Hoofdstuk 19

5 1 0
                                    

Ik spring meteen op met mijn telefoon in de hand en ren meteen naar beneden. Meteen trek ik weer mijn schoenen aan. Ik trek de sleutelkast open en pak mijn huis en fietssleutel er uit. Dan snel ik naar buiten toe en haal snel mijn fiets uit de schuur.

Ik zoek snel de sleutel van de poort en maak die snel open. De fietssleutel steek ik in het slot en draai hem om. Gauw kijk ik op mijn telefoon en zie dat ik al 1 minuut ben verloren. Ik rij mijn fiets de tuin uit en sluit de poort achter me. Gelijk spring ik op mijn fiets en fiets de brandspiritus uit. Gelukkig is het een elektrische fiets en hoef ik me niet in de rondte te trappen.

Als ik de brandpoort uit fiets sla ik linksaf en vervolgens rechtsaf.

*Toeoeoet!*

Ik schrik me dood en een auto van achter scheurt langs me heen. Boos kijk ik de auto na en wil de persoon eigenlijk vol schelden, maar ik weet dat dat de situatie niet helpt. Ik moet eerst Laura helpen!

Na 3 minuten te hebben gefietst kom ik de Sint-Petersstraat in fietsen. Ik zoek naar huis nummer 25. Dan vind ik het goede huis en stop voor het erf. Dit is het huis waar Laura in vast zit.

Ik bekijk het huis: het is enorm groot, de oprit is niet normaal lang en het hele huis is spierwit. Om het huis staat een hoge gek met een poort.

Meteen spring ik van mijn fiets af en loop naar de poot toe, met de fiets aan mijn hand. Het is hier gigantisch! Hoe kan iemand dit überhaupt betalen? Nou, door veel money te hebben!

'Hey, je bent er! Kom binnen ik zal je alles vertellen.' zegt een jongensstem uit een microfoon naast de poort. Die stem herken ik! Dat is de jongen die mij heeft gebeld!

De poort gaat open en ik loop verder het erf op, van het enorme huis. Wat ga ik allemaal zien dalijk?

Het gevaar op de campingWhere stories live. Discover now