Bölüm 13 - Okuyucu: Bu genç adam güzelliği sana vermeyecek!

1K 160 83
                                    


(Xiu'nun cüce formu)

Yanındaki çocuğa bakınca, Du Ze'nin kafası heyecan verici başlıklarla doldu:

"Trajedi! Kederli baba aç çocuğuyla yabancı şehirlerde dolaşıyor."

"Benim zavallı talihsiz kahramanım. Neden aniden bir shotaya* döndün?

*(Lolitanın erkek versiyonu gibi. Güzel erkek çocukları.)*

"Gizemli geçmişi olan bir başıboş! Omuzlarında dünyanın kaderi, kurtaracak mı yoksa yok mu edecek? Hangi geleceği seçecek?"

Yazar kaderi için yas tutmak istiyordu ama değiştiremiyordu. Yetenekli tanrının 30 yıl önce başlattığı olay, durdurulamazdı.

"Melez"de, baş kahraman Kayıp Şehirde'ki ışık hüzmesine girdi, Zaman Koridoru'na çekildi ve Cüceler'in yaptığı metal piramiti gördü. O zaman, baş kahraman piramiti aktif edememişti bu yüzden transfer büyüsünü kullanarak piramitin tepesine çıktı ve Elfler Ağacı şehrine gitti, elf hikayesi bölümü böyle başlamıştı. Cüce hikayesi bölümü içinse, uzun bir zaman sonra baş kahraman, Cüce harabelerini araştıran bir paralı asker grubuna katılmıştı, o sırada Cüce kanı uyanmıştı.

Öyleyse neden o üç kişi ortaya çıktı? O küçük adam da kahramanın Cüce kanını uyandırmıştı!

Cüce soyunun kilitli olmasının nedeni hikayenin kahramanının piramiti aktif hale getirmesine sonra izin vermesiydi. Ondan sonra kıtanın yüksek seviye bölgesinin "geçişini" açabilirdi - Ters Taraf. Hikayeye göre baş kahraman seviye 100'e kadar ulaşmıştı yani Ters Taraf ona göre tehlikeli değildi. Fakat, şimdi... Du Ze, baş kahramanın  yumuşak,  beyaz ve narin formuna baktı. Önlerindeki gelecek çok belirsizdi.

Sarı ve mavi aylar, mor gökyüzüne çıktı. Gökyüzünün nadir rengi onlara Ters Taraf'ta olduklarını söylüyordu. Yi Ye Zhi Qiu, burayı az kaynakları olan çorak bir arazi olarak tanımlamıştı. İkinci çağ sırasında, Melekler ve Elfler, İblisler'i bu yere sürmüştü. Dördüncü çağda ise, Cüceler, Ölümsüzler'i buraya sürmüştü ve geçişi kapatmak için metal piramiti yapmışlardı.

Böylece, kıtanın Ters Tarafı, orman kanunlarının hakim olduğu, şeytani yaratıkların yaşadığı bir yer haline gelmişti. Burada hiç ülke yoktu, sadece 72 şehir vardı. Her şehir çok güçlüydü ve halk tek bir İblis Tanrısı'na ibadet ederdi - İblis Irkı'nın en güçlü şeytanına.

Du Ze, Yi Ye Zhi Qiu'nun ne yazdığının oldukça farkındaydı; Tüm ırklar arasında, İblisler'in yok etme yeteneği en güçlüsüydü... güçlü...

Soru: Kıtanın en yüksek seviyesi olan Ters Taraf'ta, savaşmayan bir otaku ile yalnızca inşa etme becerisi olan birisi nasıl hayatta kalabilir? Bir rehber istiyorum... TAT

Rüzgar, kan kokusunu da üzerinde taşıyarak esti. Du Ze kan kokusunun kaynağını aradı ve kokunun baş kahramandan geldiğini gördü! Xiu yerde ifadesizce kıvrılmıştı, üzerindeki siyah cübbe battaniye gibi görünüyordu. Du Ze bir süre tereddüt ettikten sonra uzandı ve cübbenin altına baktı. Xiu'nun belindeki derin yara artık kanamıyordu ama her nefesi etini titretiyor ve solduruyordu.

Umutsuz Du Ze yarayı görünce endişelendi. Lich formu ölümsüz olsa bile Cüce formunda bu kural geçerli değildi. Aynı zamanda, Xiu'nun dönüşebilmesi için dört kanını da uyandırması lazımdı.

Du Ze ayağa kalktı ve etrafına baktı. Kıtanın Ters Tarafı oldukça çorak ve ıssızdı. Gözleri yalnızca taş toprak görüyordu. Çok az bitki vardı. Aniden, arkasında bir ses duydu. Şapşal okuyucu neşeyle arkasını döndü, baş kahramanın halesinin onu kurtarması için bir ölümsüz/tanrı/sevimli bir kız/dost vb. göndermesini umuyordu. Gerçekten, bu YY noveli, küçük bir çocuğa da zorbalık etmezdi-

The Reader and Protagonist Definitely Have to Be in True Love [BL]Where stories live. Discover now