Hoofdstuk 44

6 1 0
                                    

*Triiiiing!*

Ik spring op en ren naar de gang. Snel gris ik mijn tasje mee, waar mijn portemonnee in zit. Dan stop ik uit voorzorg mijn telefoon in het tasje en de huissleutel. Pas als laatst trek ik de deur open en zie Lauren voor me staan.

'Hey Lau, ik ben helemaal klaar. We kunnen meteen naar de Mac.' zeg ik grinnikend.

'Dat is voor het eerst.' lacht ze en ik stap naar buiten.

'Dan komt er vanaf nu daar verandering in.' lach ik en we lopen naar haar auto. We stappen in en Lauren begint meteen te rijden.

Je ruikt in de auto dat het gloednieuw is. Ze heeft deze dus nog niet lang. Ik vind het op zich wel lekker ruiken die geur. Oke, ik ben raar!

'Zeg? Heb je een nieuwe auto?' vraag ik aan haar.

'Ja, sinds gisteren.' zegt ze vrolijk.

'Wat voor auto is het?' vraag ik nieuwsgierig.

'Mercedes.' zegt ze en mijn mond valt open.

'Heb je zelf betaald?' vraag ik en zie dat we bijna bij de Mac zijn.

'Ja, het was veel geld dat ik heb uitgegeven?' zegt ze, maar het komt er meer vragend uit.

Ik grinnik en Lauren parkeert de auto op de parkeerplaats. We stappen samen uit en zoeken naar de andere van de groep.

Even later komt de rest van de groep. Het valt me op dat zij op de fiets hierheen zijn gekomen. Normaal komen zij met de auto en ik op de fiets samen met Lauren, maar blijkbaar was het nu omgekeerd.

'Hey Brit. Zeg, waarom lachen jij en Jennifer gisteren op de grond te rollen van het lachen?' vraag ik per direct aan Brit.

'We lagen dubbel van het lachen, toen je tegen de lantaarnpaal aan liep.' gniffelt Brit als ze er aan terug denkt. Ik kijk haar nep-boos aan, maar gniffel dan ook. Op zich zal het er wel grappig uitgezien hebben, whaha! Terwijl ik met mijn domme hoofd er tegen aanliep, whaha!

'Zullen we naar binnen gaan? Ik heb honger!' zegt Enzo met een harde stem.

'Enzo, jij hebt altijd honger!' zegt zijn broer Milan sarcastisch.

We schieten in de lach en lopen de Mac Donalds in. Terwijl we naar binnen lopen voel ik een ongemakkelijke sfeer tussen Don en Joost. Ik geloof dat het iets met mij te maken heeft. Ach, om dat onderwerp moet ik geen aandacht geven.

'Goeieavond, waarmee kan ik jullie helpen?' vraagt de jongen achter de kassa en knipoogt mijn kant op en hoor Lauren achter me giechelen. Wat heeft zij nou weer? Zou ze hem kennen?

Het gevaar op de campingWhere stories live. Discover now