Bölüm 22 - Yazar: YY Novellerinde Lililer Düz Olabilir.

1.1K 147 127
                                    

(Not: Lili lezbiyen anlamına geliyor.)

Xiu ten temasından nefret etmezdi. Bu kişinin bedeni yumuşaktı ve ölümsüzün soğuk cildi ısınıyormuş gibi hissediyordu.

O koku...

Xiu bir süre tereddüt ettikten sonra elini uzatıp Du Ze'nin nefesini hissetti. Du Ze her nefes verdiğinde, Xiu'nun parmakları sıcak ve nemli havayla kaplanıyordu ama altında ölümsüzün soğuk nefesi vardı.

Du Ze, Xiu'nun hareketleri yüzünden uyanmıştı. Siyah saçlı genç gözlerini açtı, kafası karışmış gibi görünüyordu ama başını kaldırmadı. Sağ eli beceriklice ve aceleyle gözlüğünü bulana kadar etrafta dolandı. Du Ze gözlüklerini taktığında başını kaldırdı ve Xiu'nun uyandığını gördü. Bir aptal gibi hissetti ve o an sonunun geldiğini anladı.

Novel baş kahramanın beş gün boyunca komada olacağını söylemişti. Neden yalnızca dört gün sonra uyandı?!

Acılı okuyucu ağlamak istedi ama gözyaşları tükenmişti. İblis kız onları Belial Şehri'ne davet ettiğinde sonunda yiyebilmiş ve uyuyabilmişti. Safça tüm zorlukların bittiğine onları iyi bir geleceğin beklediğine inanmıştı. Sonra lanetin "tıpkı bir civciv gibi gördüğü ilk şeyi damgalama" sorunu Du Ze'den intikam almıştı.

*(Civcivler doğdukları zaman gördükleri ilk kişiye yapışırlar...)*

Buz laneti sıfırlama yeteneğinden etkilenmemişti!

Buz lanetinin metodu şuydu: laneti yapan kişi özellikle seçilmiş hedefin bedenine girmesi için bir iblis çağırır ve aşırı soğuk Yin ruhu belirlenen kişinin vücudunu ruh aracılığıyla soğutur. Ruhu etkilediği için, soğuğu birkaç kat kıyafet daha giyerek engellemek işe yaramazdı. Ateş elementlerini kullanmak da işe yaramazdı. İnsanların bakış açısından, belirlenen hedefin vücudunda bir terslik gözükmezdi. Lanet fiziksel vücuda zarar vermiyordu; bu tamamen ruhani bir tahripti. Tüm bunlar Yin ruhundan kaynaklandığı için eğer ruh hedeflediği kişiyi terk ederse, lanet bozuluyordu. "Melez"de baş kahraman laneti Alice'in bedeninden kolayca "emip" atmıştı.

Bu yüzden Du Ze'nin kaderi çok trajikti. Şapşal sevimli kişi daha önce hiç Yin ruhu görmemişti. Sıfırlama yeteneği aktif olduğu zaman lanetten kurtulabileceğini düşünmüştü ama gücü Yin ruhunun hareketlerini durdurmamıştı. Gece yarısında Du Ze eski haline dönmüştü. Yin ruhu bedeninden ayrılmıştı ve Du Ze etrafa iri gözlerle baktı. Yin ruhunu ilk kez gördüğünde, ruhun ağlamaklı ifadesi Du Ze'nin dikkatini çekmişti. Ama ruh etrafa boş boş bakıp aniden civciv gibi öterek Du Ze'nin bedenine geri dönmüştü.

Du Ze: …

Ananın yumurtaları! Neden sevimli davranmaya çalışıyorsun? Efendin geberdi gitti, senden özgürlüğümü geri istiyorum evlat!

Du Ze gece yarısında ruh bedeninden ayrılana kadar acımasız soğuğa katlanmıştı. Ruh hedefin bedeninden ayrıldığında, neyin yanlış olduğunu anlamaya çalışırken Du Ze koşmak için arkasını dönmüştü ama tekrar yaramaz çocuk tarafından saldırıya uğramıştı. Üçüncü gün, yüz ifadesini düşününce Du Ze ruhun ağlayacağını düşünmüştü. Etrafta ne kadar yaratık olursa olsun ruh sadece Du Ze'nin peşinden gidiyordu; Du Ze olmayan kimseyi ele geçirmek istemiyordu.

Violet yardım etmek istemişti ama yapamamıştı. Belial Şehri'nde ölümsüz büyüsü konusunda uzman olan biri yoktu, aksi takdirde kan zehri vebası şehrinde büyük bir yıkıma neden olmazdı ve tedavi aramaya kalkışmazlardı. Du Ze ağlamak istedi; tek umudu hala komada yatan Xiu'ydu. Şu an Du Ze, Xiu'nun gözlerini yeşil görüyordu - bu, onun bedeninin Du Ze'nin hayatını kurtaracak olan yeşil iksir şişesine benzediği anlamına geliyordu.

The Reader and Protagonist Definitely Have to Be in True Love [BL]Where stories live. Discover now