Hoofdstuk 67

13 2 6
                                    

'- dus iedereen vluchtte de camping af  naar de dichts bij zijnde staf of dorp.' eindigt Don zijn verhaal. Mijn mond staat verbaasd open van zijn verhaal. Zij zijn dus weg gegaan, mij  achter latend! Wat gemeen!

'Ik was hier nog gebleven, totdat je terugkwam.' zegt Don en mijn mond gaat nog verder op staan. 'Je zit vliegen te vangen, Vi.'

Dan zie ik de lampen weer knipperen en springen weer aan. Ik kijk samen met Don dor de voorraam en we zien 4 wolven staan. Leven hier dan wolven?

Maar dan veranderen de wolven. Help, het zijn weerwolven! Dan zie ik dat het 5sos is. Van de schrik val ik van mijn stokje en raak buiten bewust zijn.

O O O

Ik open mijn ogen en zie dat ik me in een caravan bevind. Meteen merk ik op dat ik in een bed lig. Ik stap het bed uit en loop naar de deur toe, maar zodra ik die open wil maken merk ik op dat die niet makkelijk open gaat.

'Aaaaah!!!'hoor ik de stem van Don gillen. Wat gebeurd daar buiten?

Ik ruk aan de deur, maar hij zit echt helaas op slot. Dan hoor ik dat iemand anders aan de andere kant van de deur trekt. Zou het Don zijn?

'Wie is dit?' vraag ik, maar ik krijg geen antwoord. Dan merk ik op dat het doodstil is achter de deur. Ik loop nar het bed toe en probeer een plan te bedenken.

Opeens gaat de deur open en ik kijk meteen op. Ik zie de jongens van 5sos staan en ik maak me zo klein mogelijk, waarna ik naar achteren kruip.

Tot mijn spijt weet Ashton me te pakken en trekt me naar zich toe. Hij houdt me stevig beet en trekt me de caravan mee uit. Ik spartel fel tegen en sla in Ashtons gezicht. Meteen laat hij me los en ik wil snel naar de camping baas rennen, maar Michael grijpt me nu vast. Ik sla in Michaels gezicht, maar hij laat me niet los. Fijn, heb ik weer eens!

'Help! HELP! E-'

Michael slaat zijn hand voor mijn mond, maar dat sta ik niet toe en bijt hard in zijn hand. Hij trekt snel zijn hand terug, maar dan voel ik een pijnscheut in mijn nek. Ik gil het uit van de pijn en ik zak door mijn benen.

'Goodbye sweetheart!'
NL: 'Vaarwel liefje!' hoor ik Ashton zeggen en ik voel hoe ik op de grond word gelegd. Ik zie aan Ashtons mond dat hij me beet en ik zie hem zijn mond nog afvegen. Hij vermoord me! Alles word zwart voor mijn ogen en dan val ik voor eeuwig weg. Xavier achter latend op de aarde in Ierland, terwijl hij niet weet dat ik dood ben. Vaarwel Xavier, tot ooit!

THE END!

Het gevaar op de campingWhere stories live. Discover now