Bölüm 32

816 132 64
                                    


Cüce Harabeleri, "Melez" in ana konularından biriydi. Baş kahraman Elf Ormanı'ndan ayrıldı ve Kaos Kıtasını sehayat etmeye başladı. İntikam planını gerçekleştirmek için paralı asker loncasına katıldı. Yeni kayıt olan paralı askerler “E” sınıfı olarak derecelendirilir ve yalnızca ayak işleri türünde bazı basit E-sınıfı görevleri üstlenebilirlerdi. Baş kahraman daha sonra, derecelendirilmemiş "Cüce Harabelerini Keşfet" görevini gördü. Harabelerden yüksek dereceli S seviyesi bir parça getirebildiği sürece, paralı asker rütbesi rokete hızında yükselecekti. Bu ona, kendi paralı asker loncasısını kurmak da dahil bir çok şeyi yapma yetkisi verecekti.

Baş kahraman görevini tamamladıktan sonra, Cüce Harabelerine giden bir paralı asker grubu ona bir davetiye gönderdi. Baş kahraman, uzun süre beraber olduğu eski düşmanıyla karşılaştı (Dipnot: basitçe en büyük rakibiyle). Fakat, her iki taraf da kimliklerini gizlediği için, birbirleriyle huzurlu bir şekilde işbirliği yapabildiler, hatta karşılıklı sempati yarattılar.

Bu, "Melez"in yorumlar bölümünün "çürümüş" kızlar (fujoshiler) tarafından işgal edilmesine neden  olmuştu. Du Ze, elindeki doujinshi'nin onların online konuşmalarının bir sonucu olduğundan şüpheleniyordu. Lanet olsun!

Cüce Harabeleri iç şehir ve dış şehir olmak üzere ikiye ayrılıyordu. Dış şehir cücelerin üretim bölgesiyken, iç şehir ise cücelerin yerleşim alanıydı. Dördüncü çağda kıtayı cüceler yönetiyordu. Tüm malzemeler ve hazineler, Kaos Kıtası'nın kalbi olan cücelerin gümüş şehrine gönderiliyordu. Cüce ırkının gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasının ardından, Cüce Harabeleri diğer ırklar için bir hazine kaynağı oldu. Çok sayıda tehlike bulundurmasına rağmen, büyük miktardaki servetin cazibesi güçlüydü. Baş kahraman ve düşman ekibi muhteşemdi ve hatta iç şehre bile girdiler.

İç şehri incelerken büyülü bir kapı buldular ama açamadılar. Herkes cücelerin en büyük hazinesinin kapının ardında olduğuna kendini inandırmıştı. Kapıyı açmaya çalıştılar, ancak baş kahraman dokunana kadar her şey nafileydi. Xiu kapının içine çekildiğinde herkes şok olmuştu.

Baş kahraman uyandığında, cüce kanını uyandırdığını keşfetmişti. Ve büyülü kapıya Bilgelik Kapısı dendiğini öğrendi. O an cücelerin işleme ve madem bilimi çalıştıkları yerdeydi. Baş kahraman, ancak gerekli tüm dersleri aldıktan sonra ayrılabilirdi. Bilgelik Kapısı'ndan çıktığında, cüce dilinde ustalaştı ve nasıl alet yapılacağını öğrendi.

"Bızzt, kılank, bızzt, kılank."

Yaklaşan ayak sesleri,  "Melez"in olay örgüsünü hatırlamaya çalışan Du Ze'yi yarıda kesti. Du Ze ve Xiu, sokağın diğer tarafından yavaşça onlara doğru yürüyen uzun boylu figüre baktı. Eski bir mekanik kuklaydı. Her adımında parçalarının takırdadığını duyabiliyorlardı. Görünüşü daha önce gördükleri tek yıldızlı mekanik kuklalardan daha beter olsa da göğsünde beş yıldız vardı.

Tek yıldızlı mekanik kukla, komutanın karşısındaki bir asker gibi dikildi ve eski mekanik kuklaya bildirdi: "Numara XH17178 bu kimliği belirsiz kişiyi eve getirdi."

Eski mekanik kuklanın sesi de robotik bir tondaydı ancak Du Ze onun biraz daha insancıl olduğunu hissetti: "Bekle".

"Bip - Emir alındı, bekleme moduna geçiliyor."

Tek yıldızlı mekanik kukla, sessizce bir tarafa çekilmeden önce Du Ze ve Xiu'yu yere koydu. Eski mekanik kukla, Du Ze ve Xiu'ya baktı. Xiu’yu görünce gözleri aniden parladı. Ses tonu bile heyecanın izlerini taşıyordu.

"Evine tekrar hoş geldin çocuğum." Eski mekanik kuklanın mavi ışıkları nazik bir his veriyordu. "Bana yaşlı John diyebilirsin".

Xiu sessiz kaldı ve yanıt vermedi. Yaşlı John mırıldandı: "Çok uzun zamandır kayıp mıydın evladım?"

The Reader and Protagonist Definitely Have to Be in True Love [BL]Where stories live. Discover now