Bölüm 33

739 129 84
                                    


İki gün sonra, Violet ve Alice Belial Şehri'ne geri döndü.

Tuhaf bir şeyler oluyor gibiydi. İblis kız kardeşlerin evindeki tüm gardiyanlar sessizdi. Gerçekten konuşmak istiyor ama cesaret edemiyorlar gibi görünüyorlardı. İki kız kardeş tek gözlük takan iblisi görünce, gardiyanlarını neyin korkuttuğunu anladılar.

"Belial Şehrinin Lordları," dedi Rachel kibarca gülümseyerek. "Bence konuşmalıyız."

***

Cüce Harabeleri'nin iç şehri, 22 yol ve 10 Sephirot'u temsil eden 10 dairesel plazayla, Kabala Hayat Ağacı modeline göre inşa edilmişti. Bilgelik Kapısı, şehrin iç kısmının sol üst köşesindeki meydanda yer alıyordu. Kabala ilmine göre, bu Sephirot bilgeliği temsil ediyordu.

Du Ze, Cüce Harabeleri'nde iki gün kaldı. İlk günün gece yarısında Du Ze’nin ellerindeki doujinshi normal görünümüne kavuşmuştu - harika, çok iyi!

Du Ze’nin boğazına bir ağız dolusu kan sıkışmıştı ve neredeyse onu boğuyordu. Bilgelik Kapısı'nın içinde zaman, 60: 1 oranı ile dışarıdaki zamandan daha hızlı ilerliyordu. Yani Xiu, yaklaşık 40 gündür doujinshinin 1/5'ini elinde tutuyordu - 8 sayfalık doujinshi ile 40 gün, baş kahramanın düşmesi için yeterli!

Memleketin çiçekleri küçük sarı (porno) kitap tarafından yok edildi...

Xiu'nun şu an ne yaptığını düşünmemeye kendini zorlayan Du Ze dışarı çıktı. İç şehrin olağanüstü mimari tarzına bakmayı seviyordu. Sokaklar birbirinden farklı bir sürü evle doluydu, tıpkı peri masallarındaki cücelerin minyatür evleri gibi. Du Ze eğildi ve birkaç eve girdi. Beklenmedik bir şekilde, tüm evler bir zamanlar burada yaşayan cücelerden izlerle doluydu. İzler o kadar belirgindi ki Du Ze daha önce neler yaptıklarını tahmin edebiliyordu; banyo yapıyor, yemek yiyor ve mekanik parçaları monte ediyorlardı. Bazı nedenlerden dolayı, tüm cüceler, yaptıkları şeylerin tam ortasında kaybolmuş gibilerdi.

Boş eve bakan Du Ze sokağa geri dönmeden önce ürperdi. Sokakta hâlâ bazı mekanik faaliyetler olmasına rağmen, cücelerin eksikliği nedeniyle yine de terk edilmiş hissettiriyordu.

Cücelerin… Ortadan kaybolmalarının nedeni neydi?

Du Ze yazar değildi, bu yüzden Yi Ye Zhi Qiu'nun bu olay hakkında ne yazmayı planladığını bilmiyordu. Cücelerin ortadan kaybolmasının nedeni, "Melez" için önemli bir olay örgüsü gibi görünüyordu, ancak Du Ze bu dünyaya geçtiği için bunun nedenini henüz öğrenmemişti.

Du Ze, son birkaç gündür ona eşlik eden Yaşlı John'u düşünmeden edemedi. Oldukça eski görünen bu mekanik kukladan romanda bahsedilmemişti. Romandaki ve şimdiki olayların arasındaki farkı düşününce, aniden büyük bir tahmin Du Ze'nin aklında belirdi.

"Ne kadar zamandır buradasın?"

Du Ze'nin sorusunu duyunca Yaşlı John küçük Anka kuşu ile oynamayı bıraktı ve cevap verdi. Sesi düşünceler içinde kaybolmuş, sanki eski anıların denizine dalmış gibi hatıralarla doluydu, "Kırk bin yıl olmuştur sanırım?"

İhtiyar John göğsündeki yıldızlara dokundu: “Ben mekanik kuklaların ikinci neslindenim. Efendim benim için en iyi güç cihazını kullandı. Bu yüzden şimdiye kadar böyle yaşayabildim. Ama güç cihazım neredeyse sınırında. Başka bir yılda kalbim duracak." Du Ze'ye baktı. "Sizi ölmeden önce görebilmiş olmam harika."

Bir makinenin "yaşamak" ve "ölmek"ten bahsettiğini duymak garip geliyordu, ama İhtiyar John konuşurken sesi kederle doluydu. Mekanik kukla bu boş şehirde binlerce yıldır dolaşmıştı ve hatta duygular geliştirmişti.

The Reader and Protagonist Definitely Have to Be in True Love [BL]Where stories live. Discover now