kahraman ve grubu, çöküntü kuleden Sihir Akademisi'ne geri döndü. Akademi, durumu araştırması ve baş kahramanı ödüllendirmesi için bir öğretmen gönderdi. Hatta onun okullararası yarışmaya katılmasına izin verdi. Yarışma sırasında, baş kahraman, üstün başarısıyla izleyicileri hayretler içerisinde bıraktı.

Bir insan olan baş kahramanın hediyesi "öğrenme"ydi ve harika bir yeteneğe sahipti. Onun için, level atlamak çok normaldi; sihirli savaş sanatları öğrenmek normaldi; ateş, toprak, su ve havadan oluşan dört büyülü elementte ustalaşmak normaldi; baş kahraman gerçek bir OP*. Burada birçok harem üyesi, küçük kardeş, düşmanlar ve tabii ki yok olmak kaderi olan BOSS bulunuyordu.

The Reader and Protagonist Definitely Have to Be in True Love [BL]Where stories live. Discover now